Bloga dalis - jei žinutės buvo ištrintos - vadinas esama problema ne sprendžiama, o slepiama. Ir slepiama jau ne vieno žmogaus pagalba...
Gera dalis - vadinasi perskaitė tas žinutes būtent tie, kam reikėjo jas pamatyti, jei jau užkliuvo
Bloga dalis - jei žinutės buvo ištrintos - vadinas esama problema ne sprendžiama, o slepiama. Ir slepiama jau ne vieno žmogaus pagalba...
Va cia tai geras
,nelabai supratau kam trinti zinutes
Labas
na, atėjau pasiaiškinti dėl vakarykščių žinučių. Vakar nespėjau.
Gavau vienos mamytės prašymą panaikinti jos žinutes. Mes irgi stengiamės jus visas išklausyti ir pagelbėti, bet ne visuomet viskas pavyksta taip, kaip norisi.
na, atėjau pasiaiškinti dėl vakarykščių žinučių. Vakar nespėjau.
Gavau vienos mamytės prašymą panaikinti jos žinutes. Mes irgi stengiamės jus visas išklausyti ir pagelbėti, bet ne visuomet viskas pavyksta taip, kaip norisi.
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 25, 10:57)
man tik labai įdomu kokia mamytė galėjo prašyti, kad panaikintų jos žinutes, jeigu visos tos mamytės kurios rašė žinutes būten ir jų pasigedo.
Tuomet susidaro nuomonė, kad žinutes paprašė ištrinti mamytė ne ta kuri jas parašo (o tarkim gal net auklėtoja galėjo paprašyti, kad ištrintų).
Tikėkimės tokie dalykai daugiau nepasikartos, nes galima įtarti, kad net iš tų pačių moderatorių yra asmuo, kuris susijęs su auklėtojomis ar pan.
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 23, 22:22)
Tai taip vakar Rytutė ryte o šiandi Daiva.Gali būt rami dėl penktadienio nes visą dieną dirba Ritutė
man ji irgi labai patiko
Papildyta:
O dėl Gerb.Daivos tai aš lygiai tokios pat nuomonės
Papildyta:
O dėl Gerb.Daivos tai aš lygiai tokios pat nuomonės
Nuoširdžios užuojautos dėl tos Daivos
Tikras slibinas, gadina STRAZDELIO vardą
Manau, kad jai geriausiai tiktų kalėjimo prižiūrėtojos darbas.
sveikutes
nepykit mamytes,bet cia ar paprasiau moderatores kad istrintu mano zinutes,nes ketinau isvis issiregistruoti is sio tinklapio
negalvojau,kad tokia sumaistis kils
jau minejau,kad bijau jog aukletoja skaitys ir gali atsiliepti vaikuciams,nemegs ir panasiai
kadangi cia bet kas gali skaityti,vien tik ivedus per google informacija apie strazdeli ismeta si tinklapi,nereikia net buti prisiregistravus cia,kad suzinotum kas ka raso
tai,kad nepykit taip ir ant moderatores neuzsipulkit,ji cia ne prie ko
atsiprasau uz sumaisti
nepykit mamytes,bet cia ar paprasiau moderatores kad istrintu mano zinutes,nes ketinau isvis issiregistruoti is sio tinklapio
QUOTE(Deimanciukia @ 2010 09 25, 17:49)
sveikutes
negalvojau,kad tokia sumaistis kils
jau minejau,kad bijau jog aukletoja skaitys ir gali atsiliepti vaikuciams,nemegs ir panasiai
kadangi cia bet kas gali skaityti,vien tik ivedus per google informacija apie strazdeli ismeta si tinklapi,nereikia net buti prisiregistravus cia,kad suzinotum kas ka raso
tai,kad nepykit taip ir ant moderatores neuzsipulkit,ji cia ne prie ko
atsiprasau uz sumaisti 
Sveikos, dėl Daivos jau anktesnės Pabiručių "laidos" tėveliai turėjo nusiskundimų, berods ir pas direktorę ėjo. Kaip matot, dirba toliau, vadinasi, nepadėjo
Siūlyčiau kooperuotis ir rašyti direktorei, surinkit visų parašus arba bent jau daugumos. Juk negali būti, kad neatsižvelgtų.
Jei bijosit, nieko nepakeisit, o dėl vaikučių verta pasistengti. Žinučių, tikrai, netrinčiau, nes jos naudingos kitiems forumo dalyviams.
QUOTE(pagrandukas03 @ 2010 09 27, 13:51)
Sveikos, dėl Daivos jau anktesnės Pabiručių "laidos" tėveliai turėjo nusiskundimų, berods ir pas direktorę ėjo. Kaip matot, dirba toliau, vadinasi, nepadėjo
Siūlyčiau kooperuotis ir rašyti direktorei, surinkit visų parašus arba bent jau daugumos. Juk negali būti, kad neatsižvelgtų.
Jei bijosit, nieko nepakeisit, o dėl vaikučių verta pasistengti. Žinučių, tikrai, netrinčiau, nes jos naudingos kitiems forumo dalyviams.
gal tu ir teisi,tikrai reiktu del vaikuciu pasistenkti