Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 13, 13:19)
suuper  thumbup.gif  gal klp kasnors panasaus? kas organizuoja? kad bandyciau susisiekti ines cia pajury jau nemazas ratas besidominciu  ax.gif

http://www.dharma.lt...ikatos-mokykla/

stai cia daugiau informacijos smile.gif o kaip del Klaipedos tai nezinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(faustluk @ 2010 10 13, 13:23)
thumbup.gif Tai Tu neuiek ir pakonspektuok!! Ir butinai uzklausk, ka konkreciai valgyt, kad gaut daugiau baltymu (be riesutyu ir pupeliu su kanapem). Gal yra dar koks abra kadabra. Ir kodel visur rasoma, kad zenkliai krenta svoris, o cia mums nei vienai nei zenkliai nei nezenkliai nekrenta (tiesiog paklausk, o diskutuot del to musu temoj neverta, nes ir taip sociai tu diskusiju. Ka mano apie tai jau ilegameciai row vartotojai?) A gerai? Ar paklausi, jei busi? Nu, tai aciu labai ir lauksim ziniu su kokias tai receptais. Nebutina pasakot gyvo maisto istorijos ir kas tai yra. Gali is kart pereit raportuodama prie paskutinio punkto ir, aisku, receptu

taip taip butinai nueisiu, visko issiklausinesiu ir jums papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
greciiausiai as cia sumaisiau celsiju . isdziovinau 115 laipsniu ir doh.gif lotuliukas.gif dziaugiuosi . Nu nieko kita karta zinosiu, kaip tik siandien vel krekerius darysiu, labai skanus jau gavosi.
Atsakyti
Aš irgi žadu nueiti į tą paskaitą, jei vėl nepamiršiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Ula @ 2010 10 12, 01:19)
Vakar prasidejo raw mom summit, kas draugaujate su anglu kalba, galite pasiklausyti idomiu zinomu pasaulyje raw zmoguciu kalbu. Jei neklystu visas renginys tesis 10 ar 20 dienu. Ir kasdien bus idedamos keliu zmoguciu kalbos, kurias galima nemokamai klausyt para laiko, o kita para jau kitos kalbos. Kaip tik dabar klausausi David Wolf'o kalbos :-) Nepakartojamas ir ikvepiantis zmogutis. Praejusi sestadieni buvau renginyje, kuriame jis kalbejo. Nepakartojama. Bet be jo siame summit yra dar labai daug idomiu zmoguciu kalbu. Tikiuos kam nors pravers  tongue.gif

Jei kam įdomu, atsekiau tiesiogines nuorodas į MP3 audio failus su visais naujausiais ir jau buvusiais interviu. Tad galima be problemų parsisiųsti MP3 net ir praėjus kelioms dienoms.
Arba galiu painformuoti kaip atsekti tiesioginę MP3 failo nuorodą jei norite įrašą parsisiųsti kai pasirodys nauji pokalbiai.
Atsakyti
QUOTE(augustasas @ 2010 10 13, 13:38)
Jei kam įdomu, atsekiau tiesiogines nuorodas į MP3 audio failus su visais naujausiais ir jau buvusiais interviu. Tad galima be problemų parsisiųsti MP3 net ir praėjus kelioms dienoms.
Arba galiu painformuoti kaip atsekti tiesioginę MP3 failo nuorodą jei norite įrašą parsisiųsti kai pasirodys nauji pokalbiai.

jei cia tokiu bum bum daugiau kaip as su filologiniu issilavinimu, tai prainformuot reiktu labai jau smulkiai cool.gif Buciau tikrai dekinga. Tete musu tuo parsiuntimu ir uzsiimtu, o jei dar vokiskai pasakojanciu tai is viso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 10 13, 14:28)
jei cia tokiu bum bum daugiau kaip as su filologiniu issilavinimu, tai prainformuot reiktu labai jau smulkiai  cool.gif Buciau tikrai dekinga. Tete musu tuo parsiuntimu ir uzsiimtu, o jei dar vokiskai pasakojanciu tai is viso thumbup.gif

o dar paprasciau mama paisema diena sau mirksiukas.gif seda i traukini vilnius kaunas ir sudalyvauja paskaitoje ax.gif jei nereiketu vaziuoti 4 vai i viena puse ir 4 atgal tikrai dalyvauciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 13, 15:33)
o dar paprasciau mama paisema diena sau  mirksiukas.gif  seda i traukini vilnius kaunas ir sudalyvauja paskaitoje  ax.gif  jei nereiketu vaziuoti 4 vai i viena puse ir 4 atgal tikrai dalyvauciau  blush2.gif

cia kitoskios paskaitos bigsmile.gif cia su traukiniu neprivazinesi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 10 13, 10:33)
Valgyt, tai man nesinori..O vakarop- smaguriaut labai.

