Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 27, 18:12)
Sekunde, smagu, kad nutarei įgyt pažymėjimą, o man nesiseka, vis suku suku tas aštunkes  doh.gif  Man jau ir galva apsisuka  blink.gif  Kartais atrodo, kad nereikia man tų teisių  cool.gif  bet kartais kai įsivaizduoju kompanija moteriškaičių ant mocų  bigsmile.gif  rolleyes.gif Fainiai turėtų atrodyt, ane  g.gif

Vyk šalin mintis, kad nereikia teisių gun_bandana.gif Reikia reikia, aišku, man iki geros vairuotojos kai iki Amerikos, tai ir tau sakau, kad nebandai aipsigalvot bicycle.gif biggrin.gif
O kad moteriškės ant mocų, tai mmmmm, niam niam biggrin.gif biggrin.gif Lai slepias vyrai po lapais tada yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 27, 17:12)
Sekunde, smagu, kad nutarei įgyt pažymėjimą, o man nesiseka, vis suku suku tas aštunkes  doh.gif  Man jau ir galva apsisuka  blink.gif  Kartais atrodo, kad nereikia man tų teisių  cool.gif  bet kartais kai įsivaizduoju kompanija moteriškaičių ant mocų  bigsmile.gif  rolleyes.gif Fainiai turėtų atrodyt, ane  g.gif

Kai mokiausi dar tik teisėms, irgi buvo laikas, kai pati išsigandau motociklo, supratau kok stai galingas daiktas, ir kad jį dar ir valdyti pačiai teks. Galvojau irgi, nereikia man tų teisių, bet po to susimąsčiau, o ko čia man bijot. Kiti gali, galiu ir aš. Reikia susikaupt, bet kartu ir atsipalaiduoti, ir bus tos teisės, pamatysit. Šaunu, kad sugalvojot išsilaikyti! Papasakokit kaip seksis smile.gif
Atsakyti
Ei, klausykit, kai kada jau būsim visos teisėtos motociklininkės, darysim meetą gathering.gif
SM ant motociklų į gamtą kurnors assa.gif
Atsakyti
QUOTE(SEKUNDE @ 2008 07 27, 20:33)
Ei, klausykit, kai kada jau būsim visos teisėtos motociklininkės, darysim meetą  gathering.gif
SM ant motociklų į gamtą kurnors  assa.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, kad palaikot 4u.gif Vien dėl meeto tokio verta eit mėgint dar kartą suregzt tą nelemtą aštunkę doh.gif doh.gif Nu žiūrėsim kuom čia man baigsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 28, 14:02)
Ačiū, kad palaikot  4u.gif  Vien dėl meeto tokio verta eit mėgint dar kartą suregzt tą nelemtą aštunkę  doh.gif  doh.gif Nu žiūrėsim kuom čia man baigsis  g.gif

Nebijokit, palaikymo komanda manau yra, laikysim kumsčius. tongue.gif

O laikant ejgzaminą patarimas: nesijaudinkit, važiuokit pirmu bėgiu ir jei reikia pristabdykit ne priekiniu stabdžiu, o galiniu. Prisiminkit, aikštelėje - tik galinis stabdis. Kažkodėl pastebėjau, kad retai instruktoriai tai paaiškina...
Atsakyti
Aga doh.gif Vat per tą pirmą bėgį ir neišlaikiau verysad.gif Tasėsi tasėsi aparatas, o kai biškeli gazo - ir kiaurai per linijas doh.gif doh.gif O apie galinį, ir aplamai apie jokius stabdžius niekas nieko nepasakojo cool.gif Atsisėdau ir nuvažiavau, matyt pagalvojo, kad man viskas aišku lotuliukas.gif Bliaaamba, nieko man neaišku buvo schmoll.gif O iš kur man žinot aplamai kaip teisingai reikia doh.gif Galinį stabdį išvis naudoju tik vieninteliu atveju, kai nuo Regitros į kalną reikia pradėt važiuot unsure.gif Nu nieko, dabar kitas aparatas Regitroj, buvau nuvarius pasižiūrėt kaip diedai egzą laiko - visi pirmu, mano diedo mocas - irgi tik pirmu gerai gaunasi, instruktoriaus mocas irgi -tik pirmu, tas lengvesnis motociklas, kur pas instruktorių buvo - va su tuo pirmu niekur nenuvažiuosi schmoll.gif nebent tiesiai į krūmus arba ant šono lotuliukas.gif Dabar nupirko instruktorius dar vieną, tokį panašų (bent iš išvaizdos) kaip Regitroj, važiuosiu šiandien išbandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 28, 15:56)
Aga  doh.gif Vat per tą pirmą bėgį ir neišlaikiau  verysad.gif  Tasėsi tasėsi aparatas, o kai biškeli gazo - ir kiaurai per linijas  doh.gif  doh.gif  O apie galinį, ir aplamai apie jokius stabdžius niekas nieko nepasakojo  cool.gif Atsisėdau ir nuvažiavau, matyt pagalvojo, kad man viskas aišku  lotuliukas.gif Bliaaamba, nieko man neaišku buvo  schmoll.gif O iš kur man žinot aplamai kaip teisingai reikia  doh.gif  Galinį stabdį išvis naudoju tik vieninteliu atveju, kai nuo Regitros į kalną reikia pradėt važiuot  unsure.gif  Nu nieko, dabar kitas aparatas Regitroj, buvau nuvarius pasižiūrėt kaip diedai egzą laiko - visi pirmu, mano diedo mocas - irgi tik pirmu gerai gaunasi, instruktoriaus mocas irgi -tik pirmu, tas lengvesnis motociklas, kur pas instruktorių buvo - va su tuo pirmu niekur nenuvažiuosi  schmoll.gif nebent tiesiai į krūmus arba ant šono  lotuliukas.gif Dabar nupirko instruktorius dar vieną, tokį panašų (bent iš išvaizdos) kaip Regitroj, važiuosiu šiandien išbandyt  unsure.gif

