Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: l/d Strazdelis

QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 27, 23:11)
sveikos.aš jums pritariu doh.gif tik reik veikt greičiau kol dar visiškai vaikai neišgasdinti

visiskai sutinku,kuo greiciau tuo geriau...as galeciau padeti rinkti parasus teveliu,kadangi turiu laiko,esu dekrete dar.kas prie manes prisidetu is mamyciu? assa.gif be to ziuriu,kad forume musu is pabiruciu grupes tik trys mamytes mastau.gif tai matyt tektu eiti prie darzeliu laukti kitu teveliu ir klausineti ar sutinka ar pasirasys g.gif na ar mamytes sutinkat su manim? rolleyes.gif be to as galeciau tik nuo kitos savaites,kadangi maniske susirgo doh.gif 6-ieni sukilo tempa auksta,kosti,sloguoja cray.gif sian pries miega net apsiveme mega_shok.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimanciukia @ 2010 09 27, 23:58)
visiskai sutinku,kuo greiciau tuo geriau...as galeciau padeti rinkti parasus teveliu,kadangi turiu laiko,esu dekrete dar.kas prie manes prisidetu is mamyciu?  assa.gif be to ziuriu,kad forume musu is pabiruciu grupes tik trys mamytes mastau.gif tai matyt tektu eiti prie darzeliu laukti kitu teveliu ir klausineti ar sutinka ar pasirasys  g.gif na ar mamytes sutinkat su manim?  rolleyes.gif  be to as galeciau tik nuo kitos savaites,kadangi maniske susirgo  doh.gif  6-ieni sukilo tempa auksta,kosti,sloguoja  cray.gif sian pries miega net apsiveme  mega_shok.gif  cray.gif

Paklauskit, gal kada netrukus bus grupės susirinkimas. Juk turėtų būti, visgi daug naujokų susirinko. Prasiųskit popieriaus lapą ir susirinkite visų tėvelių mailus, po to parašykite ir susitarsite, nes laukti pavargsite: vieni pasiima prieš miegą, kiti iškart po, o dar kiti ir 17.30...
Atsakyti
Dėl susirinkimo klausiau šiandi,tai dar nežino kada bus
Atsakyti
na tai viena diena galima ryte parinkt parasus,kita diena po pietu valgio,o dar kita vakare jei susirinkimo nezada greitu metu g.gif na,tai mamytes bukit aktyvesnes ir drasesnes del savo vaukuciu 4u.gif kas padetu man parasus rinkti? unsure.gif nes ziuriu daug kas tik rasyt gali ir noret kazka daryt,bet kai ateina laikas kazka daryt nieko nedaro doh.gif
Papildyta:
juk vaikuciai visus beveik metus pralankys pas sia aukletoja,jei nieko nedarysim doh.gif beto mamyte viena man parase i AZ zinute,kad ir sutiktu ir pasirasytu,nors ji cia nepasireiskia,tai gal tikrai ir daugiau mamyciu,teveliu noretu pakeisti aukletoja g.gif gal cia nebereikalo mes tokios nuomones apie ja ir neesam tokios priekabios del visko doh.gif tuo labiau jei jau buvo rasytas prasymas del jos unsure.gif
Atsakyti
na tai aš sutinku padėti,prisidėti rinkti tėvelių parašiukus,tik kaip mes su tavim susitiksim,kad aptartumėm tolesnius veiksmus?
Atsakyti
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 28, 23:02)
na tai aš sutinku padėti,prisidėti rinkti tėvelių parašiukus,tik kaip mes su tavim susitiksim,kad aptartumėm tolesnius veiksmus?

na,tai saunu kad gali padet 4u.gif siaip as galiu tik po piet sia savaite susitikt su tavim ir sutart kaip kas smile.gif nes tik tada galesiu,turesiu kur palikt sergancia maziuke... mirksiukas.gif
o toliau siulyk kaip tau geriau susitikt,bet tik po pietu ir bet kuria diena 4u.gif
Papildyta:
o siaip galesiu per google paieskoti kaip tokie prasymai yra rasomi,tai ir parasysiu mirksiukas.gif o kitame lape rinksim parasus ir nunesim direktorei smile.gif
Atsakyti
ok smile.gif su viskuo sutinku ax.gif bet aš su tavim galiu susitikti tik iš ryto,kadangi mano vaikas eina tik iki 12 į darželį arba jau vakare kai vyras iš darbo grįš.O daugiau mamyčių prie musų neprisijungs g.gif ?Ar čia rimtai buvo tik tuščiai šnekama blush2.gif
Atsakyti
Panašu, kad kitą ketvirtadienį nusimato tėvų susirinkimas (bent jau šiandien gavau tokią preliminarią info). Manau bus gera proga tiek susipažinti, tiek iškelti rūpimus klausimus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 29 rugsėjo 2010 - 17:18
Na taip ketvirtadieni,bet ten bus sujungtos trys grupės:pabiručių,bitučių,mažylių tai nemanau kad kitiems teveliams bus labai įdomu klausytis apie musų problemą
Atsakyti
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 25, 17:17)
Viena mamytė nepasigedo,greičiau išsigando savo išsakytos nuomonės schmoll.gif ,bet juk nereikia bijoti,nes kitaip negali būti reik kažką daryti  verysad.gif o ką galvoja apie tai supervyras?

Jau senai esu Daivos "privalumus" pastebėjęs.
Šiuo metu su šia auklėtoja tenka susitikti retai, nes lankome kitas grupes.
Surinkite grupės tėvų telefonų Nr., Skype ir e-mail'us.
Pabendraukite tėvams patogiais kanalais.
Surinkite parašus ir išspręskite problemą.
Anksčiau galvodavau, kad tik aš vienas pastebiu tos auklėtojos veiksmus.
Bet pasirodo ir kiti tėvai viską mato ir girdi.
Sunku raganai pasislėpti devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 17, 21:51)
kiek žinau tai statybos sustojo.kažkas ten susija su finansais.o grupės kaip supratau irgi jau sudarytos tik tiekkad tie vaikučiai daba paskirstyti per dvi mažujų grupes ir laukia savo grupės

na, kokios žinios apie naują grupę, gal jau veikia?
Atsakyti
QUOTE(mažytis raktelis @ 2010 10 01, 11:48)
na, kokios žinios apie naują grupę, gal jau veikia?

Deja, dar neveikia schmoll.gif Kiek pasiziuriu tai statybininkai stovi prie lango ir svajoja, o ne dirba doh.gif Maniskis dabar eina i Ziogeliu grupe, o paskui jau eis i nauja Bituciu. Aisku nelabai gerai, kai vaikas pratinasi vienoje grupeje, o paksui eis i kita, bet ka jau darysi. Dziaugiames, kad isvis patekom blush2.gif
Atsakyti