Sveikos
Kažkada senoj temoj buvau prie jūsų prisijungusi, ale paskui aptingau (siaubas, ane?)...
Dabar jau kuris laikas seku šią temutę.
Aš nėščia ir mano skrandis toks "fyfa" pasidarė

Kad tik kas biškį ne pagal jį ir viskas, baisus streikas, kartais net visai parai. Toks įspūdis, kad viskas, ką suvalgau, atsigula į skrandį ir tenai genda, burnoj toks priplėkęs skonis, o ir kvapas ne iš maloniųjų, jau pati save užuodžiu

O svarbiausia tai kad nevirškina ir nors tu pasiusk

Pradėjo kristi svoris.
Tai va, prisiminiau, kad galima valgyti "žaliai" ir kokią savaitę stengiausi šitaip gamintis sau pusryčius - na bent jau iš dalies. Skrandis susitvarkė

Tada po biškį vėl aptingau, nes jau visai sėkmingai pradėjau valgyti "normalų maistą" ir virškinimas nebestrigo. Tuos laikinus negalavimus nurašiau savo nėštumui. Džiaugiausi, kad pagaliau įveikus tris pirmus mėnesius visi negerumai pagaliau praėjo.
Taigi, prieš kokias tris dienas mano skrandis vėl nusprendė imtis "priemonių"

Vėl atsirado tas baisus skonis burnoj. Panašu, kad teks vėl imtis "pažaliavusių" pusryčių. Aišku, kadangi esu nėščia, tai kažkokių kardinalių pokyčių nesiimsiu, bet panašu, kad reikės prisižiūrėti. Na, arba mano lelius tiesiog yra sveiko maisto šalininkas
Neseniai pasidariau kokteilį iš kivių, smulkintų riešutų, sezamų, kviečių želmenų ir vandens. Sėdžiu ne tai kad labai soti, bet niekur negraužia, niekas niekur nestovi, tas skonis neatsirado (gal net sumažėjo biškį). Vėliau dar planuoju morkų ir razinų salotas, nes iki ryto su šitiek tikrai nedagyvensiu
Tai štai, smagu man čia pas jus paisiskaitinėt ir ko gero būsiu iš dalies jūsų bendramintė, jei tik vėl neaptingsiu