Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Linutelia @ 2011 12 20, 18:40)
Ar turit kuri tokius presuotus meteoritus - rose frais spalvytes?  ax.gif
Kaip jie realiai ant veiduko atrodo?
user posted image

arba klystu arba skaiciau anksciau sitoj ar senesnej temoj kad jie nelabai kokie, paskui apsitrina ir lieka kaip pudra.. BET GALIU IR KLYSTI! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 12 20, 20:33)
arba klystu arba skaiciau anksciau sitoj ar senesnej temoj kad jie nelabai kokie, paskui apsitrina ir lieka kaip pudra.. BET GALIU IR KLYSTI! smile.gif

Aha, ir aš radau dabar jau, kad kažkuri taip rašė...

O dar įdomu rutuliniai meteoritai teint rose spalvytės labai šviesiai odai tinkami, ar nebūtinai? Nebandžius aš nei vienų kolkas, dabar pirkau iš vienos mamytės teint dore pabandymui (bet dar negavau) ir galvoju dar pabandyti teint rose. Nežinau, kurie būtų geriau. Šiaip veido oda nėra labai šviesi, ar labai tamsi. Tokia vidutinė, idealiai tinka Guerlain Parure Aqua ar Lingerie 3 numeriukas ax.gif Tai įdomu ant viršaus, kurie meteoritai gražiau žiūrėtųsi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 20 gruodžio 2011 - 20:45
QUOTE(Linutelia @ 2011 12 20, 21:44)
Aha, ir aš radau dabar jau, kad kažkuri taip rašė...

O dar įdomu rutuliniai meteoritai teint rose spalvytės labai šviesiai odai tinkami, ar nebūtinai? Nebandžius aš nei vienų kolkas, dabar pirkau iš vienos mamytės teint dore pabandymui (bet dar negavau) ir galvoju dar pabandyti teint rose. Nežinau, kurie būtų geriau. Šiaip veido oda nėra labai šviesi, ar labai tamsi. Tokia vidutinė, idealiai tinka Guerlain Parure Aqua ar Lingerie 3 numeriukas  ax.gif Tai įdomu ant viršaus, kurie meteoritai gražiau žiūrėtųsi?  ax.gif

na as turiu (tikslaiu sy vakara jau turesiu isvyniojusi is dovanu popieriaus) butent sia meteoritu spalvyte, esu juos 3 kart bandzius, viena kart parduotuvej, kitus du namie, kol kaledu senis nemate biggrin.gif Mano oda nera labai labai sviesi, bet ir ne tamsi tikrai. Turi isryskejusiu kapiliaru truputi ir zandai parausta nei is sio nei is to, tai va kai bandziau ant svarios odos be pudru tai likau maloniai nustebinta, oda pasidenge tolygiai ir optiskai maskavo mano paraudimus, na ne tai kad juos paslepe bet apmazino ju matymasi ir jie nebekrito i akis. oda spindejo smile.gif Ant pudros irgi graziai atrode, tik efektas mazesnis nes raudonumai ir taip jau pasislepe buvo smile.gif Vis tik meteoritai yra sviesus, jei jums labiau tinka rudos spalvos tai gal sitas ir per sviesus gali but, nors labai dideles spalvos nepalieka ant veido, juk ne skaistalai ar bronzatas, bet vis tik atspalvi duoda truputi. Tai siulyciau paziuret kaip jums tinka teint dore, o tada sprest del kitu, nes vis tik rutuliuku spalvos gerokai skiriasi smile.gif arba jei turit galimybe nueikit i parduotuve ir pasibandykit smile.gif Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo distancija: 21 gruodžio 2011 - 13:11
Distancija, nu tikrai matosi skirtumas wub.gif Aš katik isbandziau Teint dore, tai patiko iš tikrųjų. Bet dar norisi išbandyti teint rose, nors teint dore spalvytė tai kaip ir tiko man ax.gif
Tokia tikrai oda skaistesnė, tas žėrėjimas taip gražiai, vos vos toks subtilus smile.gif Galvojau, kad bus daugiau blizgučių, bet db tai labai gerai smile.gif
Atsakyti
tikrai grazesne oda su jais, as juos isimylejau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas turit ,domina atsiliepimai,nes vakar nusipirkau laukiu atkeliaujant wub.gif
Guerlain 4 season blush
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 12 29, 22:18)
Gal kas turit ,domina atsiliepimai,nes vakar nusipirkau laukiu atkeliaujant wub.gif
Guerlain 4 Season blush

As turiu 2 spalvas. Labai patenkinta esu, vieni mano megstamiausiu skaistalu - graziai gula, nera labai blizgus, gerai issislaido.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 29, 23:04)
As turiu 2 spalvas. Labai patenkinta esu, vieni mano megstamiausiu skaistalu - graziai gula, nera labai blizgus, gerai issislaido.

Vat butent ir as isigijau tuos antruosius,spalvytes labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 12 30, 22:45)
Vat butent ir as isigijau tuos antruosius,spalvytes labai grazios wub.gif

Blogai supratote (arba blogai prasiau biggrin.gif ), turejau omeni, kad turiu dvi dezutes skaistalu, o ne antra numeriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 31, 10:58)
Blogai supratote (arba blogai prasiau biggrin.gif ), turejau omeni, kad turiu dvi dezutes skaistalu, o ne antra numeriuka smile.gif

Aha is ties ne taip supratau doh.gif bet galiu pasigirti siandien jau gavau ir sedziu jau issimaliavojus jais ,is ties labai grazi spalvyte,jokio blizgesio,tai ko ir norejau,skruostai lyg persiko nutvieksti tongue.gif
Mano numeriukas 03,tad is paveiksliuko kaireje puseje nuo virsaus antrasis smile.gif tas grazus toks rusvais atspalviais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 31 gruodžio 2011 - 11:24
As, irgi turiu,tos skaistaliukus 4spalvu.Labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Koks grozis!! wub.gif
user posted image
ypac sitas!
user posted image
Atsakyti