Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

smile.gif labas mergytes, sanu kad zaliuojate, as siuo metu uzsikasusi darbas, taip pat zaliuoju, turedama laiko blogui info rankioju, butinai bus sukeltos nuorodos mirksiukas.gif
Atsakyti
faustlu, as is Kauno jau dabar 4u.gif
I svecius nesames draugu pamegta migdolu- datuliu piena arba sezamo- datuliu. Supilstom, padekoruojam ir su siaudeliu laaaabai skanu. Draugai sako labai gerai eina, isgeri puodeli ir sotu, balius pigiau kainuoja, visi maziau valgo biggrin.gif
Darau riesutu saldainiukus- rutuliukus. Tai pat laaabai visi megsta. Ivairias uztepeles gaminu, salotas Zinokit kazkokiu pribombasu, kaip Linas Kesminas tikrai negaminu, nes turiu labai mazai laiko. Kai maitinomes daugiau vegetariskai nei raw, tai visi prasydavo pagaminti darzoviu lazanija. Cia tai jau buvo visu pamegtas patiekalas. Si savaitgali buvom pas draugus, tai nesiausi tiesiog zalia moliugo sriuba, kuria paserviravau isskaptuotam moliuge. Tai visi suzaveti buvo. Tiesig fantazijos reikalas. Nezinau mergytes ar padejau.
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 10 05, 12:31)

Kol kas Kaune row salininku neaptikau schmoll.gif


Kaip tai? Aš iš Kauno. Nu kaip ir... Tiesa nelabai, nes gyvenu šalia Kauno. Bet vistiek. Į tą pačią pusę...
Ir aš esu valgiusi ro maisto. Kažkurį savaitgalį kepiau vištą. Su abaliukais. Žaliais abaliukais.
Kitą savaitgalį planuoju jau bandyti kepti antį. Ką ten antį. Ančiuką. Su obuoliais viduje.

Dėl tų obuoliukų, ir esu ro.

Galim kada kavos išgert.
Atsakyti
Silwer, tai tokie praktiškai išbandyti patarimai ir yra labai vertingi. O gal gali parašyti tiksliau kaip gamini tuos saldainiukus rutuliukus ir ko dedi į moliūgų sriubą dar be molliūgo.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 05, 12:36)
smile.gif  labas mergytes, sanu kad zaliuojate, as siuo metu uzsikasusi darbas, taip pat zaliuoju, turedama laiko blogui info rankioju, butinai bus sukeltos nuorodos  mirksiukas.gif

as pas save veduosi info,kokius randu cia forume idomius receptukus,tai galiu atsiusti ta info - gal kas tiks i bloga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 10 05, 17:01)
Kaip tai? Aš iš Kauno. Nu kaip ir... Tiesa nelabai, nes gyvenu šalia Kauno. Bet vistiek. Į tą pačią pusę...
Ir aš esu valgiusi ro maisto. Kažkurį savaitgalį kepiau vištą. Su abaliukais. Žaliais abaliukais.
Kitą savaitgalį planuoju jau bandyti kepti antį. Ką ten antį. Ančiuką. Su obuoliais viduje.

Dėl tų obuoliukų, ir esu ro.

Tai jau supratom tą jūsų ro, žinokit net ir stiebais besimaitinant suvokimas nesikeičia smile.gif
Jums reik su medžiotojų draugijos nariais tos kavos sugert biggrin.gif Nes ančiukas su rūron abaliuku įkištu, tai kaip nespėjęs iškakot kombikormo keptas paršiukas biggrin.gif
Atsakyti
žiūrėkit kokią info radau, gal kam bus aktualu

QUOTE
Šį sekmadienį: spalio 10d. 12val kviečiame VISUS i gediminio g.9 ekobangos patalposeIII a. vyks" Pasauline Žalaivagliu diena''. renginys atviras visiems-pasikvieskite darugus,pažystamus ir artimuosius:smile.gif)


Daugiau detalių, ko gero, galima rasti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 06 spalio 2010 - 05:13
QUOTE(Rasma @ 2010 10 05, 22:20)
Tai jau supratom tą jūsų ro, žinokit net ir stiebais besimaitinant suvokimas nesikeičia smile.gif 
Jums reik su medžiotojų draugijos nariais tos kavos sugert biggrin.gif  Nes ančiukas su rūron abaliuku įkištu, tai kaip nespėjęs iškakot kombikormo keptas paršiukas biggrin.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia pavarei... thumbup.gif


