Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(mikki @ 2010 09 28, 13:23)
Prakalbinti jausmus neskaiciau ir gaudau padevetuose nusiprikti.

Šitas turiu dvi. Jei nori, galėtume apsikeist, kai būsiu Kaune blush2.gif Gal turi ką nors, ko neskaičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 09 28, 12:51)
Šitas turiu dvi. Jei nori, galėtume apsikeist, kai būsiu Kaune  blush2.gif Gal turi ką nors, ko neskaičiau  ax.gif

Visom keturiom uz biggrin.gif O kaip dabar pasiulyti kazka is savo?Gal yra kazko norimo.gal turesiu bigsmile.gif
Atsakyti
Neturi įmetusi ko nors pvz į sena.lt? smile.gif Šiaip mažai ką turiu biggrin.gif Norėčiau kokios iš Intrigos/Paslapties serijos ax.gif
Tik aš nebent kitą savaitę galėčiau į Kauną atvažiuot. Šį savaitgalį į Mažeikius trauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 09 28, 10:40)
Is svajoniuromaniuku pati paciausia man yra Prisijaukinti pabaisa.Geresnes nera  biggrin.gif As ja labai ilgai medziojau,kol nuspirkau,nes tirazo jau nebuvo leidykloj.

šita ir man labai labai.
O "nesutramdomoji" čia gal apie tą cirko aristę? g.gif tai tada ji man viena iš neįdomiausių blush2.gif labai gera "Brangesnė už deimantus" smile.gif
Atsakyti
Atrodo įveikiau Netikėtą pasiūlymą schmoll.gif Įveikiau, nes visai nesiskaitė... doh.gif Gal kad tikėjausi kažko, gal kad istorija man nepatiko g.gif Viena kas užstrigo - tai jei istorija pasisuka link lovos, tai bar bar bar į duris ir prisistato herojaus giminaičiai lotuliukas.gif

Ką skaityt toliau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 09 28, 18:24)
O "nesutramdomoji" čia gal apie tą cirko aristę? g.gif  tai tada ji man viena iš neįdomiausių blush2.gif  labai gera "Brangesnė už deimantus" smile.gif

Apie liūtų dresiruotoją. Man ji patiko, nes mėgstu liūtus bei cirko atmosferą tongue.gif O ne dėl herojų tarpusavio ryšį smile.gif

„Australijos deimantai“ man irgi patiko, nors ne visas dar skaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvaidute @ 2010 09 28, 08:24)
Labas rytas,aš taip pat mėgstu svajonių knygas.Neseniai perskaičiau labai nuostabią knygą,rekomenduoju.K.Jakobs  Penktadienio vakaro mezgimo klubas.

Užsirašiau autorę ir knygos pavadinimą. Pabandysiu paieškoti bibliotekoje.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 09 28, 17:06)
Neturi įmetusi ko nors pvz į sena.lt? smile.gif Šiaip mažai ką turiu  biggrin.gif Norėčiau kokios iš Intrigos/Paslapties serijos  ax.gif
Tik aš nebent kitą savaitę galėčiau į Kauną atvažiuot. Šį savaitgalį į Mažeikius trauksiu smile.gif

sena paziurek miki niku.jei ten nieko neisirinksi klausk.Is intrigos belike tik Angelas sargas biggrin.gif
As jei vidury savaites galiu tik vakarop po darbu,nes darbe ner masinos blush2.gif
Atsakyti
O penktadienį arba savaitgalį? smile.gif Vidurį savaitės nevažinėju biggrin.gif Nebent sesę nusiųsčiau smile.gif

Kuri iš šitų įdomiausia? blush2.gif
Graikų magnato moteris
Tikslas-vedybos
Mėnesio romanas
Lila
Vakarų giesmė

Arba gal turi Nirolio 4 ar tolimesnę dalį? Arba kokią nors Jane Porter knygą? Arba ką nors apie šeichus, princus ar panašiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 09 28, 20:56)
O penktadienį arba savaitgalį? smile.gif Vidurį savaitės nevažinėju biggrin.gif Nebent sesę nusiųsčiau smile.gif

Kuri iš šitų įdomiausia?  blush2.gif
Graikų magnato moteris
Tikslas-vedybos
Mėnesio romanas
Lila
Vakarų giesmė

Arba gal turi Nirolio 4 ar tolimesnę dalį? Arba kokią nors Jane Porter knygą? Arba ką nors apie šeichus, princus ar panašiai  blush2.gif

turėjau, viską atidaviau į biblioteką biggrin.gif labai jau dag vietos namie užima, nei vienos nepasilikau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 09 28, 08:57)
S.Mallery Gavau darba,ieskau meiles (paskui noresi ir kitas dalis perskaityti  biggrin.gif )

Šita serija man labai patiko, greitai susiskaitė, nes knygos tikrai užkabinančios thumbup.gif Man labiausiai patiko antroji - "Kaimynas iš gretimo buto"
Sena.lt mačiau visas pirkti, o pati pardavinėju paskutinę dalį ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 27, 14:18)
Ar verta pirkti knygą Krautuvėlė Gėlių gatvėje ? Kiek ji maždaug kainuoja?

QUOTE(Coxe @ 2010 09 27, 14:26)
Ir ta patiko. Yra dar "geri siūlai". Nežinau kuri knyga eina pirma, nes viena gaunasi kaip kitos tęsinys  ax.gif

QUOTE(Coxe @ 2010 09 27, 14:36)
Pasižiūrėjau - "geri siūlai" antra knyga  ax.gif
Papildyta:
O man tai ji šiandien kaip čia buvus.... Tiko ir patiko  wub.gif
Papildyta:
Čia skaitytos knygos kaina 8 Lt

Jei pirksiu, tai maximoj (jei bus ši knyga). Tai ramiai galiu pirkti Krautuvėlę gėlių gatvėje, ji pirma serijos knyga?
Atsakyti