Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

Fainos nuotraukos .
-cia prie savo moco stovi ? koks cia ? tos kaukoles jegiskai atrodo ...
-luzau is tos nuotraukos ,kur vaikis pasilipes ant salmu - ka jis ten dare. "aukstai sedziu - viska matau " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2009 06 17, 11:31)
Fainos nuotraukos .
-cia prie savo moco stovi ? koks cia ? tos kaukoles jegiskai atrodo ...
-luzau is tos nuotraukos ,kur vaikis pasilipes ant salmu - ka jis ten dare. "aukstai sedziu - viska matau " lotuliukas.gif

ne ne ne... atrodo jėgiškai, bet man reik kad ir važiuot galima būtu smile.gif

o kaip anas važiuoja nežinau...praeiti negalėjau pro tą gražuolį.... va čia maniškis ...

user posted image

aga tas vaikis kietas, ir iš vis čia Kauno mada ar ką... pastebėjom, kad visi save gerbiantys šalmus nešiojasi su savim, o esant reikalui lipa ant jų arba sėdasi... g.gif schmoll.gif rolleyes.gif

Atsakyti
ir koncertas buvo siaubingas....
dabar nežinau kiek metų nenorėsiu važiuoti, kažkur nuotraukos apie koncertą nusidėjo, rasiu įkelsiu... smile.gif
Atsakyti
Pradejau mastyti,kad jau isaugau savo motoroleri ir reikia man motociklo smile.gif
Gal kuri nors yra susidurus su Yamaha Fazer 600 artimiau? Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
Niu,sveikos motomanės drinks_cheers.gif
Atradau temą ir nebesugebėjau išlyst iš čia kol neperskaičiau visko biggrin.gif

Kolkas dar tik gyvenu svajonėm... O ir sezonas jau link pabaigos suka,tai lieka tik laukt kitų metų,kuriuos labai tikiuosi sutikt su nuosavu Moto wub.gif Kokio noriu irgi klausimas... mėtausi tarp to ir ano doh.gif Bet kuo toliau tuo labiau jaučiu didėjančią meilę Chiopams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva...: 26 liepos 2009 - 22:08
joooo..............nelabai gyva temutė.... negi nei viena niekur nevažiuoja, nekeliauja, įspūdžių nepasakoja...
Atsakyti
Vaziuojam, keliaujam, ispudziais pasakojames, tik ne cia, nes cia kai kurie asmenys savo kategoriska nuomone uzknisa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 08 05, 07:49)
Vaziuojam, keliaujam, ispudziais pasakojames, tik ne cia, nes cia kai kurie asmenys savo kategoriska nuomone uzknisa smile.gif

Vakar maciau ale britviste su sena sena britva numeris buvo toks didelis ir svietesi raides TV (skaiciu nepamenu), apie 17.30 vaziavo nuo Akropolio link Siemens arenos, nu vaizdelis tragiskas, mergaite su tympomis juodomis, virsus - kombinezonas nutriuses, plaukai suristi i kuoda, salmas vos vos telpa ant galvos. Mergaite vaziuoja 50 km/h ir blaskosi po visas eismo juostas, pristabdo paziuri per peti i kaire, i desine - bijo kad kas nenudauztu, kaire koja dreba kai mergaite begius perjungineja - nu vaizdelis tragiskas, visi aplinkui ziuri ir pirstais bado. Bet as ne apie tai, pamaniau, kad kazkur ties Antakalnio tiltu ji turejo prisiploti, bet Delfyje "Nelaimiu" skyrejyje dar nemaciau informacijos, gal dar nepaskelbe, o gal jai pasiseke ir ji neprisiplojo? smile.gif
Atsakyti
Tas ir yra baisiausia, kad moterims, ypac jaunoms panelems yra mados reikalas atsisesti ant motociklo arba britvos.
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 08 05, 00:34)
joooo..............nelabai gyva temutė.... negi nei viena niekur nevažiuoja, nekeliauja, įspūdžių nepasakoja...

manau ziema pasipasakosim daugiau lotuliukas.gif arba ne blush2.gif
dabar ner kada cool.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Eva... @ 2009 07 26, 22:07)
Niu,sveikos motomanės  drinks_cheers.gif

Sveika! drinks_cheers.gif
kas cia tave susargdino sia liga ,aaaa? bigsmile.gif
Atsakyti
Niu va ir aš pasigirsiu rolleyes.gif išsilaikiau šiandien vairavimo egzaminą thumbup.gif Teks dabar kibti į motociklo paieškas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 08 05, 15:02)
Niu va ir aš pasigirsiu  rolleyes.gif  išsilaikiau šiandien vairavimo egzaminą  thumbup.gif  Teks dabar kibti į motociklo paieškas  bigsmile.gif

šaunuolė!!!!!!!!!!

o ir pirkimui pats tas... visos kainos nukritę, pasirinkimas didelis...
Atsakyti