Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

QUOTE(vaniliukas @ 2011 10 02, 12:11)
Pasiskaicius jusu zadu bandyti Giliai plauko struktūrą atkuriančias ampules "Ristrutturante" smile.gif

naudoju, bet jokio teigiamo/neigiamo poveikio nepastebejau, 2 karta tikrai nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 02, 12:16)
naudoju, bet jokio teigiamo/neigiamo poveikio nepastebejau, 2 karta tikrai nepirksiu schmoll.gif

Rimtai? g.gif Gal jusu ir taip sveiki plaukai, ner ka gydyt? (jei jus Vilniuje, gal pora ampuliu perleistumet man?) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaniliukas @ 2011 10 02, 12:41)
Rimtai?  g.gif  Gal jusu ir taip sveiki plaukai, ner ka gydyt? (jei jus Vilniuje, gal pora ampuliu perleistumet man?) rolleyes.gif

jau N metu dazomi, blonduojami, dabar sruogelem smile.gif ir pries metus buvo stipriai pagadinti vienos kirpejos bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 02 spalio 2011 - 12:56
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 02, 13:16)

ir man taip buvo, kai pasakiau kirpejai, kad nepatiko-tai issiziojo, sako, pirmoji ir klientu , kuriai nepatiko. o paskui pasirodo, visai ne taip naudojau, tai ir tu pasidomek, nes ten neuztenka uztepti, o reikia iki putos masazuoti.
kai supratau, kaip naudoti, dar kirpeja padare procedura, visai kitaip kalbet pradejau biggrin.gif
Atsakyti
labuka.matau atsirado temuke apie Dikson produkcija, as jau porametu janaudoju, nu nerealus dalykas tiesiog thumbup.gif pasaka ir visi geriausi zodziai apie sia produkcija.gal ne visa, bet galiu pasakyti ka naudojau, naudojau ampules su placenta Ampulės su placentos proteinais "Polipant" gal ne is karto, bet tikrai pastebejau teigiama poveiki, ir plaukai nebesmuko, gal neitiketinai skambabet tapo sveikesni ir greiciau augo, ypac man kazkokios priemones buvo aktualu ,nes tada daziau plaukus sviesiai, o is prigimties jie yra tamsus, tai isivaizduokit zala plaukam doh.gif gerai, kad protas gryzo ir persidaziau i tamsia spalvike biggrin.gif zodziu paskui man patare, kadangi jau taip darkau plaukus, patare man isbandyti Giliai plauko struktūrą atkuriančios ampulės "Ristrutturante"nu irgi pasaka, balinti plokai netg tapo gyvybiskesni.man paciai buvo net keista, asiku, kazkokiu ten stebuklu neatsitiko kadangi jautiek nudeginti plaukai, bet is draugiu tikrai sulaukiau komplimentu del plauku stovio thumbup.gif dar naudojau tonic linijos sampuna, kauke ar balzama nepamenu, po to Giluminio maitinimo kaukė „Crema Midollare“ sita man taip pat labai patiko, svelnuciaiir atgaivinti plaukai, o dar veliau isbandziau ir dabar tebenaudoju nepakartojama Argano aliejus plaukams "Argabeta".nu sitas tai as neturiu zodziu.naudoju gal kokius metus laiko, paskutini karta kirpausi pries pusmeti ir tikrai galiukai dar net nera nuziure.aplamai naudojant visas sias priemones nenustekenau plauku iki tiek, jog reiketu nusmyrinti ,dekim po tokiu balinimu kaip mano, plauku iki peciu, nes plaukai buna tragiski, nelankstus, prarade blizgesi, siurkstus zodziu siaudai.man pavyko juos isgelbeti, balinimo metu juos jau tausojau ir persidaziusi vel tamsia spalva sugebejau juos islaikyti idealios bukles.mano draugespavydi, nes yra tokiu, kurios bijo keisti plauku spalba, bijo, kad nutrius, o as su savo eksperimentais dar ir uzsiauginti sugebejau.mano plaukai ilgi, dar nepasiekiau uzsibrezto tikslo, bet jau nebetoli.beje atsirado nauja Argabeta priemoniu linija, butinai uzsisakysiu, nes nuostabus dalykas.reklamos jokios nedarau, tiesiog pasakoju savo patirti, kaip man konkreciai pagelbejo sios priemones.betnaudoju tikrai jau ilgai ir stengsiuos nepaleisti ju biggrin.gif iki siu priemoniu atradimo man nesiseke niekaip uzsisauginti plauku, kiek ataugdavo per tris menesius tiek kirpeja man nukirpdavo, nes galiukai nutrusdavo, dabar viskas pasikeite.beje, dar nepasakiau vieno dalyko.per tuos pora metu plaukus as sugebejau issibalinti porakartu.buvau issibalinus,paskui nusidaziau tamsiai, atsibodo ir vel balinausi.drauges negali patiketi is kur pas mane tokie plaukai, kad sugebejo atlaikyti tokias ekstremalias permainas ir taip atrodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
aaktinija, beliko dabar tik prasyti plauku nuotraukos i eteri biggrin.gif
Atsakyti
as irgi taip pagalvojau.nu reikia paieskoti smile.gif
Atsakyti
tai jau laukiu bigsmile.gif
as naudojau tik amplules restructorante, ar kaip ten jos rasosi, tai jokio teigiamo/neigiamo poveikio nebuvo, liko dar 5 ampules, tai mastau, ar dabar jas pabaigti naudoti, ar pavasariui palikti ax.gif
Atsakyti
cia tokie 3 momentai
dar buvau dazytais plaukai, antras kartas, pirma kartabuvau daugiau issibalinusi tai cia 2010-07-30 puskes vestuvese
user posted image
cia siu metu rugpjucio 10d
user posted image
o cia buvo neperseniausiai spalio 14d.dabar pati pastebejau kiek plaukai paaugo smile.gif
user posted image
gal kas sakys, jog nelabaicia jau sveikai atrodo, bet tikroveje yra kitaip.nuotraukose niekada neizvelgsi to ka gali apciuopti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 22, 21:10)
tai jau laukiu bigsmile.gif
as naudojau tik amplules restructorante, ar kaip ten jos rasosi, tai jokio teigiamo/neigiamo poveikio nebuvo, liko dar 5 ampules, tai mastau, ar dabar jas pabaigti naudoti, ar pavasariui palikti ax.gif

