o man lomkes prasideda bendravimui raw tema

issiunciau pakvietima prie google grupes zaliavalgiams. Ten aptikau, kad renkami uzsakymai riesutams, dziovintiems vaisiams eko ir raw, kainos labai patrauklios. Ieskojau per google tos Jolantos is Lazdiju raj. ir radau kitos info
Papildyta:QUOTE(Helenee @ 2010 10 16, 18:18)
Patvirtinu info apie Rockuose gyvenancia zaliavalge Jolanta, atrodo fantastiskai, jauna, liekna, oda tiesiog svyti, l.maloni, miela buti salia jos. Manau, kad tu gali jai parasyt ar susikontaktuoti per tel. Reikia atkelti jos vyro kontaktus, jie paskelbti zaliavalgiu susirasynejime..
Is savo patirties- bet koks baltymas gyvulinis, grudai ir riesutai (nebent l.mazai nauduoji) labai veikia odos bukle. Kol siu produktu nera ar beveik nera- oda atrodo geriau. Manau, kad ir alergijos atveju, didele tikimybe, kad butent sie produktai gali tapti regresuojanciu problemukaltininkais. O va seklos (lynai, saulegrazos) jokio negatyvaus poveikio, bent jau mano odai, neturi.
Pieniski produktai man momentaliai sugrazina reguliarius migreninius skausmus, taigi ne per seniausiai ju atsisakiau, tikiuos visam laikui. Taigi ir tu, jei vartoji pieniskus produktus, pasitikrink, gal be ju bus is vis gerai.
Beje, man iki siol daznai "ko nors truksta", ir visada sia problema issprendziu ko nors daiginto pagalba- grudu, lesiu, saulegrazu.. pagal nora.. vaisiai, riesutai man situacija tik pablogina, nes nuo vaisiu alkis isauga, o riesutai.. na ju apskritai beveik nevalgau.. jie lyg "atbukina" organizma, pradedu prasciau "girdet" jo signalus. Grudai taip pat "sunkoki", bet dabar, atsalus orams, mane jie subalansuoja, ir jie turi "yan", sildancios energijos.
Bet jei nevalgai riesutu- is kur baltymu? KAnapese? As bijau vieno dalyko: kai kazko organizmas negaus- reaguos. KAd ir dabar - turint man sausa oda- ji dar sausesne, nors ir pili iv. nerafinuotus aliejus. Net lupu kampuciai paraude.. Neturiu ziniu, ko cia man truksta, bet kazko tai jau tikrai..
O ka Tu valgai tik lietuviskas darzoves? MAisto dziovintuva turi? Anksciau rasiau, kad man nebuvo jam poreikio. O dabar taip norisi i tarpus kazka grauzti kieto!!!!Teks pirkt tuos kelis simtus gramu dziovintos sveikuoliu duonytes.
Pieno produktus isemiau grieztai ir, keista, nepasigendu.
Siandien pagaliau dasuto, kad svoris jei nekrenta- nors visiems zaliavalgiams krenta- tai nera beda. Vadinasi, man tu 3-5 kg numest ir nereikia. Tai optimalus stabilus mano svoriukas. Nes apsidairiau, kad papildomu riebalu ant kazkokiu tai vietu nera..
Ryt leskiu i baze 11 sandeli ir vakare tarkuosiu svoguna paluku kaukei