Jo, instruktoriai tai sako va sėsk, pirma išmok startuot ir stabdyti. O po to į aikštelę. Nieko nepaaiškina, nei kaip daryti, nei kodėl, tenka galvą pačiam sukti. Tik įsikaliau sau į galvą taisyklę, kad vat aikštelėje, tik galinis stabdis, jokio priekinio, žinoma, važinėjant mieste tai nebegaliojai. Sėkmės kovojant su 8 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 28, 15:02)
Ačiū, kad palaikot  4u.gif  Vien dėl meeto tokio verta eit mėgint dar kartą suregzt tą nelemtą aštunkę  doh.gif  doh.gif Nu žiūrėsim kuom čia man baigsis  g.gif

Laikysim špygas ir kumščius, kad tik viskas kuo geriau baigtųsi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš pačio važiavimo tiek nebijau, kiek tos sumautos teorijos, nes turėti kantrybės mokytis, nu ką aš žinau iš kur gauti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 07 25, 13:25)
cia drysciau pasigincyti...bet nemanau ,kad verta  mirksiukas.gif
kiek teko matyti ,ir paciai papulti i tokias situacijas...tai nedemesingu automobiliu vairuotoju deka  aggressive.gif o LT daznas pacukas pamates moteri uz moco vairo ,dar bando ir pagasdinti,tokiu budu sukeldamas avarine situacija...  doh.gif
manau,kad in LT dar nelabai toleruoja dvirates priemones...
tad palinkesiu sekmes ir atsargumo kolegoms  drinks_cheers.gif

pastebejimas taiklus, nedemesnigumo tai tikrai stoka didele. jau automobiliu vaziuojant neretai reik kalt per stabdzius nes is salutines isskrenda masina tarsi pagrindiniu vaziuodama, o persedus ant motociklo juo labiau reik dairytis.
apie dzigitus prie vairo manau galima kalbeti be pabaigos, esme lieka ta pati. nepakankamai gerai paruosti vairuotojai isrieda i gatves, o jauciasi keliu karaliais. gerai kad nors dabar pradeda isigaliot baudos uz chuliganizma gatveje.

Papildyta:
QUOTE(SEKUNDE @ 2008 07 27, 20:33)
Ei, klausykit, kai kada jau būsim visos teisėtos motociklininkės, darysim meetą  gathering.gif
SM ant motociklų į gamtą kurnors  assa.gif

o ka vairuojat ar ketinat vairuot? kokio stiliaus motociklus?
beje, meet'a jusu butu smalsu pamatyt bigsmile.gif merginos ant moco zaviai atrodo... 4u.gif
Atsakyti
Nepasisekė cray.gif cray.gif cray.gif Gavau kritinę gatvėj beveik egzo gale pomidorai2.gif pomidorai2.gif fool.gif Važiavo geritoji su mirgalkėm ir sirena, reikėjo sustot visai, o ne tik pasitraukt fool.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 29, 14:26)
Nepasisekė  cray.gif  cray.gif  cray.gif  Gavau kritinę gatvėj beveik egzo gale  pomidorai2.gif  pomidorai2.gif  fool.gif  Važiavo geritoji su mirgalkėm ir sirena, reikėjo sustot visai, o ne tik pasitraukt  fool.gif  fool.gif  fool.gif

tikrai taip. kritine klaida, ir sakyciau svarbi. taisykles reik ne tik zinok, bet ju laikytis 4u.gif bet tai aikstelej nebereiks vargti? g.gif
Atsakyti