Įkraunama...
Įkraunama...

sambuca

oi si gerima labai megstu,tik seniai begeriau.
Atsakyti
skanu man visas tas procesas patinka thumbup.gif
Atsakyti
Daug išgerti jos sunku.. Mes kompanijoj kokius tris kartus apsukam ratą ir viskas.. Apsalsta.. Apgirstam biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sambukos yra wisose Maximose,kajna nuo 30lt. iki 50lt. thumbup.gif
Atsakyti
mes (siauliuose) tai tik iki parduotuvese randam smile.gif
Atsakyti
niam niam sambuka drinks_cheers.gif
tik jau labai senai geriau, o jei dabar isgerciau tai turbut ir nuo vienos taureles galva apsisuktu, pamirsau jau ka reiskai gerti:)
Atsakyti
skanus gėrimas,bet aš asmeniškai daug jo išgerti negaliu.laabai apsalsta širdis..be ceremonijų negeriu.nesigeriam man be tų uždegimų ir visų tų garų traukimo cool.gif
Atsakyti
mmmmm alc.gif Dievinu SAMBUCA wub.gif Vienas draugas barmenas ismoke paruosti, tai dabar per balius paskui mane sniurais vaiksto ir praso padaryt lotuliukas.gif
Beto ir gaminimo procesas gana ispudingai atrodo smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Nu jūs mane čia ir užzarazinot, šiandien vakarienei-Sambuca lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi geras gerimelis thumbup.gif , o baliukam pats tas vien ceremonija ka reiskia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ornela @ 2006 01 22, 21:32)
Reikes:
1.Taureles vynines (i ja ipilt sambuka uzdegt ir truputuka pavartyt kad visi krastai suslaptu)
2.na kokia brendzio stiklinyte (pavarcius i ja supilt degancia sambuka,ir su vynine taure uzdengt,kad ugnis uzsigesintu)
3)karsta vyno taurele padet uzvertus ant serveteles,kad karstis issilaikytu po taurele
4)nieko nelaukus isgert sambuka
5)ir tuctuojau nieko nelaukus,pasiimt siaudeli ir pakisus po uzversta taurele (zet kad kuo maziau oro patektu i taure) itraukti kuo giliau i plaucius
super efektas,tikiuosi,kad aiskiai isaiskinau ax.gif
bet isgerus sambuka tikrai pasiraukysit,bet nieko nelaukit ir iskart per siaudeli traukit i plaucius,tada pajusit efekta rolleyes.gif

Teko ir man si varianta isbadyti drinks_cheers.gif Daug neisgeriau, nes man skonis nelabai ax.gif Bet idomu buvo pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ornela @ 2006 01 22, 23:32)
Reikes:
1.Taureles vynines (i ja ipilt sambuka uzdegt ir truputuka pavartyt kad visi krastai suslaptu)
2.na kokia brendzio stiklinyte (pavarcius i ja supilt degancia sambuka,ir su vynine taure uzdengt,kad ugnis uzsigesintu)
3)karsta vyno taurele padet uzvertus ant serveteles,kad karstis issilaikytu po taurele
4)nieko nelaukus isgert sambuka
5)ir tuctuojau nieko nelaukus,pasiimt siaudeli ir pakisus po uzversta taurele (zet kad kuo maziau oro patektu i taure) itraukti kuo giliau i plaucius
super efektas,tikiuosi,kad aiskiai isaiskinau ax.gif
bet isgerus sambuka tikrai pasiraukysit,bet nieko nelaukit ir iskart per siaudeli traukit i plaucius,tada pajusit efekta rolleyes.gif

mes taip pat tokiu principu ji ruosiam ir geriam smile.gif
Man tai pats gerimas gal ir stiprokas blush2.gif bet pats procesas thumbup.gif
Nors siaip tai kompanijoj lengvai ir smagiai geriasi mirksiukas.gif
beje, kai as pirma syk paragavau tai oxoxo efektas buvo blink.gif nes ne taip supratau ir dar nenuryjus to gurksnio, traukiau pro siaudeli....... doh.gif begau viska isspjaut nes burna dege biggrin.gif po to tik aptirpo.. bet uzkabino, prasiau pakartojimo biggrin.gif

tiesa, kazkada su vyru nuvezem mano tevams "parodyt" Sambuca, oj... prisijuokiau lotuliukas.gif mamai puse velnio, ji kai negerianti tai tik gurkstelejo truputi(pupeliu nekramte net), o tetis.. doh.gif isvadino SI gerima narkomanu gerimu(nes tie siaudeliai, kaitinimas, deginimas..) tai gere paprastai, kaip degtine.. irnesakyk.gif
Atsakyti