QUOTE(Britule @ 2010 09 23, 22:23)
Sveikos mergaites,
Dziugu, kad atsirado gyvojo maisto skyrelis

Mano vyras jau pusantru metu monozaliavalgis, o mes su dukrele - prijauciancios

Jei ieskote zaliavalgisku skanestu, noriu pasiulyti ekologisku ir zalio maisto standartus atitinkanciu dziovintu vaisiu. Siuo metu ruosiuosi uzsakyti figas ir datules be kauliuku, jei kuriai is jusu ju noretusi - prasom

Datuliu kaina - 27 Lt/kg, figu - 38 Lt/kg. Kadangi gyvenu Vilniuje, tai cia aktualu butu turbut vilnietems. Pati esu isbandziusi tiek datules, tiek figas - man labai skanu ir mano mazajai dukrelei taip pat labai patinka (jai ypac patinka datules)
Dar galit kreiptis del visokiu irengimu - turiu neblogu kontaktu, gal pavyktu pigiau nei is kitu tarpininku uzsakyti, ypac jei didesnis kiekis.
Sekmes zaliavalgiaujant
Jei skaitet, mes cia aktyviai ieskom maisto dziovintuvu. 2 is musu jau uzsisake Excalibur Lietuvoj, kitos vis dar laukia pigesniu keliu sita geri isigyti. Ka rekomduotumet Jus???
Ir kokie pokyciai Jusu vyro???

Musu svoris, trakim, nekrenta, kurios cia susirasineja. O visur kalbama, kad labai jau smarkiai pakudo..
Ar nenusibosta Jusu vyrui vienodas maistas? Kaip jam sekasi grupinese kompanijose atsilaikyt?
Monozaliavalgis- tai valgo tik po viena produkta valgymo metu?? Kodel? Kodel tarkim darzoviu salotu negardina riesutais?
Ka jis vartoja didinant baltymu kieki? Tik riesutus?
Kad virskinimas pagerejo- tai, aisku. Kas organizme pasikeite dar???
Uzsipuoliau...
Man jau greitai menuo laiko kaip as row (zaliavalge man kazkaip neskamba..

), savaite laiko jutau zenklius pokycius, o dabar gal jau pripratau ir nieko nebejauciu

Tik va, nebesinori valgyt...Alkana nebunu, tustuma skrandyje jauciu, o KA noriu valgyt- pasakyt negaliu. Ka tuo metu susimaisau- ta ir suvalgau be didelio uzsidegimo. Obuoliai nevilioja visai, slyvos irgi, dziovinti vaisiai guli, mirkyt nieko nebemirkau...KApoju kopustus su visokiais cesnakais, moliugo seklom, smutciai- kas po ranka. Bet be ugneles ir pacepsejimo...Gal jau negerai???