Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

as tai negaliu isskirti, kad rezultatai butent nuo ampuliu, tiesiog bendra plauku bukle gera ir tiek, nes naudoju nemazai priemoniu vienu metu, nors mano plaukai ir patys is saves nera problematiski
Atsakyti
QUOTE(Emile. @ 2012 03 01, 19:06)
Viska darau taip pat, itrinu, dedu celofana, ranksluosti ir puciu fenu - neistisai, bet po kelis trumpus kartus wink.gif

Aciu
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 01, 19:43)
as kazkaip pritingiu pusti su fenu, ir taip silta galvos oda buna nuo ranksluoscio  irnesakyk.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pempe @ 2012 03 01, 23:16)
darau  ir visai nepuciu silumos (nes kirpejaman ir nesake,kad reikia silumos) ir rezultatai kuo geriausi be silumos:)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 07, 08:42)
gal kuri bande dikosn polipant ampules?

man jos geris wub.gif
esu sunaudojusi 2 pakuotes.
bandziau tas Ristrutturante, bet man jos schmoll.gif
Atsakyti
Jazira, koks poveikis plaukams buvo ir kuo nepatiko resturrante?
Atsakyti
Ristrutturante poveikio is viso nepastebejau.

o nuo Polipant tai plaukai tokie tvirtesni pasidare (nezinau kaip pasakyt, bet kai suimi plaukus i kasa, ju daugiau kazkaip), atsigavo po dazymo gana greitai, augimas pagerejo.
Atsakyti
man su Ristrutturante panasi situacija, teoriskai zinau, kad turi buti geras poveikis, o praktiskai jo nematau lens.gif
kokia kaina ir kur perki tas ampules?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 06, 14:43)
man su Ristrutturante panasi situacija, teoriskai zinau, kad turi buti geras poveikis, o praktiskai jo nematau lens.gif
kokia kaina ir kur perki tas ampules?

Pirkau kazkokiam salone gyvenamuose rajonuose, priesingoj Pasidaryk pats pusej, neprisimenu kiek mokejau, nes paskutine deze pirkau praeita pavasari, bet tikrai buvo pigiau negu pirkt Internetu. Berods proco.lt pardavinejo...
Atsakyti
aciu, pasidomesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 09, 17:58)
aciu, pasidomesiu 4u.gif

As radau per googla kazkaip.
Gal pelenej bus galima geresne kaina isigyt
Atsakyti
pasiziurejau, akd neapsimoka per proco pirkti, tokia pat kaina kaip ir pas juos, reikes pelenej juos gaudyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš turėjau Polipant ampules, dabar dar turiu Chute stop.
Polipat naudojau kai klaikiai plaukai slinko, o Chut stop panaudoju profilaktiškai - rudenį ir pavasarį, "sezoninio šėrimosi biggrin.gif " metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 11 kovo 2012 - 12:02
QUOTE(Abejoklė @ 2012 03 11, 12:01)
Aš turėjau Polipant ampules, dabar dar turiu Chute stop.
Polipat naudojau kai klaikiai plaukai slinko, o Chut stop panaudoju profilaktiškai - rudenį ir pavasarį, "sezoninio šėrimosi  biggrin.gif " metu  smile.gif

o kaip tos Chut Stop? veikia?
Atsakyti