QUOTE(gitulia @ 2010 10 08, 12:22)
Sitas irgi turi to pacio, ant juodu plastmasiniu detaliu pilna baltu kniedziu (beveik visos kniedes ir eina per plastmasines dalis, labai mazai yra kniedziu ant pacio remo, taigi beveik visos jos eina juodame fone). Man zippyje tas taip pat kliuvo uz akiu. Nu bet kaip medziagos atrodo ant lopsio, tai milly man tiesiog baisu - visos sukritusios, susiraukslejusios, vidines lopsio baltos medvilnes medziagos islindusios pro spalvota lopsio uzklota. Pats lopsio uzklotas irgi toks biski be frmos. Zippis tikrai taip baisiai ir netvarkingai neatrodo.
Na jei tokie ekspertai kaip Gitulia tik tokius trukumus randa, gal iš tikro tai super vežimas?? Aš baltu kniedžių ant juodo plastiko galiu rast ant bet kokio gamintojo vezimėlių, o medžiaga susiglamžiusi, ar neaptvarkyta tai turbut nėra apie ką diskutuot.
maciau ir willi WAY. Čia ta pati serija" Geriausias lietuviškas produktas" na nežinau, gal reikėjo jei taip padarė, kopijuot Zippy. tipo ekonomiškas Zippy variantas. Jei kas labiau domisi vežimais tai tikrai pamatys, kad techninės charakteristikos identiškos zippiam, ta pati stabdžių sistema, tie patys tvirtinimai ir net instrukcijoj Zippy vežimėlis parodytas.