Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(šmikšt @ 2011 12 09, 10:08)
Nors jau klausiau, bet dar kartą pasitikslinti noriu: ar galima meteoritus naudoti kaip skaistalus, kad parausvintų skruostus? Ar geriau įsigyti tikruosius skaistalus?

na, jei is 01 issiimsi rozinius rutuliukus, manau galestum g.gif bet kiek maciau - dabartiniai neturi tokio ryskumo, kaip buvo seniau 02 numeriukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2011 12 09, 10:08)
Nors jau klausiau, bet dar kartą pasitikslinti noriu: ar galima meteoritus naudoti kaip skaistalus, kad parausvintų skruostus? Ar geriau įsigyti tikruosius skaistalus?

Geriau normalius skaistalus nusipirkt. Metoritai ne tam skirti, isvis jie skaitosi pudra, tai ir pritaikyti visam veidui. Nors realiai ju tiek rusiu yra, kad keletas net labai ryskiai tepasi ir tinkami skruostams, bet su tuo ir problema yra, nes tai senuju leidimu ir juos ne tik sunku gaut bei paprastai labai brangus buna, bet ir su galiojimu jau problemos....

Na o jei isrinkus atskirus rutuliuksu is meteoritu, tai labiau skaistalu efektas gautusi, bet vistiek ne tam skirti ir spalvos svlenios, tai tektu daug tepliot, kad efektas pasimatytu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 09, 18:26)
Geriau normalius skaistalus nusipirkt. Metoritai ne tam skirti, isvis jie skaitosi pudra, tai ir pritaikyti visam veidui. Nors realiai ju tiek rusiu yra, kad keletas net labai ryskiai tepasi ir tinkami skruostams, bet su tuo ir problema yra, nes tai senuju leidimu ir juos ne tik sunku gaut bei paprastai labai brangus buna, bet ir su galiojimu jau problemos....

Na o jei isrinkus atskirus rutuliuksu is meteoritu, tai labiau skaistalu efektas gautusi, bet vistiek ne tam skirti ir spalvos svlenios, tai tektu daug tepliot, kad efektas pasimatytu.

Ačiū labai už atsakymą, vienu žodžiu, meteoritai vistiek man išlieka mistinė prekė, o įsigyjau geurlain skaistalus persikų spalvos (taip ir konsultantė patarė), tai esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
o idomu, ar naujieji meteoritai tinka tamsesniai odai? nes kazkaip ziurejau, tai jie salta atspalvi labai duoda...ar as kazka nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 13, 15:27)
o idomu, ar naujieji meteoritai tinka tamsesniai odai? nes kazkaip ziurejau, tai jie salta atspalvi labai duoda...ar as kazka nesupratau g.gif

na, pagal atsiliepimus - jie skirti tiek siltam, tiek saltam odos tipui ax.gif as savuju vis dar laukiu smile.gif
Atsakyti

na kagi kagi - ateinu su nauja grazia dezute Guerlain De Nuit - meteoritai fantastiski thumbup.gif dar nebandziau, bet atrodo daug zadantys bigsmile.gif spalvyte neutrali, kiek blizgesni nei tradiciniai, bet nemanau, kad bus kaledu egles efektas biggrin.gif o jau dezutes grozis! wub.gif man dabartines dezutes labiau patinka nei buvusios kartonines drinks_cheers.gif

kol kas tingiu dazytis ir bandyti, nes ka tik grizau is miesto visa nusivariusi nuo koju doh.gif bet ateity butinai tai padarysiu ir parasysiu ka manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 15, 16:15)
spalvyte neutrali, kiek blizgesni nei tradiciniai, bet nemanau, kad bus kaledu egles efektas  biggrin.gif 

Idomu ir man, kaip su tuo blizgesiu g.gif Nes noriu pirkti ir nzn kuriuos rinktis, Teint Dore ar siuos g.gif
Tiffany, o kiek jie tau gavosi atsisiusti?
Atsakyti
user posted image

Įsigijau pagaliau meteoritus bigsmile.gif , 02 teint beige spalvytę. kažkokio stebuklingo efekto nepastebiu, bet oda po jų lieka pasakiškai švelni wub.gif

Dar labai erzina kvapas, pirmus kelis kartus tepdama net stengiaus nekvėpuot, dabar jau baigiu apsiprasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 15, 18:38)
Idomu ir man, kaip su tuo blizgesiu  g.gif Nes noriu pirkti ir nzn kuriuos rinktis, Teint Dore ar siuos  g.gif
Tiffany, o kiek jie tau gavosi atsisiusti?

siek tiek brangiau nei pas mus ax.gif manau, kai daugiau pamakaluosiu su sepeteliu per veiduka - liks toks lengvas ir vientisas svytejimas wub.gif as cia kaip vaikas - vis dezutem ir ju turiniu dziaugiuos wub.gif
Atsakyti
Papilsiu siek tiek ugnies biggrin.gif siandien juos isbandziau ant mineralines BE - graziai gule, veidas nupoliruotas ir tikrai nera kaledines egles efekto - buvau dirbtinoje sviesoje, imituojancioje dienos sviesa - jokio nereikalingo blizgesio, gal siek tiek, bet tai toks subtilus wub.gif man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti

tiesa, mano labai sviesiai odai (naudoju BE Fairly light) - ideali spalvyte - negaleciau net apibudinti, odos spalva gaivi, skaisti wub.gif
Atsakyti
Ar turit kuri tokius presuotus meteoritus - rose frais spalvytes? ax.gif
Kaip jie realiai ant veiduko atrodo?
user posted image
Atsakyti