Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 21:29)

Oj zinokit nepersu tikrai ir nieko nereklamuoju, ir niekam nepriklausau, tiesiog dalinuosi savo patirtimi, gal jums netiks ir nepatiks  ax.gif

gal smile.gif bet po teigiamu atsiliepimu didesne motyvacija ji pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 15, 21:22)

o naudojant kartu: tai is pradziu R itrinti i pati plauka, po to SF, palaikyti ir nuplaukti, taip?

Kam? sviestas sviestuotas, poveikio nesustiprinsit abejas iskart sudejus. Geriau naudokite atskirai, plaukai vistiek gaus visas reikalingas medziagas ir gydymo laika prailginsite smile.gif Tiesiog kursa vienu, kursa kitu, jei gydymui tai 2-3 kursus (dezutes) kas 1-2 plovimus, profilaktikai reciau, kas keli menesiai po kursa.
Atsakyti
Aha,pirma R. palaikai kokias 5-7min,po to S.F. palaikai apie 10-15min
O va del to kremo-man jis nelabai,bet kai kurioms mano klientems tai tiesiog kaip aukso puodas! Na zodziu kiekvienam labai skirtingai,siaip jis yra skirtas naudoti po keratininio atstatymo,kartu su sampunu be sulfatu.Pasakysiu savo patirti:pasidariau as ta atstatyma,dariau viska pagal vadoveli,naudojau sita krema ir sampuna,apie puse menesio,tai visa ta laika nesupratau ar as issiplovusi galva ar ne,manes netrikde tai kad sampunas neputoja,bet tiesiog po plovimo as nesijauciau ir neatrodziau taip kaip reikia,kai spjoviau i visas taisykles ir issiploviau su iprastom savo priemonem(Argabeta) visos koleges darbe sake oho tu pasidarei ta keratina,kaip graziai plaukai atrodo,nors ji buvau jau 2 sav. pasidariusi smile.gif P.S. ant savo naturaliu plauku wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 22:33)
Kam? sviestas sviestuotas, poveikio nesustiprinsit abejas iskart sudejus. Geriau naudokite atskirai, plaukai vistiek gaus visas reikalingas medziagas ir gydymo laika prailginsite smile.gif Tiesiog kursa vienu, kursa kitu, jei gydymui tai 2-3 kursus (dezutes) kas 1-2 plovimus, profilaktikai reciau, kas keli menesiai po kursa.

As apie siu ampuliu naudojima buvau dvejuose seminaruose,kuriuos vede Dr. E. Karasev,visa naudojimo instrukcija rasau tiesiai nuo savo uzrasu,pagal trichologo nurodymus,o ne is savo galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 15, 21:33)
O va del to kremo-man jis nelabai,bet kai kurioms mano klientems tai tiesiog kaip aukso puodas! Na zodziu kiekvienam labai skirtingai,siaip jis yra skirtas naudoti po keratininio atstatymo,kartu su sampunu be sulfatu.Pasakysiu savo patirti:pasidariau as ta atstatyma,dariau viska pagal vadoveli,naudojau sita krema ir sampuna,apie puse menesio,tai visa ta laika nesupratau ar as issiplovusi galva ar ne,manes netrikde tai kad sampunas neputoja,bet tiesiog po plovimo as nesijauciau ir neatrodziau taip kaip reikia,kai spjoviau i visas taisykles ir issiploviau su iprastom savo priemonem(Argabeta) visos koleges darbe sake oho tu pasidarei ta keratina,kaip graziai plaukai atrodo,nors ji buvau jau 2 sav. pasidariusi smile.gif P.S. ant savo naturaliu plauku wink.gif

Tikrai nebutinai po keratininio gydymo jis naudojamas. Puikiai veikia ir be jo wub.gif Tik reikia nepersistengti ir moketi/pajausti kaip naudoti.
O kodel jis neputoja? o todel, kad be 'parabenu', LSL...o kai neputoja automatiskai jo krauna dvigubai, kas apsunkina plauka ir jis atrodo negyvybingas, apsunkes ir t.t., paprasta logika smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau,kad naudojau sia plauku kauke:user posted image,tikrai labai superine kauke,po jos nusipirkau kitus produktus,kuriuos jau aprasiau pries tai.

Aciu uz puslapi,bet gaila ne visu priemoniu kainos verysad.gif ,tiksliau nera kitu priemoniu.pvz.neradau kaukes "B84", „Herbelan Pack“"B83"?Nes siandien buvau parduotuvej,kurioj pardavinejo sias priemones,tai norejau sulyginti kainas,bet uzgistumet kiek kainavo jauciu soka gautumet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 21:42)
reikia moketi/pajausti kaip naudoti.

kazkoks specialus jo naudojimas? maniau paprastai uztepi ant plauku ir nuplauni, palaukes kazkoki laika
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 15, 21:37)
As apie siu ampuliu naudojima buvau dvejuose seminaruose,kuriuos vede Dr. E. Karasev,visa naudojimo instrukcija rasau tiesiai nuo savo uzrasu,pagal trichologo nurodymus,o ne is savo galvos  4u.gif

