Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

Labadiena 4u.gif

Nesenai suzinojau apie raw food, tai kolkas tik ziurineju, skaitineju ar verta pradeti biggrin.gif

Uzkliuvo del surio

QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 07, 13:38)
pagrindinis meniu vaisiai darzoves be navarotu aisbergas , pomidoras (be odeles) ir cukinijos  ir va ka jau ka bet didziausiam nuodui suriui negaliu atsispirti del fetos beleka padaryciau  doh.gif

O is kur kitur organizmui gauti kalcio? Gal del to tave taip ir traukia suris?
Atsakyti
Tai ką duoda tos alaus mielės? Tik birių produktų sujungimui? Tai galima vandens ir aliejaus truputį įpilti.

Gal galit kas patarti kur pirkti sveriamus avižinius dribsnius. Parduotuvėse parduodami dribsniai dažnai būna nelabai išvaizdūs ir sakyčiau brangoki..
Atsakyti
QUOTE(niekosau @ 2011 02 20, 12:38)
Labadiena  4u.gif

Nesenai suzinojau apie raw food, tai kolkas tik ziurineju, skaitineju ar verta pradeti biggrin.gif

Uzkliuvo del surio
O is kur kitur organizmui gauti kalcio? Gal del to tave taip ir traukia suris?

pieno produktuose kalcio tinkancio ir kuri issisavina musu organizmas nera mirksiukas.gif geriausias kalcio saltinis selenos ir semenys mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdarytos paprikos

1/2 stiklinės bet kokių sėklų
1/2 citrinos sulčių
1 paprika
Petražolių ar kitokių žalumynų
Druskos, pipirų

Saulėgrąžas kelias valandas pamirkykite, perplaukite ir sumalkite trintuvu kartu su druska, pipirais ir citrinos sultimis. Papriką perpjaukite į keturias dalis, pridėkite maltų saulėgrąžų, papuoškite žalumynais.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 20, 14:26)
pieno produktuose kalcio tinkancio ir kuri issisavina musu organizmas nera  mirksiukas.gif  geriausias kalcio saltinis selenos ir semenys  mirksiukas.gif

aisku, dekui uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niekosau @ 2011 02 20, 15:41)
aisku, dekui uz ats  4u.gif

as vis zadu zadu ir nesureku (nesusitematizuoju) info apie atitinkamus produktus, nes nerandu man patogaus blogo, jau baigiu vyra ikalbeti, kad man padarytu asmenini puslapi, tai gal metu eigoje kas pajudes, o siandiena pasalau prie PC ir prasau zvilgteleti i mano parsiuka 4u.gif

Po biski pagyvinsiu nuotraukomis, dabar sausai ka mes esame cia minejusios sukeliau i Super mamu blog'a blush2.gif
Atsakyti
*Rūta*, jūs šauniai padirbėjote! Įsitraukiu jūsų parašiuko nuorodą į 'favoritus', ačiū labai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 20, 15:01)
Po biski pagyvinsiu nuotraukomis, dabar sausai ka mes esame cia minejusios sukeliau i Super mamu blog'a blush2.gif

*Ruta* cia jums 4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 20, 16:01)
as vis zadu zadu ir nesureku (nesusitematizuoju) info apie atitinkamus produktus, nes nerandu man patogaus blogo, jau baigiu vyra ikalbeti, kad man padarytu asmenini puslapi, tai gal metu eigoje kas pajudes, o siandiena pasalau prie PC ir prasau zvilgteleti i mano parsiuka  4u.gif

saunu thumbup.gif
Atsakyti
Salotos
Špinatai
Salotos
Svogūnų laiškai
Salierų stiebai
Pomidorai
Agurkai
10 – 15 Anakardžių
Avokadas
Pusės citrinos sultys
Šaukštelis medaus
Aitriosios paprikos miltelių
Druskos

Nenurodau ingredientų kiekio – dėkite pagal skonį. Svarbiausia – produktų, aromatų ir skonio pojūčių derinys. Salotas užpilkite citrinos sultimis su medumi ir aitriąja paprika.

aciukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 21 vasario 2011 - 10:23
Sveikos mergaites,
Išleista mano nuomone labai gera knyga - T.Campbell ''Naturalus budas isvengti ligu'' (gaila pavadinimas banalus, eilinis, o knyga tikrai nereali), leidykla Kaune ''Luceo''. Esu skaiciusi sia knyga anglu k., tik pavadinimas ''China Study'', labai labai patiko, taip buvo gaila, kad kiti lietuvaiciai negali jos perskaityti. O vakar knygyne netiketai pamaciau ja isversta i lietuviu kalba ir tikrai ruosiuosi dovanoti ja visiems giminaiciams ir draugams. Nors knygos autorius nera zaliavalgis, taciau pateikia galybe tyrimu duomenu, kad veganiska mityba yra butina norint isvengti vezio, diabeto, sirdies ligu ir pan. Parasyta tikrai idomiai, nezinau tik, ar gerai isversta.
Kita savaite leidejas ruosiasi i Vilniu atkeliauti, jei kam aktualu, galiu paprasyti atvezti ir jums pigiau (siaip kainuoja 39 Lt). Gaila, nezinojau, kad si knyga buvo knygu mugej po 23 Lt:(
Atsakyti
Mairūnuose yra ypač kvapnaus eterinio aliejaus, kuriame yra borneolio, terpineno, terpineolio, dervų, kartumynų ir kitų medžiagų. Vartojimui tinka šviežia ir džiovinta mairūnų žolė.
Mairūnų žolės antpilai ir nuovirai vartojami tonizuoti organizmą, atpalaiduoti spazmus. Mairūnais, kaip papildomais vaistais, patariama gydyti paralyžių, neurasteniją, depresiją, galvos skausmus, svaigimą, spazminį kosulį, astmą ir slogą. Mairūno preparatais taip pat patariama gydyti ir skrandžio bei žarnyno ligas.

4 arbatinius šaukštelius mairūno žolės užpilkite 250 mililitrų verdančio vandens, leiskite nusistovėti valandą laiko, po to antpilą nukoškite.
Jei vemiate, kamuoja skrandžio spazmai, sergate depresija, centrinės nervų sistemos ligomis, skundžiatės galvos skausmais ir svaigimu, šio antpilo gerkite 4 ar 5 kartus per dieną.

Mairūno žolę (santykiu 1:5) užpilkite alyvų aliejumi, leiskite nusistovėti 20 dienų, po to aliejų nukoškite.

Šiuo aliejumi tepkite varikozinių venų išsiplėtimų vietas, o sergantiems reumatu ir podagra – skaudamas vietas.

Britule 4u.gif

Atsakyti