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 06 spalio 2010 - 08:14
jei kuri prisijungus FB, susiraskit "Gyvas maistas". Ten yra info ir receptu su nuotraukytem
Ir kaip gaila, kad ta 10d nebus pamineta Kaune bigsmile.gif Nu, nebent as ateiciau prie LAisves Soboro kokio ir serksnas su kepta vista ir obuoliukais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 06 spalio 2010 - 07:50
Labukas 4u.gif
Na jus cia linksmu plauciu visos 4u.gif
Saldzius rutuliukus galima gaminti ivairiai. Vienas is budu:
1 puodelis įvairių džiovintų vaisių (ypač puikus derinys: datulės, razinos, abrikosai ir figos)
1/2 puodelio įvairių riešutų (pistacijų, lazdyno riešutų, migdolų, graikinių,)
1 valg. šaukštas šilto vandens
1/2 puodelio kokoso drožlių
Visus ingridientus, išskyrus kokoso drožles, sudėkite į virtuvės kombainą (jei neturite, galite naudoti "mėsmalę") ir sumalkite į tirštą, vienalytę pastą (jei vaisiai labai sausi, gali prireikti įmaišyti truputį vandens, kad masė taptų šiek tiek minkštesnė, bet ji turi likti pakankamai tiršta ir standi). Supilkite kokoso drožles į didelę lėkštę. Iš pastos suformuokite mažus rutuliukus ir pavoliokite juos kokoso drožlėse. Prieš patiekiant kelias valandas palaikykite šaldytuve.
Anksciau rutuliukus darydavau is riesutu pieno isspaudu, dabar su vitamixsu viska taip sutrina, kad tirsciu praktiskai nebelieka. Isgeriam piena su visais tirsciais.
I saldainiuku vidu galima ideti riesutuka, dedu anakardzio arba migdolo riesuta. Vietoj vandens kartais pilu anakardziu mases, skonis nerealus. Razinas tai pat kartais dedu nemaltas .
Moliugu sriuba gaminu pagal si recepta :
issunkite puse litro morku sulciu(as dar sunkiu moliugo-svelensnis skonis) pilame i blenderi-kokteiline,dedame
paprika raudona ar geltona juostelemis,siek tiek avokado del tirstumo,pomidora,cesnakiuko skiltele,imbiero
saknele mazute,druskytes(patartins himalaju rausvos) pipiriuku pagal skoni.Viska gerai sumalti iki vientisos mases.
Dar prisiminiau, kad turiu raugintu balandeliu receptuka. Reiks susirasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwer: 06 spalio 2010 - 09:08
QUOTE(Silwer @ 2010 10 06, 10:07)

Moliugu sriuba gaminu pagal si recepta :
issunkite puse litro morku sulciu(as dar sunkiu moliugo-svelensnis skonis) pilame i blenderi-kokteiline,dedame
paprika raudona ar geltona juostelemis,siek tiek avokado del tirstumo,pomidora,cesnakiuko skiltele,imbiero
saknele mazute,druskytes(patartins himalaju rausvos) pipiriuku pagal skoni.Viska gerai sumalti iki vientisos mases.
Dar prisiminiau, kad turiu raugintu balandeliu receptuka. Reiks susirasti.


As ka tik siandien sita recepta skaiciau fbooke. Arba Tu nukojavai, arba gal ten Tavo psl. apie Gyva maista? A?
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 09 22, 10:40)
Ruta tu pirksi plastikinius indelius? As tai labai pries plasika. Daug visokios info skaiciau, kad issiskiria ivairios medziagos i maista. Savaitgali nusipirkau 1 litro vokiskus stiklainius Leifheit - maximoj akcija buvo. Labai patogus, jis siauras plokscias. Susipilu smoocius, sriubas. Vyras i darba nesasi.
Kas del pojuciu, tai labai prastai jauciuosi suvalgiusi troskinto maisto. Nezinau ar cia isitikinimas ar is tikruju taip. Zymiai geriau jauciuosi, kai valgau tik zalia maista.


domina indeliai, nu niekaip nerandu tokiu, kad sveikai maista galeciau gabentis i darba. Dabar nesiojuosi sultinio stikliniame indelyje, bet maziukas labai, kazkaip litrinio nelabai norisi tystis...

gal kas imestu duoniuku , paploteliu receptu 4u.gif
Atsakyti