Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(uogelle @ 2010 11 06, 00:00)
Taigi, galim padaryt tokią apklausą. Kokiai  amžiaus kategorijai jūs priklausot?
1. iki 20 metų
2. 20-25
3. 26-30
4. 31-35
5. 36-40
6. 41-50
7. 51-60
8. Daugiau nei 60

Aš kol kas telpu į 4. 4u.gif

Malonu, kad tema nemiega ir tiek diskusijų thumbup.gif Apie Maknot naują knygą - puiki naujiena thumbup.gif Jau laukiu (nors pagal aprašymą spėju, jog teko rusiškai skaityti - bet lietuviškai juk daug maloniau tongue.gif )
Aš tai šiandien Maximoje varčiau 2in1 knygutes, tai Meilės sausainėliai tik su Netrukdyti iki Kalėdų buvo supakuota. Skaityta, tai ir nepaėmiau. Už tai paskutinę dalį Mėnesio milijonieriaus nusipirkau. Ryt manau skaitysiu - tikiuosi nenuvils... ax.gif
Atsakyti
Baigiau savo partiją. Nirolio paskutinė knyga - PASAKIŠKA wub.gif wub.gif wub.gif Net pablioviau biški blush2.gif
Atsakyti
Na baigiau skaityti Nuotaka ne savo noru . Ir ka galiu pasakyti, man patiko wub.gif . Tai visai kitokio zanro knyga negu svajoniu romaniukai. is pradziu kol isivaziavau buvo sunkoka, bet paskui labai lengvai skaitesi. smile.gif Na ko pasigedau, tai gal siek tiek meiles scenu, nes taip jau norejau kai jie ten susitare del vestuviu nakties, blush2.gif sakau jau bus, verciu puslapi ir... . . Net dabar susimastau ir pagalvoju koks buvo gyvenimas moteru tais laikais, ir darau isvada kad geriau uz 21 a. nerasi biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas turite perleisti knygutę KALĖDŲ STAIGMENA? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2010 11 07, 15:16)
o gal kas turite perleisti knygutę KALĖDŲ STAIGMENA? blush2.gif

As ja turiu, bet ji mano dar neskaityta blush2.gif .
Atsakyti
Skaitau dabar Atperkanti meile, liudna, skaudi istorija, bent jau pacioje pradzioje (kartais suauge tikrai nesusimastome, kiek svarbus vaikui yra suagusiuju elgesys, o ne vien materialus dalykai, nu bet cia nuokrypis smile.gif). ties kai kuriomis vietomis net verkiau verysad.gif
Einu skaityti toliau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 07 lapkričio 2010 - 18:58
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 07, 18:54)
Skaitau dabar Atperkanti meile,

Kokio autoriaus ši knyga?
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 11 07, 21:04)
Kokio autoriaus ši knyga?

Francine Rivers Ji ne is svajoniu romanu, ja is leido Alma litera
Atsakyti

Na o as pagaliau isivaziavau i McKnight Tobula smile.gif Bet kol iki 20 psl. prisikapsciau... per diena po 1-2 psl. teperskaitydavau lotuliukas.gif uz tai dabar ieskau laisvos minutes, kad paskaityt, o tu minuciu taip sunkiai atsiranda smile.gif ir svarbiausia per kelias valandas prisedes neperskaitysi, ne tokia knyga... zodziu isigijau galvos skausma biggrin.gif
Beje, man kaip jau minejau tik patys pirmi puslapiai ispudzio nepadare, o jau po 20 kazkur psl. "itrauke" mane ir paleist nenori smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau Stebuklo belaukiant
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 07, 13:42)
Na baigiau skaityti Nuotaka ne savo noru . Ir ka galiu pasakyti, man patiko  wub.gif . Tai visai kitokio zanro knyga negu svajoniu romaniukai. is pradziu kol isivaziavau buvo sunkoka, bet paskui labai lengvai skaitesi.  smile.gif Na ko pasigedau, tai gal siek tiek meiles scenu, nes taip jau norejau kai jie ten susitare del vestuviu nakties, blush2.gif sakau jau bus, verciu puslapi ir... . . Net dabar susimastau ir pagalvoju koks buvo gyvenimas moteru tais laikais, ir darau isvada kad geriau uz 21 a. nerasi  biggrin.gif

užsinorėjau dabar tos knygos biggrin.gif
aš dabar vienu metu tris net svajonių romaniukus skaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 11 07, 23:08)
aš dabar vienu metu tris net svajonių romaniukus skaitau doh.gif

Neeiliniai gebėjimai pas tave sakyčiau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti