Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

QUOTE(~Aylin @ 2013 02 15, 18:13)
o tas aliejukas su arganu be jokio dozatoriaus ir pompos? blink.gif
Papildyta:
ir ta baltame butely priemone - ji kaip kauke naudojama ar kaip? g.gif

Yra pompyte, kuria isidedi pats smile.gif

O ten Keratino kremas wub.gif naudoju kaip balzama po kiekvieno plovimo.
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 19:08)
R - 95lt.
SF - 92lt.
Tokiom kainom parduoda diksono atstovybe, salonai irgi po tiek turetu, bet girdejau padvigubintu kainu cool.gif

as buvau radusi, bet tiekejus, vienetais jie neparduoda, tai berots savikaina R iseina apie 25lt... smile.gif

As jau tiek tu priemoniu prisipirkus plaukams, kad nezinau per kiek metu visas isnaudociau iki galo biggrin.gif ir negaliu sustoti, ypac po tokiu komentaru, kaip jusu "Pabandziau, nebegaliu be jo gyvent. Glotnumas, lygumas, lankstumas, kvaaaapas" dabar ir man jau jo reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif beje, kaip ta keratino krema naudojat? oj... jau pamaciau, komentavot pries tai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 15 vasario 2013 - 20:33
dioryte,

QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 18:19)
O ten Keratino kremas  wub.gif  naudoju kaip balzama po kiekvieno plovimo.

Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 15, 20:28)
as buvau radusi, bet tiekejus, vienetais jie neparduoda, tai berots savikaina R iseina apie 25lt... smile.gif

As jau tiek tu priemoniu prisipirkus plaukams, kad nezinau per kiek metu visas isnaudociau iki galo biggrin.gif ir negaliu sustoti, ypac po tokiu komentaru, kaip jusu "Pabandziau, nebegaliu be jo gyvent. Glotnumas, lygumas, lankstumas, kvaaaapas" dabar ir man jau jo reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif beje, kaip ta keratino krema naudojat? oj... jau pamaciau, komentavot pries tai smile.gif 4u.gif

Oho 25 tai cia jau visai papigiaja bigsmile.gif As turiu kainininka, tai didmena jo 63lt.

O tas keratino kremas, tai man rimtai kazkas tookio wub.gif nors viena drauge nepastebejo nieko, na ir nenuostabu, jos plaukai ir taip lygus glotnus, sveiki ir zerintys. Kai toks plaukas, tai neber ka veikti tam keratinui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metine.: 15 vasario 2013 - 20:45
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 15, 21:35)

jau pries tai pasitaisiau, nepastebejot 4u.gif

QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 21:39)
Oho 25 tai cia jau visai papigiaja  bigsmile.gif  As turiu kainininka, tai didmena jo 63lt.

O tas keratino kremas, tai man rimtai kazkas tookio  wub.gif nors viena drauge nepastebejo nieko, na ir nenuostabu, jos plaukai ir taip lygus glotnus, sveiki ir zerintys. Kai toks plaukas, tai neber ka veikti tam keratinui  biggrin.gif

tai gal del to kad pereina is vienu ranku i kitas, vieni prisideda, kiti prisideda, o mes perkam uz 100 lt smile.gif o ta keratina kiekviena karta naudojat po plovimo?
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 02 14, 22:47)
Tai cia jus negyvus plaukus ampulem maitinat  biggrin.gif  biggrin.gif

Plaukai yra gyvi tik saknyje,visa kita dalis yra negyva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 15, 20:53)
o ta keratina kiekviena karta naudojat po plovimo?

Taip, as naudoju kas kart. Bet visada turiu maziausiai du produktus, 2-4 kartus naudoju keratina, 2-4 k. argabettos kauke, naudoju kaip balzamus kas kart ir keiciu tam, kad nepriprastu plaukas. Bet nuo ju kogero neprirantama, nes keratinas kas kart daro grazesni plauka wub.gif pildo ir pildo keratinu wub.gif
Atsakyti
Metine.
Jeigu nepaslaptis,kiek uz keratino krema ir argano kauke mokate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 15, 20:53)
jau pries tai pasitaisiau, nepastebejot  4u.gif

nebuvai pataisius, kai atsakinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2013 02 14, 22:22)
Nezinau, ar apie ta kalbate, bet vadybininke sake, kad yra kazkokios ampules, kurios pades, jei nesustabdys sitos, bet man ir sitos gerai buvo. Nesitikejau, kad po 2 ampuliu gali sustoji slinke, o galvojau, kad visos pakuotes su 6 neuzteks.. Labai skalsios, 1 ampule mazdaug 5 kartams. mm, o jus cia man taikete, kad as viska gerai naudoju?? blush2.gif

ne ne jums smile.gif O vadybininke tikriausiai apie Tonic line Chut Stop dvejopo poveikio ampulytes kalbejo smile.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 02 15, 00:09)
o ar tiktu toks naudojimosi budas, plaunant galva kas 5-6 d? ar cia jas galima naudoti ir ant sausu plauku? ir R+SF: itrini i plaukus R, o po to i saknis SF?
Papildyta:
ne jums smile.gif

Tas budas kuri aprasiau yra skirtas Trichoserozei Trichoporozei ir Trichoptilozei gydyti(pagal trichologo nurodymus),t.y. kai yra labai sausi,labai pazeisti ir luzinejantys plaukuciai.Jeigu plaunate 1k per savaite galite viena sav. R. naudoti,kita sav. S.F. dar kita-galite abi sunaudoti.Tiek R tiek ir S.F. yra skirtos plaukucio atstatymui,o ne sakniukams ir naudoti reiketu ant isplautu,dregnu plauku 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 15, 22:06)
Metine.

Visos kainos ir aprasymus rasite cia:Proco Dikson tokios kainos turi buti ir salonuose ir visur kur prekiaujama sia produkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 21:04)
keratinas kas kart daro grazesni plauka  wub.gif  pildo ir pildo keratinu wub.gif

ir kaip po tokio aprasymo nepirkti to kremo? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2013 02 15, 21:18)

Tas budas kuri aprasiau

aciu jums labai uz tokia naudinga info wub.gif butinai isbandysiu wub.gif
o naudojant kartu: tai is pradziu R itrinti i pati plauka, po to SF, palaikyti ir nuplaukti, taip?
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 15, 21:06)
Metine.

as didemnine kaina perku smile.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 02 15, 21:09)
nebuvai pataisius, kai atsakinejau smile.gif

Buvo buvo, as maciau biggrin.gif

QUOTE(linuxox @ 2013 02 15, 21:18)
Visos kainos ir aprasymus rasite cia:Proco Dikson tokios kainos turi buti ir salonuose ir visur kur prekiaujama sia produkcija  mirksiukas.gif

Oj nevisur tokios kainos, sakau, maciau dvigubu, tik nezinau ar jiems tai galima daryti g.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 02 15, 21:22)
ir kaip po tokio aprasymo nepirkti to kremo? biggrin.gif

Oj zinokit nepersu tikrai ir nieko nereklamuoju, ir niekam nepriklausau, tiesiog dalinuosi savo patirtimi, gal jums netiks ir nepatiks ax.gif
Atsakyti