Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

Labai geras priminimas dėl topinambų, juos dar vadina bulvinėm saulėgrąžom smile.gif Reiks nusipirkti ir pasodinti kur nors, jei toks nereiklus ir stiprus tas topinambas thumbup.gif
Atsakyti
taip taip per google pasiziurejau. Ne tokia jau tundra esu bigsmile.gif Bet vistiek, man cia absoliut naujiena. Nei maciau kada tuos gumbus ir ne gumbus, nei ragavau. Busiu atidesne
Atsakyti
Dar saldžia bulve vadina, gal babutės labiau tokį žino pavadinimą nei Jeruzalės.. smile.gif
Pavasarį pirkau turguje, kažkas apie 4lt kilogramas.
Atsakyti
Labukas vakare 4u.gif
Oho kiek apie topinambus prisnekejot. Taip jie turi labai daug vitaminu, tik reikia ziureti, kad tie gumbai nebutu pazaliave, apipelije ir sveikiausia valgyti tik nukastus. Ilgiau pastoveje jie tampa minksti ir naudoti maistui nepatariama. Labai skanios salotos su morkom, cesnaku, aliejuku. Galima ir seklyciu pasibastyti.
Prisidaiginau kanapiu, traiskom siandien vienas.
Atsakyti
nu a, silwer, maniau kad apie kanapes prabilsiu, o tu jau jas traiskai..PC is R raides pirkau jau daigintas. O kur seklu gaut? MAn patiko!!!
KAd nereiktu man googlinti, gal kas brukstels kanapiu poveiki/naudinguma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 09 30, 18:10)
nu a, silwer, maniau kad apie kanapes prabilsiu, o tu jau jas traiskai..PC is R raides pirkau jau daigintas. O kur seklu gaut? MAn patiko!!!
KAd nereiktu man googlinti, gal kas brukstels kanapiu poveiki/naudinguma mirksiukas.gif

As perku eko kanapes parduotuvese pavadinimu - Sveiki produktai. Gal neistrins, nes nezinau, kaip trumpinti biggrin.gif . Kanapes pirmiausia turi dideli baltymu kieki, mineralu, mikroelementu, omega 3 ir omega 6 saltinis. Vegetarams ir zaliavalgiams butinos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwer: 30 rugsėjo 2010 - 17:50
QUOTE(Silwer @ 2010 09 30, 18:34)
As perku eko kanapes parduotuvese pavadinimu - Sveiki produktai. Gal neistrins, nes nezinau, kaip trumpinti  biggrin.gif . Kanapes pirmiausia turi dideli baltymu kieki, mineralu, mikroelementu, omega 3 ir omega 6 saltinis.  Vegetarams ir zaliavalgiams butinos  4u.gif

aciu. ieskosiu! nes vis kirbejo klausimas, kaip papildyt baltymu atsargas, jei tiek daug riesutu, pupeliu nevalgai. O kanapes- tinka. Prisiminiau, straipsnyje kazkokiam L. Karalius kazkokius kanapiu papildus del baltymu siuntesi
Atsakyti
Kas skaito rusu kalba. Zaliavalges tinklapis
http://rawinrussian....inrussian197349
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 09 30, 20:47)
Kas skaito rusu kalba. Zaliavalges tinklapis
http://rawinrussian....inrussian197349

kitoj temoj, siulau sudet ir pasiskaitymui visokius papildomus saltinius rusu, anglu, vokieciu kalba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 10 01, 17:12)
kitoj temoj, siulau sudet ir pasiskaitymui visokius papildomus saltinius rusu, anglu, vokieciu kalba bigsmile.gif

kurioj temoj blush2.gif
Atsakyti
wub.gif musu treciojoj wub.gif
Atsakyti
Vegetaru diena praziopsojom doh.gif doh.gif doh.gif
Plaunu bkiudus ir galvoju: va, koki row torta vegetaru dienos proga sau susimaklint. O gi jau vakar doh.gif
Tai row dienos "nepramazinkim" 10 10 Susidauzkim kokiu kokteiliuku

P.S. 7grudu 3 saukstus pasimerkiau nakciai, ryte su 1 nanau 4 datulem, kanapiu 2 v.s. 1 saujike migdolu ir brrrrrrrrrr- super thumbup.gif Visada pusryciams thumbup.gif drinks_cheers.gif Su merginom sugerem drinks_cheers.gif
Atsakyti