o sakykit, šitie naujieji meteoritai tiktų labiau šviesiai odai, kaip mythic, ar rusvesnei?

nesu visiškai visiškai baltos odos, turiu šiokį tokį atspalvį, sakyčiau į gelsvumą, kaip manot, kurie galėtų labiau tikti, mythic ar naujieji meteoritai?
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 12 01, 23:13)
nesu visiškai visiškai baltos odos, turiu šiokį tokį atspalvį, sakyčiau į gelsvumą, kaip manot, kurie galėtų labiau tikti, mythic ar naujieji meteoritai?
manau 02 Beige tint

Naudojau meteoritus pries keleta metu, naturalesnio efekto nebuvau isgavusi su jokiu kitu produktu. Nusprendziau gryzti
Gal kuri esate isigijus perlus is braskiu? Ar originalus ten tie perlai? Buvau prisiskaiciusi, kad fuflo jie vienu metu issiuntinejo, tai butu gerai suzinoti realia patirti

fuflo buvo miniatūros. Aš esu pirkus normalų kiekį, tikrai nebuvo fuflo

QUOTE(Ryuk @ 2011 12 02, 10:31)
Naudojau meteoritus pries keleta metu, naturalesnio efekto nebuvau isgavusi su jokiu kitu produktu. Nusprendziau gryzti
Gal kuri esate isigijus perlus is braskiu? Ar originalus ten tie perlai? Buvau prisiskaiciusi, kad fuflo jie vienu metu issiuntinejo, tai butu gerai suzinoti realia patirti 

is ten esu turejusi visus 3 standartinio dydzio - viskas buvo su jais gerai

bet visgi į kuriuos įprastus meteoritus suteikiamu efektu panašiausi perles de nuit?
šie labai gundo, bet bijau, kad nebūtų per daug oranžiniai

šie labai gundo, bet bijau, kad nebūtų per daug oranžiniai

QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 14, 18:36)
Ikeliu Vitulkos posta:
cia relios foto kaip atrodo...
aš manau, kad senieji meteoritai ir naujieji nevisi gali būt lygiuojami:
Teint rose:

Mythic:

sakyčiau sutampa.
teint beige:

fresh pink:

man jie nėra visai panašūs.
teint dore:

beige chic:

cia relios foto kaip atrodo...
aš manau, kad senieji meteoritai ir naujieji nevisi gali būt lygiuojami:
Teint rose:

Mythic:
sakyčiau sutampa.
teint beige:

fresh pink:

man jie nėra visai panašūs.
teint dore:

beige chic:

Papildyta:
Rutulinės pudros
Pagal uzsakyma is kaledu senio gausiu Teint Rose meteoritus, tai kol kaledu senis buvo darbe pasibandziau siandien ant veiduko, tai kadangi mano oda linkusi parausti nei is sio nei is to, tai sie meteoritai prigesina ta raudonuma vizualiai, ypatingo blizgesio nera, tik trupuciuka tad tinka ir dienos makiazui. Beje tepiau ne ant pudruoto veido, tai rezultatas gerai matosi kaip slepia raudonuma (ne maskuoja, bet vizualiai sumazina). Tai busiu labai patenkinta Kaledu ryta
Beja, ar didele nuodeme naudoti presuotos pudros teptuka (pries tai gerai nupurcius)? ar vis tik geriau tureti atskira...?

Beja, ar didele nuodeme naudoti presuotos pudros teptuka (pries tai gerai nupurcius)? ar vis tik geriau tureti atskira...?
QUOTE(distancija @ 2011 12 05, 18:52)
As tai uz tai, kad turet atskira. Vistiek cia skirtingi produktai, tai geriau atskirus sepetelius ir naudot. Na nieko nenutiks, kad po pudros tuo paciu tepsit ir meteoritus, bet nei pudros, nei meteoritu neiskratysit visiskai, tai kai kita diena reikes vel pudra tept, tai jau bus su meteoritu dalelem ir blizguciais. O kasdien nemanau, kad plausit sepeteli...
QUOTE(miyako @ 2011 12 08, 11:15)
taip, 159Lt. Vakar akropoly viena akim maciau, bet kadangi laiko neturejau daug, tai nepriejau net prie stendo...
labai laukiu atsiliepimu is Tiffany.. 

As ir pati ju labai laukiu