Gal but ax.gif nuomones yra viena, moksliniai tyrimai kita, o nuojauta trecia. Kiekvienas is viso to susidedam sau formule smile.gif Kaip ir veido proceduros, efektas bus didesnis, jei ju padarysi daugiau ir ilgesni kursa, nei 2-3 kaukes sukrausi vienu metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metine.: 15 vasario 2013 - 21:50
QUOTE(linuxox @ 2013 02 15, 21:37)
jis yra skirtas naudoti po keratininio atstatymo,

po R reikia nuplauti plaukus ar iskart deti SF? ir ar yra prasme palaikyti ilgeliau (nes as megeja pvz kauke laikyti nuo 1 val iki 3 ax.gif
as dabar po keratino su QOD, bet puciasi plaukai siaubingai, bet cia jau QOD beda, akd man netiko, nes yra keratinu, kurie mano plaukams puikiai tinka wub.gif tai vat ir mastau apie sios kaukes isbandyma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 15, 21:49)
kazkoks specialus jo naudojimas? maniau paprastai uztepi ant plauku ir nuplauni, palaukes kazkoki laika

Taip. Jei neskubu ta ryta palaikau ilgeliau, jei ne tai ne, tepu plaunu ir lekiu biggrin.gif tiesiog, kap jau minejom produktas labiau naturalus be sintetiniu silikonu, riebalu, kurie automatiskai suteikia plauko glotnuma, del to jo dedant atrodo permazai, norisi dar ir dar, todel nereikia persistengti! Tik apciuopiamai atrodys mazai, nors plaukas prisisotina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 22:42)
Tikrai nebutinai po keratininio gydymo jis naudojamas. Puikiai veikia ir be jo  wub.gif Tik reikia nepersistengti ir moketi/pajausti kaip naudoti.
O kodel jis neputoja? o todel, kad be 'parabenu', LSL...o kai neputoja automatiskai jo krauna dvigubai, kas apsunkina plauka ir jis atrodo negyvybingas, apsunkes ir t.t., paprasta logika smile.gif

budama kirpeja-puikiai moku naudotis ir sampunu ir kauke mirksiukas.gif
O tas kremas ir sampunas buvo sukurti naudojimui po keratininio atstatymo,visa procedura yra sunumeruota 1,2,3 ir 4,tai sampunas ir kremas yra nr.3 ir nr.4.Nesakau kad ju negalima naudoti neatlikus keratininio atstatymo unsure.gif
Aylin-po R. plaukucius nuskalaukite,po to dekite S.F.,tada kita savaite tik R. po to dar kita tik S.F Na bet kas jums sove i galva darytis QOD?Mano atsiliepimai tik blogi,ir tai visai ne keratininis gydymas ar atstatymas,o braziliskas tiesinimas,kas yra ne kas kita o chemija,nes keratinas visiskai niekaip nekeicia plauko strukturos,o siose priemonese jis atlieka kaip maskuotojo vaidmeni,tam kad nesimatytu padarytos formaldehido zalos,nebent galiu klysti jeigu kalbame ne apie Aluros Qod,arba ju kazkoks naujas produktas isejo.
Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 15, 22:43)
Prisiminiau,kad naudojau sia plauku kauke:user posted image,tikrai labai superine kauke,po jos nusipirkau kitus produktus,kuriuos jau aprasiau pries tai.

Aciu uz puslapi,bet gaila ne visu priemoniu kainos verysad.gif ,tiksliau nera kitu priemoniu.pvz.neradau kaukes  "B84", „Herbelan Pack“"B83"?Nes siandien buvau parduotuvej,kurioj pardavinejo sias priemones,tai norejau sulyginti kainas,bet uzgistumet kiek kainavo jauciu soka gautumet verysad.gif

Mano mylimuke sita kaukyte wub.gif
O gal tu priemoniu net nebera,as apie Herbelan Pack girdejau geru atsiliepimu,bet taip vis neisibandau,o jus bandete?
Atsakyti
ne, mano qod be formaldehydo mirksiukas.gif ir jis veikia atstatanciai, todel plauku faktiskai netiesina (nors ir nesu garbane). o isbandyti laabi norejau, nes tai bus turbut vienintelis keratinas, kuri iki to laiko nebuvau bandzius smile.gif beje, dariausi ir dikson keratinini atstatyma, tai irgi nesuzavejo, nors plauku putimasi nueme geriau, negu qod arba cocochoco smile.gif
linoxox, isbandysiu jusu rekomenduojama ampuliu naudojimo buda wub.gif aciu uz kantrybe ir rekomendacijas wub.gif
Atsakyti
linuxox,neesu bandzius Herbelan Pack,taciau bandziau dar viena,tai Giluminio maitinimo kaukė „Crema Midollare“,taciau daug nesunaudojau,nes l.erzino kvapas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tai kazkam atidaviau .
Atsakyti