Labai geras priminimas dėl topinambų, juos dar vadina bulvinėm saulėgrąžom
Reiks nusipirkti ir pasodinti kur nors, jei toks nereiklus ir stiprus tas topinambas
taip taip per google pasiziurejau. Ne tokia jau tundra esu
Bet vistiek, man cia absoliut naujiena. Nei maciau kada tuos gumbus ir ne gumbus, nei ragavau. Busiu atidesne
Dar saldžia bulve vadina, gal babutės labiau tokį žino pavadinimą nei Jeruzalės.. 
Pavasarį pirkau turguje, kažkas apie 4lt kilogramas.
Pavasarį pirkau turguje, kažkas apie 4lt kilogramas.
Labukas vakare
Oho kiek apie topinambus prisnekejot. Taip jie turi labai daug vitaminu, tik reikia ziureti, kad tie gumbai nebutu pazaliave, apipelije ir sveikiausia valgyti tik nukastus. Ilgiau pastoveje jie tampa minksti ir naudoti maistui nepatariama. Labai skanios salotos su morkom, cesnaku, aliejuku. Galima ir seklyciu pasibastyti.
Prisidaiginau kanapiu, traiskom siandien vienas.
Oho kiek apie topinambus prisnekejot. Taip jie turi labai daug vitaminu, tik reikia ziureti, kad tie gumbai nebutu pazaliave, apipelije ir sveikiausia valgyti tik nukastus. Ilgiau pastoveje jie tampa minksti ir naudoti maistui nepatariama. Labai skanios salotos su morkom, cesnaku, aliejuku. Galima ir seklyciu pasibastyti.
Prisidaiginau kanapiu, traiskom siandien vienas.
nu a, silwer, maniau kad apie kanapes prabilsiu, o tu jau jas traiskai..PC is R raides pirkau jau daigintas. O kur seklu gaut? MAn patiko!!!
KAd nereiktu man googlinti, gal kas brukstels kanapiu poveiki/naudinguma
QUOTE(faustluk @ 2010 09 30, 18:10)
nu a, silwer, maniau kad apie kanapes prabilsiu, o tu jau jas traiskai..PC is R raides pirkau jau daigintas. O kur seklu gaut? MAn patiko!!!
As perku eko kanapes parduotuvese pavadinimu - Sveiki produktai. Gal neistrins, nes nezinau, kaip trumpinti
QUOTE(Silwer @ 2010 09 30, 18:34)
As perku eko kanapes parduotuvese pavadinimu - Sveiki produktai. Gal neistrins, nes nezinau, kaip trumpinti
. Kanapes pirmiausia turi dideli baltymu kieki, mineralu, mikroelementu, omega 3 ir omega 6 saltinis. Vegetarams ir zaliavalgiams butinos 
aciu. ieskosiu! nes vis kirbejo klausimas, kaip papildyt baltymu atsargas, jei tiek daug riesutu, pupeliu nevalgai. O kanapes- tinka. Prisiminiau, straipsnyje kazkokiam L. Karalius kazkokius kanapiu papildus del baltymu siuntesi
QUOTE(Silwer @ 2010 09 30, 20:47)
kitoj temoj, siulau sudet ir pasiskaitymui visokius papildomus saltinius rusu, anglu, vokieciu kalba
QUOTE(faustluk @ 2010 10 01, 17:12)
kitoj temoj, siulau sudet ir pasiskaitymui visokius papildomus saltinius rusu, anglu, vokieciu kalba 
kurioj temoj
Vegetaru diena praziopsojom
Plaunu bkiudus ir galvoju: va, koki row torta vegetaru dienos proga sau susimaklint. O gi jau vakar
Tai row dienos "nepramazinkim" 10 10 Susidauzkim kokiu kokteiliuku
P.S. 7grudu 3 saukstus pasimerkiau nakciai, ryte su 1 nanau 4 datulem, kanapiu 2 v.s. 1 saujike migdolu ir brrrrrrrrrr- super
Visada pusryciams
Su merginom sugerem
Plaunu bkiudus ir galvoju: va, koki row torta vegetaru dienos proga sau susimaklint. O gi jau vakar
Tai row dienos "nepramazinkim" 10 10 Susidauzkim kokiu kokteiliuku
P.S. 7grudu 3 saukstus pasimerkiau nakciai, ryte su 1 nanau 4 datulem, kanapiu 2 v.s. 1 saujike migdolu ir brrrrrrrrrr- super