Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

QUOTE(Neje @ 2010 10 13, 12:03)
Sakykit, gal kas žinot, ar Milli WAY 3 in 1 yra pirkti Gariūnuose ir kokia kaina?  smile.gif

Labai abejoju, kiek zinau, si vezimeli turi tik Kotrynos tinklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 10 13, 14:30)
Labai abejoju, kiek zinau, si vezimeli turi tik Kotrynos tinklas mirksiukas.gif

tikrai ne vien Kotryna. Kauno bazese savaitgali maciau. Ir spalvu galiu pasakyti zymiai grazesniu, nei kad internetinese parduotuvese ideta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 13 spalio 2010 - 17:54
QUOTE(Ingutevi @ 2010 10 13, 19:54)
tikrai ne vien Kotryna. Kauno bazese savaitgali maciau. Ir spalvu galiu pasakyti zymiai grazesniu, nei kad internetinese parduotuvese ideta  thumbup.gif

Kauno bazėse yra Willy way. Gamintojas Tutis. Ar as klystu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neje @ 2010 10 13, 21:00)
Kauno bazėse yra Willy way. Gamintojas Tutis. Ar as klystu ?  smile.gif

Na Kauno bazese man taip pat teko apsilankyt pries pora savaiciu, tai as irgi maciau tik Willi way, Tucio tongue.gif Ir visai ten ne milli way lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamos,
Kaip manot, gal šiuos vežimėlius būtų galima Lenkijoj pigiau nusipirkti?
Beje, gal kuri galėtų padėti rasti gamintojo tinklalapį? nes man kažkaip nesiseka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neje @ 2010 10 13, 21:00)
Kauno bazėse yra Willy way. Gamintojas Tutis. Ar as klystu ?  smile.gif

tikrai ne Tucio. Pardaveja kazka aiskino apie ju lenkiska kilme. Bet kol mano apziura tik apziura ir baigesi - tai as konkreciau nesidomejau. Atvirai pasakius net kainos tiksliai neuzfiksavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Madein @ 2010 10 14, 13:35)
Sveikutes mamos,
Kaip manot, gal šiuos vežimėlius būtų galima Lenkijoj pigiau nusipirkti?
Beje, gal kuri galėtų padėti rasti gamintojo tinklalapį? nes man kažkaip nesiseka 4u.gif

Milli WAY gamina Tako, bet pardavineti sius vezimelius suteiktos isskirtines teises TIK kotrynos tinklo parduotuvems ir jokiuose gariunuose ar kauno bazese siu vezimeliu tikrai nerasite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 10 14, 09:52)
Na Kauno bazese man taip pat teko  apsilankyt pries pora savaiciu, tai as irgi maciau tik Willi way, Tucio tongue.gif Ir visai ten ne milli way lotuliukas.gif

O kuo skiriasi milli WAY nuo willi WAY? cia jauciu kazkoks pigus plagijatas padarytas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2010 10 14, 15:54)
O kuo skiriasi milli WAY nuo willi WAY? cia jauciu kazkoks pigus plagijatas padarytas....  g.gif

Pigus plagijatas nuo pigaus lenkisko vezimo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 08, 12:22)
Sitas irgi turi to pacio, ant juodu plastmasiniu detaliu pilna baltu kniedziu (beveik visos kniedes ir eina per plastmasines dalis, labai mazai yra kniedziu ant pacio remo, taigi beveik visos jos eina juodame fone). Man zippyje tas taip pat kliuvo uz akiu. Nu bet kaip medziagos atrodo ant lopsio, tai milly man tiesiog baisu - visos sukritusios, susiraukslejusios, vidines lopsio baltos medvilnes medziagos islindusios pro spalvota lopsio uzklota. Pats lopsio uzklotas irgi toks biski be frmos. Zippis tikrai taip baisiai ir netvarkingai neatrodo.

Na jei tokie ekspertai kaip Gitulia tik tokius trukumus randa, gal iš tikro tai super vežimas?? Aš baltu kniedžių ant juodo plastiko galiu rast ant bet kokio gamintojo vezimėlių, o medžiaga susiglamžiusi, ar neaptvarkyta tai turbut nėra apie ką diskutuot.
maciau ir willi WAY. Čia ta pati serija" Geriausias lietuviškas produktas" na nežinau, gal reikėjo jei taip padarė, kopijuot Zippy. tipo ekonomiškas Zippy variantas. Jei kas labiau domisi vežimais tai tikrai pamatys, kad techninės charakteristikos identiškos zippiam, ta pati stabdžių sistema, tie patys tvirtinimai ir net instrukcijoj Zippy vežimėlis parodytas.
Atsakyti
Tai dabar nieko nesuprantu kas ka nukopijavo g.gif
man atorodo milli WAY ir zippy konkurencingi vezimeliai, bet zippy padare dar pigesni varianta willi? Tai ka, sudeta ten yra pacios pigiausios medziagos, siuvimo kokybys nera? Del to ir kaina mazesne? hmmm nezinau nezinau....
Bet dar karta pasikartosiu, pirkti vezima turguje man yra neprotinga, nes gali prisipirkti vosiokiu pigesniu plagijatu kaip atsitiko su milli way g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2010 10 15, 12:02)
Na jei tokie ekspertai kaip Gitulia tik tokius trukumus randa, gal iš tikro tai super vežimas??

Nei as eksperte nei ka, tik susakiau kas man is nuotrauku pasirode negrazu. Grazi vezimo isvaizda man ne maziau svarbi uz technines charakteristikas. O jei net ant reklaminiu foto ju neislygino, nesutampe, tai matyt jie jau tokie ir yra. Jei pavazineciau su juo savaite, ko gero daug daugiau minusu surasyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 15 spalio 2010 - 13:35