QUOTE(Kokete @ 2011 01 07, 17:57)
Akropolyje ir Baby city (Vilniuje) konsultantės minėjo, kad Milly way geresni už Tučius.... Kažkaip niekur neradau, kad jie kinietiški. Bet gal ir kinietiška prekė nėra bloga, jei atitinka ES standartus, juk negalima lygint kinietiškų prekių, kurios būna turguj ir kurios parduotuvėj

Ar aš čia iš fantastinės srities
Oi -ne kinietiski jie - nepatiklios gi jus mamos.........
Papildyta:
QUOTE(tice @ 2011 01 07, 22:14)
Man tai pasirode labai nestabilus Milly way.. o gal Willy way , nepamenu kuri maciau :lotuliukas:Jau tokie pavadinimai panasus

Bet pasupavau ir pasirode kad gali pargriut kazkaip nestabilus.
Turbut Willi Way ne toks nestabilus, nes jei geriau paziuretumet tai lopsys ar sportine dalis tvirtinasi auksciau, todel svorio centras auksciau ir zinoma tas stabilumui kenkia, o milli Way tikrai stabilesnis.
Papildyta:
QUOTE(Dinulyte @ 2011 01 03, 17:11)
Laba diena,
O as noreciau paklausti, ar tiesa, kad Milly way vezimo sportine dalis yra klibanti ir nepatvari. Esu girdejusi tokia nuomone, tad idomu suzinoti, nes planuoju pirktu si vezimuka
Cia turbut zinios is (VBS) "viena bobute sake" reiketu turbut konkreciau paaiskint,
kai as ziurejau tai viskas buvo puikiai, ir nugarele nusileidineja ne su dirzais, ir pilnai gulima padetis yra ir tvirtinimo kryptis keiciasi ir fiksacija gera.
Siaip idomu butu zinot