QUOTE(~Aylin @ 2013 02 15, 23:28)
ne, mano qod be formaldehydo 
ir jis veikia atstatanciai, todel plauku faktiskai netiesina (nors ir nesu garbane). o isbandyti laabi norejau, nes tai bus turbut vienintelis keratinas, kuri iki to laiko nebuvau bandzius

beje, dariausi ir dikson keratinini atstatyma, tai irgi nesuzavejo, nors plauku putimasi nueme geriau, negu qod arba cocochoco

linoxox, isbandysiu jusu rekomenduojama ampuliu naudojimo buda

aciu uz kantrybe ir rekomendacijas
Zinok gali buti ir neparasytas formaldehidas,arba ten bet kuris kitas Aldehidas yra,nes vistik tai ne koks nors naujas produktas.O tas cocochoko taip pat su aldehidais,o kadangi tai ne EU produktas,tai net neraso kiek tu Aldehyde compound yra...na zodziu daug kas pasimauna ant tu reklaminiu aprasymu,kur pabreziama tik tai kas ieina gero,o blogis yra kruopsciai slepiamas.
Na mano plaukams Dikson keratinas taip pat nedaro didelio ispudzio

man viska ta pati ir ampules padaro,ir nereikia ilgai terliotis,daugumai klienciu as patariu ne keratinini atstatyma darytis,o tiesiog ampulytes panaudoti.
Ir patarimas jums bei visoms kitoms mergaitems-venkite visokiu skambiai vadinamu keratininiu atstatymu!Nerizikuokite savo sveikata,ir savo plaukuciu bukle,nes jeigu jusu plaukams netiks galite ju ir netekti!!!Nors nemegstu skaityti ilgu postu,bet turiu parasyti apie viena mergina,kuri turejo ilgus grazius plaukus,norejo juos dar labiau palepinti-pasidare ne tiesinima,o ale gydyma,is visu nuostabiu jos plauku liko tik trecdalis,ji visur buvo isplatinusi sia zinia,net i teisma kreipesi,ta firma pasiule jai kompensacija,bet su ta salyga,kad ji isims visas foto,kur pries ir po,nes jos tikrai ziaurios,ir tai ne vienas toks atvejis,vien kiek pas mane yra atejusiu nukentejusiu merginu,koleges draugei per 'atstatymo' seminara nudegino plaukus,ir dar daug kam.USA kai kuriose valstijose sios proceduros yra uzdraustos.
Drasiai atsakydama uz savo zodzius sakau kad tai yra pavojinga procedura