Sveiki,
Jei gerai atsimenu iš Butenko knygų trauka saldumynams dėl kalcio stygiaus - ji rekomendavo sezamą.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Sezma as kertu saukstais. Man labai norisi, bet saldumynu, kad nelabai g.gif
Siandien pazistamus vaisinau, duoniuku sumustiniais. Duoniukus padrekinau alyvuogiu aliejum, uzdejau kelis gabaliukus paprikos, raugintu agurkeliu,cesnaku ir petrazoliu. Ant virsaus uzdejau dar viena duoniuka. Buvo grazu ziuret, kaip visi lapnojo smile.gif . Na va pasigyriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2010 10 13, 16:45)
Sveiki,
Jei gerai atsimenu iš Butenko knygų trauka saldumynams dėl kalcio stygiaus - ji rekomendavo sezamą.

nu gaaal..tikrai g.gif Sumazinau as to sezamo paskutinem savaitem, vis po 1 v. sauksta dedu i smucius ir salotas. O anksciau dedavau is akies ir saldumynu nenorejau. BAndysiu grizt prie "is akies"
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kažkada senoj temoj buvau prie jūsų prisijungusi, ale paskui aptingau (siaubas, ane?)...
Dabar jau kuris laikas seku šią temutę.
Aš nėščia ir mano skrandis toks "fyfa" pasidarė doh.gif Kad tik kas biškį ne pagal jį ir viskas, baisus streikas, kartais net visai parai. Toks įspūdis, kad viskas, ką suvalgau, atsigula į skrandį ir tenai genda, burnoj toks priplėkęs skonis, o ir kvapas ne iš maloniųjų, jau pati save užuodžiu verysad.gif O svarbiausia tai kad nevirškina ir nors tu pasiusk sad.gif Pradėjo kristi svoris.
Tai va, prisiminiau, kad galima valgyti "žaliai" ir kokią savaitę stengiausi šitaip gamintis sau pusryčius - na bent jau iš dalies. Skrandis susitvarkė bigsmile.gif Tada po biškį vėl aptingau, nes jau visai sėkmingai pradėjau valgyti "normalų maistą" ir virškinimas nebestrigo. Tuos laikinus negalavimus nurašiau savo nėštumui. Džiaugiausi, kad pagaliau įveikus tris pirmus mėnesius visi negerumai pagaliau praėjo.
Taigi, prieš kokias tris dienas mano skrandis vėl nusprendė imtis "priemonių" doh.gif Vėl atsirado tas baisus skonis burnoj. Panašu, kad teks vėl imtis "pažaliavusių" pusryčių. Aišku, kadangi esu nėščia, tai kažkokių kardinalių pokyčių nesiimsiu, bet panašu, kad reikės prisižiūrėti. Na, arba mano lelius tiesiog yra sveiko maisto šalininkas smile.gif
Neseniai pasidariau kokteilį iš kivių, smulkintų riešutų, sezamų, kviečių želmenų ir vandens. Sėdžiu ne tai kad labai soti, bet niekur negraužia, niekas niekur nestovi, tas skonis neatsirado (gal net sumažėjo biškį). Vėliau dar planuoju morkų ir razinų salotas, nes iki ryto su šitiek tikrai nedagyvensiu biggrin.gif

Tai štai, smagu man čia pas jus paisiskaitinėt ir ko gero būsiu iš dalies jūsų bendramintė, jei tik vėl neaptingsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2010 10 13, 18:57)
Sveikos  4u.gif
Kažkada senoj temoj buvau prie jūsų prisijungusi, ale paskui aptingau (siaubas, ane?)...
Dabar jau kuris laikas seku šią temutę.
Aš nėščia ir mano skrandis toks "fyfa" pasidarė  doh.gif Kad tik kas biškį ne pagal jį ir viskas, baisus streikas, kartais net visai parai. Toks įspūdis, kad viskas, ką suvalgau, atsigula į skrandį ir tenai genda, burnoj toks priplėkęs skonis, o ir kvapas ne iš maloniųjų, jau pati save užuodžiu  verysad.gif O svarbiausia tai kad nevirškina ir nors tu pasiusk sad.gif Pradėjo kristi svoris.
Tai va, prisiminiau, kad galima valgyti "žaliai" ir kokią savaitę stengiausi šitaip gamintis sau pusryčius - na bent jau iš dalies. Skrandis susitvarkė  bigsmile.gif  Tada po biškį vėl aptingau, nes jau visai sėkmingai pradėjau valgyti "normalų maistą" ir virškinimas nebestrigo. Tuos laikinus negalavimus nurašiau savo nėštumui. Džiaugiausi, kad pagaliau įveikus tris pirmus mėnesius visi negerumai pagaliau praėjo.
Taigi, prieš kokias tris dienas mano skrandis vėl nusprendė imtis "priemonių"  doh.gif Vėl atsirado tas baisus skonis burnoj. Panašu, kad teks vėl imtis "pažaliavusių" pusryčių. Aišku, kadangi esu nėščia, tai kažkokių kardinalių pokyčių nesiimsiu, bet panašu, kad reikės prisižiūrėti. Na, arba mano lelius tiesiog yra sveiko maisto šalininkas  smile.gif
Neseniai pasidariau kokteilį iš kivių, smulkintų riešutų, sezamų, kviečių želmenų ir vandens. Sėdžiu ne tai kad labai soti, bet niekur negraužia, niekas niekur nestovi, tas skonis neatsirado (gal net sumažėjo biškį). Vėliau dar planuoju morkų ir razinų salotas, nes iki ryto su šitiek tikrai nedagyvensiu  biggrin.gif 

Tai štai, smagu man čia pas jus paisiskaitinėt ir ko gero būsiu iš dalies jūsų bendramintė, jei tik vėl neaptingsiu  doh.gif

thumbup.gif
Mano 14 men pupa nustojo valgyt viska is eiles ir is visu, kas valgo. KAltinu dantu dygima. Taip jau kokia 3-4 sav. Ir mano nuostabai siandiena is manes "ateme"- pomidoro, kalafijoro, agurko, mirkytu pupliu ir cesnako (blenderiu), avokado salotas! Noriu pasakyt tai, kad Tavo pilvelio gyventojas turetu irgi labai gerai jaustis, o paskui kai prasides primaitinimas- irgi puikiai virskins raw. Daug medziagos apie raw mityba ir nesciosiom yra.
Atsakyti