Aha,pirma R. palaikai kokias 5-7min,po to S.F. palaikai apie 10-15min
O va del to kremo-man jis nelabai,bet kai kurioms mano klientems tai tiesiog kaip aukso puodas! Na zodziu kiekvienam labai skirtingai,siaip jis yra skirtas naudoti po keratininio atstatymo,kartu su sampunu be sulfatu.Pasakysiu savo patirti:pasidariau as ta atstatyma,dariau viska pagal vadoveli,naudojau sita krema ir sampuna,apie puse menesio,tai visa ta laika nesupratau ar as issiplovusi galva ar ne,manes netrikde tai kad sampunas neputoja,bet tiesiog po plovimo as nesijauciau ir neatrodziau taip kaip reikia,kai spjoviau i visas taisykles ir issiploviau su iprastom savo priemonem(Argabeta) visos koleges darbe sake oho tu pasidarei ta keratina,kaip graziai plaukai atrodo,nors ji buvau jau 2 sav. pasidariusi

P.S. ant savo naturaliu plauku
Papildyta:
QUOTE(Metine. @ 2013 02 15, 22:33)
Kam? sviestas sviestuotas, poveikio nesustiprinsit abejas iskart sudejus. Geriau naudokite atskirai, plaukai vistiek gaus visas reikalingas medziagas ir gydymo laika prailginsite

Tiesiog kursa vienu, kursa kitu, jei gydymui tai 2-3 kursus (dezutes) kas 1-2 plovimus, profilaktikai reciau, kas keli menesiai po kursa.
As apie siu ampuliu naudojima buvau dvejuose seminaruose,kuriuos vede Dr. E. Karasev,visa naudojimo instrukcija rasau tiesiai nuo savo uzrasu,pagal trichologo nurodymus,o ne is savo galvos