(skaniai sokoladinis- be pagrindo- greitai gaminamas- be gliuteno- be laktozes- be kiausiniu- nekeptas)
Ingredientai:
600 g datuliu be kauliuku (be mirkymo sirupe, naturalio dziovintos datules. Pas mus. jauciu, tokiu ner. Reiktu per neta uzsisakyt. Manau, tik eko, bet tada jau brangus tortas gaunas)
400 g kokoso drozliu
150 g kakavos (parasyta kakavos pupeliu, bet pas mus siot nera, bus gerai ir paparsta eko kakava. Tada gal tik gramus reiktu sumazint, nes kaip ir visas pakelis jau gaunas...aga, toliau rasoma ARBA 5 v. s kakavos milteliu)
½ Apelsino sulciu,
3 MS Bourbon-Vaniles milteliu (kas tas MS nezinau, bet vaniles kokios naturalios jauciu pagal skoni galim det. Juk del kvapo cia..)
DARBO EIGA:
Sublenderuoti smulkiai datules su kokoso drozlem, gerai sumaisyti su kakava, vanile ir apelsino sultimis. Tesliuke iskrest i forma, islyginti ir palikt saltai nakciai.
Puosti kokoso drozlem
Varintas B: vietoj vaniles sumalti meta/melisa
Uztruksit tik 30 min
Labai jau paprasta...ka?
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2010 09 24, 09:17)
tep tep... O kokios simboliskos islaidos!!! Nusiperku ketvirtadieniais pas ukininkus: kopusta, kalafijora, 1 kg pomidoru, 500 g spanguoliu, 1 kg slyvu, 1 kg kriausiu, 1 kg bananu. obuoliu turiu..Ir visa savaite valgau...2 sav. iseina 250 g moliugu seklu aliejukas, seklu/riesutu perku po 300 g menesiui...paskaiciuokit...Telpu i kokius 50 lt savaitei..Reiks idomumo delei kada pasikalkuliuot



Nu, bet vistiek, protas neisnesa: as cia tureciau but kaip is koncentracijos stovyklos, o viskas normaliai. Nepulkit manes del to svorio!!! Siaip galvoju garsiai: kaulas tureciau but, ale nesu. nesuprantu. Datuliu, riesutu kibirais nevalgau. 2 saujos per diena max..
Sakiau, aguonpienio daugiau nedarysiu...