siaip as neapsiribojau viena pakuote dabar nepamenu, bet naudojau tikrai po kelias tiek situ restructorante tiek su placenta ir tuo paciu naudojau dikson sampuna ir kauke plaukams, o padetispasidare dar geresne kai pradejau naudoti argabeta aliejuka plaukams smile.gif
Atsakyti
man plaukai 2 ir 3 foto vienodo ilgio ir visuose 3 foto galai nutriuse ax.gif tik tiek, kad 2 ir 3 pats plaukas beabejotinai sveikesnis atrodo ir didesne apimtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 23, 08:46)
man plaukai 2 ir 3 foto vienodo ilgio ir visuose 3 foto galai nutriuse ax.gif tik tiek, kad 2 ir 3 pats plaukas beabejotinai sveikesnis atrodo ir didesne apimtis smile.gif

Na ir komentaras cool.gif kol plauko is arti nematau negaleciau sakyt nutriuses ar ne, galbut tokia plauko struktura, linke pustis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emile.: 23 lapkričio 2011 - 09:30
QUOTE(Emile. @ 2011 11 23, 09:29)
Na ir komentaras  cool.gif  kol plauko is arti nematau negaleciau sakyt nutriuses ar ne, galbut tokia plauko struktura, linke pustis smile.gif

negaletum, o as galiu cool.gif
Atsakyti