QUOTE(Emile. @ 2012 03 01, 19:06)
Viska darau taip pat, itrinu, dedu celofana, ranksluosti ir puciu fenu - neistisai, bet po kelis trumpus kartus 
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 01, 19:43)
as kazkaip pritingiu pusti su fenu, ir taip silta galvos oda buna nuo ranksluoscio 
Aciu
Papildyta:
QUOTE(pempe @ 2012 03 01, 23:16)
darau ir visai nepuciu silumos (nes kirpejaman ir nesake,kad reikia silumos) ir rezultatai kuo geriausi be silumos:)
Dekui
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 07, 08:42)
gal kuri bande dikosn polipant ampules?
man jos geris
esu sunaudojusi 2 pakuotes.
bandziau tas Ristrutturante, bet man jos
Ristrutturante poveikio is viso nepastebejau.
o nuo Polipant tai plaukai tokie tvirtesni pasidare (nezinau kaip pasakyt, bet kai suimi plaukus i kasa, ju daugiau kazkaip), atsigavo po dazymo gana greitai, augimas pagerejo.
o nuo Polipant tai plaukai tokie tvirtesni pasidare (nezinau kaip pasakyt, bet kai suimi plaukus i kasa, ju daugiau kazkaip), atsigavo po dazymo gana greitai, augimas pagerejo.
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 06, 14:43)
man su Ristrutturante panasi situacija, teoriskai zinau, kad turi buti geras poveikis, o praktiskai jo nematau 
kokia kaina ir kur perki tas ampules?
kokia kaina ir kur perki tas ampules?
Pirkau kazkokiam salone gyvenamuose rajonuose, priesingoj Pasidaryk pats pusej, neprisimenu kiek mokejau, nes paskutine deze pirkau praeita pavasari, bet tikrai buvo pigiau negu pirkt Internetu. Berods proco.lt pardavinejo...
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 09, 17:58)
As radau per googla kazkaip.
Gal pelenej bus galima geresne kaina isigyt
QUOTE(Abejoklė @ 2012 03 11, 12:01)
Aš turėjau Polipant ampules, dabar dar turiu Chute stop.
Polipat naudojau kai klaikiai plaukai slinko, o Chut stop panaudoju profilaktiškai - rudenį ir pavasarį, "sezoninio šėrimosi
" metu 
Polipat naudojau kai klaikiai plaukai slinko, o Chut stop panaudoju profilaktiškai - rudenį ir pavasarį, "sezoninio šėrimosi
o kaip tos Chut Stop? veikia?