Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

QUOTE(blondinke @ 2010 12 22, 08:20)
Maciau as jau pardej ta bordini (violetini) su ruzavu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
bet jei berniukui tai manau nelabai tinka  doh.gif
Kokios dar spalvos turetu pasirodyti? gal zino ta mamyte, kuri buvo parodoje?
Ar verta laukti? beje, kazin, ar 2011 metais sis modelis pasikeis?

O gariunuose maciau, 1000 lt Willi Way, bet jau laaabai nekokybiskas.

Berniukui tai tikrai netinka smile.gif
Buvo dar toks ale dzinsinis, bet jis kazkodel brangesnis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinke @ 2010 12 22, 10:20)
O gariunuose maciau, 1000 lt Willi Way, bet jau laaabai nekokybiskas.

O kaip suprasti nekokybiskas? g.gif Ta prasme jis skiriasi nuo parduotuvese siulomo ar kaip?
Atsakyti
dzinsini matem parduotuveje. Pardaveja sake jis brangesnis del to, kad dzinsas brangesne medziaga, o dar del svarovskiu is kuriu uzrasas Milly Way padarytas.
Atsakyti
QUOTE(zencik @ 2010 12 22, 13:40)
dzinsini matem parduotuveje. Pardaveja sake jis brangesnis del to, kad dzinsas brangesne medziaga, o dar del svarovskiu is kuriu uzrasas Milly Way padarytas.

Gali buti, bet man jis nepatiko..
Willi way ale gamina lietuviai, o Milli Way lenkai Kotrynos uzsakymu..
Atsakyti

4u.gif o as manau, kad tiesiog dbr visa beveik rinka uzkisti mili way kitais beveik neprekiauja parduotuves, tai mamytes ir neturi kuo daugiau pasidziaugti nei tik mili,,, jie visiski rinkos uzkariautojai, o gaila, nes tokiu geru vezimu dar yra kuriu nelabai nori isileisti musu parduotuves g.gif as asmeniskai irgi linkstu prie mili, bet neatmetu galimybes vezimuka pirktis uzsienyje,,,,,visgi pirkinys ne vieni dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2010 12 22, 14:22)
O kaip suprasti nekokybiskas? g.gif  Ta prasme jis skiriasi nuo parduotuvese siulomo ar kaip?

Skiriasi, nes ciuzinukas kazkaip netvirtai guli, ta prasme bardakas kazkoks lopsiuke, nera taip, kad tvarkingai jis prisitvirtintu prie lopsio....
Bent jau man - nepatiko... geriau primokesiu, bet pirksiu miili way, o ne willi way, nors atrodo identiskai (neskaitant stabdzio)... smile.gif
Atsakyti
As taip pat si vezimeli apziurinejau jau ne karta,ypac rudas man grazus arba rudas su burbulais,kitos spalvos man matytos schmoll.gif
Tik va,i bazes buvom nueje,ten viena pardaveja pasake tokia zinia,nzn teisybe ar ne...sako ,kad Milly wai gamina kinieciai,lenku tik modelis nusiustas tipo,o gamykla,tipo jie atkeliauja is kinijos...tai dabar zinok doh.gif Sako,norejom jais prekiauti,bet nukalbejo,kad niekam tike...Va ir sumaise man visa politika su pirkimu dabar,nors kolkas visvien apie ji mastau,tik spalvu tai ner geru g.gif
O lenku puslapiuose ieskojau siu vezimu,tai nera nei vieno niekur schmoll.gif Tai dabar idomu,kaip cia su jais..

Gal kas jau vazineja su siais vezimukais,parasykit savo nuomones,atsiliepimus,minusus,pliusus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajaz @ 2010 12 27, 01:16)
...sako ,kad Milly wai  gamina kinieciai,lenku tik modelis nusiustas tipo,o gamykla,tipo jie atkeliauja is kinijos...tai dabar zinok

O cia jau Kinija labai blogai (jei ir gamintu kinai)? Bugaboo vezimelius irgi Kinijoj gamina g.gif Ir brangiuosius fisher price zaislus kalbancius lietuviskai taip pat kinai gaminai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajaz @ 2010 12 27, 02:16)
As taip pat  si vezimeli apziurinejau jau ne karta,ypac rudas man grazus arba rudas su burbulais,kitos spalvos man matytos schmoll.gif
Tik va,i bazes buvom nueje,ten viena pardaveja pasake tokia zinia,nzn teisybe ar ne...sako ,kad Milly wai  gamina kinieciai,lenku tik modelis nusiustas tipo,o gamykla,tipo jie atkeliauja is kinijos...tai dabar zinok doh.gif Sako,norejom jais prekiauti,bet nukalbejo,kad niekam tike...Va ir sumaise man visa politika su pirkimu dabar,nors kolkas visvien apie ji mastau,tik spalvu tai ner geru g.gif
O lenku puslapiuose ieskojau  siu vezimu,tai nera nei vieno niekur schmoll.gif Tai dabar idomu,kaip cia su jais..

Gal kas jau vazineja su siais vezimukais,parasykit savo nuomones,atsiliepimus,minusus,pliusus mirksiukas.gif

Aš manau, kad pardavėja bazėse šnekėjo apie Willy Way vežimukus, gal todėl taip ir nukalbinėjo į kitą pusę. Mačius ir aš tuos Willy Way. tai jie tikrai skiriasi nuo Milly Way, beje, mačiau aš jį pirkti parduotuvėje "Vaikutis", o pardavėja įsijuosusi mane įtikinėjo, kad tai yra Milly Way, nors kažkodėl užrašas buvo nukrapštytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(exite @ 2010 12 27, 14:07)
Aš manau, kad pardavėja bazėse šnekėjo apie Willy Way vežimukus, gal todėl taip ir nukalbinėjo į kitą pusę. Mačius ir aš tuos Willy Way. tai jie tikrai skiriasi nuo Milly Way, beje, mačiau aš jį pirkti parduotuvėje "Vaikutis", o pardavėja įsijuosusi mane įtikinėjo, kad tai yra Milly Way, nors kažkodėl užrašas buvo nukrapštytas  g.gif

Vaikutis net negali tureti Milli Way, nes jie gaminami Kotrynos uzsakymu. O tai visai kitas tinklas. Mus Vaikutyje irgi tikino, kad ale jie niekuo nesiskiria.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2010 12 20, 07:27)
o gal kas sverete tiksliai, kiek sveria vaziuokle plius lopsys? Ar tikrai 12kg?  smile.gif

tikrai tiek ir sveria. net mano B negalejo patiketi.mes jau naudojam, bet lauke dar nebuvom.
Papildyta:
QUOTE(DuKatinai @ 2010 12 07, 15:30)
nu laba diena doh.gif cia  vidaus ismatavimai 84*37, o ne isores. bet jei jau tokios abejones kyla, paskambinkit i babymarket.lt arba nueikit i parduotuve ir pasimatuosit

vidaus plotis yra 34 cm virsuje lopsio, dugnas na tokie beveik 37...mano maze miega , tai nenoriu judinti. o ilgis turbut tiek is bus, neturiu ilgo metro pamatuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2010 11 24, 14:47)
o ar yra sioje temoje jau isriedejusius su siuo vezymuku i lauka? kaip sekasi lakstyti misko, miesto takais? kokius pastebejimu yra?

negalim i lauka isriedet, nes vienas ratukas be oro. nzn kaip pripust, gal i degaline vaziuot, nes rankiniu budu neprisijungia tas antgaliukas, per mazas tarpelis
Atsakyti