QUOTE(Linutelia @ 2011 12 20, 21:44)
Aha, ir aš radau dabar jau, kad kažkuri taip rašė...
O dar įdomu rutuliniai meteoritai teint rose spalvytės labai šviesiai odai tinkami, ar nebūtinai? Nebandžius aš nei vienų kolkas, dabar pirkau iš vienos mamytės teint dore pabandymui (bet dar negavau) ir galvoju dar pabandyti teint rose. Nežinau, kurie būtų geriau. Šiaip veido oda nėra labai šviesi, ar labai tamsi. Tokia vidutinė, idealiai tinka Guerlain Parure Aqua ar Lingerie 3 numeriukas

Tai įdomu ant viršaus, kurie meteoritai gražiau žiūrėtųsi?
na as turiu (tikslaiu sy vakara jau turesiu isvyniojusi is dovanu popieriaus) butent sia meteoritu spalvyte, esu juos 3 kart bandzius, viena kart parduotuvej, kitus du namie, kol kaledu senis nemate

Mano oda nera labai labai sviesi, bet ir ne tamsi tikrai. Turi isryskejusiu kapiliaru truputi ir zandai parausta nei is sio nei is to, tai va kai bandziau ant svarios odos be pudru tai likau maloniai nustebinta, oda pasidenge tolygiai ir optiskai maskavo mano paraudimus, na ne tai kad juos paslepe bet apmazino ju matymasi ir jie nebekrito i akis. oda spindejo

Ant pudros irgi graziai atrode, tik efektas mazesnis nes raudonumai ir taip jau pasislepe buvo

Vis tik meteoritai yra sviesus, jei jums labiau tinka rudos spalvos tai gal sitas ir per sviesus gali but, nors labai dideles spalvos nepalieka ant veido, juk ne skaistalai ar bronzatas, bet vis tik atspalvi duoda truputi. Tai siulyciau paziuret kaip jums tinka teint dore, o tada sprest del kitu, nes vis tik rutuliuku spalvos gerokai skiriasi

arba jei turit galimybe nueikit i parduotuve ir pasibandykit

Sekmes!