Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 23, 09:34)
negaletum, o as galiu cool.gif

Visai neobjektyvus komentaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emile. @ 2011 11 23, 09:58)
Visai neobjektyvus komentaras  smile.gif

o as ir ne fotoaparatas, kad tureciau objektyva tongue.gif cia yra issakyta nuomone, ir jeigu nesutampa su tavaja, tai visiskai nieko nereiskia. tam forumas ir yra, kad kiev. savo nuomone galetu pasakyti. ar dabar aisku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 23, 08:46)
man plaukai 2 ir 3 foto vienodo ilgio ir visuose 3 foto galai nutriuse ax.gif tik tiek, kad 2 ir 3 pats plaukas beabejotinai sveikesnis atrodo ir didesne apimtis smile.gif

gerbtina kiekvieno nuomone, bet sitaip teigti kategoriskai negalima, gitu nematei mano plauku is arti smile.gif o siaip mano plaukai linke pustis, jie tokie neglotnus, pasisiause ypac kai po plovimo issiplaunu tokiu buna visokiu siausaliuku, tiesiog mano plaukas toks ir todel nuotraukose taip atrodo.nebuciau tikrai dejusi nuotraukyciu jei tikrai butu nutriuse plaukai.aisku, visiem patinka ir visi tikisi tokiu nuotrauku kaip is profesionaliu manekeniu, sulaminuoti plaukai, zvilga, blizga kaip nuvaskuoti, bet as paprasta ir mano nuotraukos paprastos.visi piktinasi kodel reklamose tik manekenesreklamuoja viska, bet ar esat pagalvojusios, jog reklamuotu kokios paprastos moteriskaites ir jos uzkliutu visom, tada jau sakytumet ar negalejo parinkti kitos.cia mano tikri plaukai ir jie tikrai nenutriuse, jie nepripompuoti chemijos
Emile aciu uz objektyvuma, o ElGuna greiciausiai is pavydo cia taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2011 11 23, 10:28)
o ElGuna greiciausiai is pavydo cia taip 4u.gif

greiciausiai rolleyes.gif uzpavydejau nutriususiu galu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2011 11 23, 10:28)
gerbtina kiekvieno nuomone, bet sitaip teigti kategoriskai negalima, gitu nematei mano plauku is arti smile.gif o siaip mano plaukai linke pustis, jie tokie neglotnus, pasisiause ypac kai po plovimo issiplaunu tokiu buna visokiu siausaliuku, tiesiog mano plaukas toks ir todel nuotraukose taip atrodo.nebuciau tikrai dejusi nuotraukyciu jei tikrai butu nutriuse plaukai.aisku, visiem patinka ir visi tikisi tokiu nuotrauku kaip is profesionaliu manekeniu, sulaminuoti plaukai, zvilga, blizga kaip nuvaskuoti, bet as paprasta ir mano nuotraukos paprastos.visi piktinasi kodel reklamose tik manekenesreklamuoja viska, bet ar esat pagalvojusios, jog reklamuotu kokios paprastos moteriskaites ir jos uzkliutu visom, tada jau sakytumet ar negalejo parinkti kitos.cia mano tikri plaukai ir jie tikrai nenutriuse, jie nepripompuoti chemijos
Emile aciu uz objektyvuma, o ElGuna greiciausiai is pavydo cia taip 4u.gif

Na savaime suprantamas dalykas smile.gif daug kas priklauso nuo plauko strukturos, pustas, niekada neatrodys, labai blizgus ir itin sveikas. Na, bet ne visi zmones ta supranta, o buna, kad ir kulturos stoka pasizymi mirksiukas.gif

Uzsisakiau Ristrutturante ampules, itikino tiekejai, kad jos visgi giluminiam gydymui, o ne isoriniam efektui smile.gif Argano alieju "Argabeta" linijos ir vis dar istikima keratino kremui wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Emile. @ 2011 11 23, 11:46)
Na savaime suprantamas dalykas smile.gif daug kas priklauso nuo plauko strukturos, pustas, niekada neatrodys, labai blizgus ir itin sveikas. Na, bet ne visi zmones ta supranta, o buna, kad ir kulturos stoka pasizymi  mirksiukas.gif
Uzsisakiau Ristrutturante ampules, itikino tiekejai, kad jos visgi giluminiam gydymui, o ne isoriniam efektui smile.gif Argano alieju "Argabeta" linijos  ir vis dar istikima keratino kremui  wub.gif

kulturos stoka ir matomai kazkas to zmogaus aplinkoje negerai, kokie nemalonumaidarbe, su antra puse ar dar kas, nori zmogus issilieti, bet tai neispres problemu.nepykstu ant tokiu zmoniu, jauciu tiesiog uzuojauta ir linkiu, kad greiciau dvasines problemeles issisprestu, visgi linksmiem, pozytiviem ir optimistams gyventi lengviau ir taip per daug blogybiu mus supa 4u.gif aisku, tikiu, kad tokiu zmoniu dar atsiras, bet svarbiausia nekreipti demesio

o klausyk keratino kremukas tai kaip ji naudoji?koki naudoji?ka jis daro plaukuciams?esu girdejusi apie gydyma keratinu, bet kazkaip neteko daugiau dometis, cia paprastesnisvariantas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2011 11 23, 13:44)
o klausyk keratino kremukas tai kaip ji naudoji?koki naudoji?ka jis daro plaukuciams?esu girdejusi apie gydyma keratinu, bet kazkaip neteko daugiau dometis, cia paprastesnisvariantas? smile.gif

Stai sis naudoju kaip iprasta balzama po kiekvieno plovimo, nu man jis labai wub.gif keratino sampunas zavesio nesukele, o kremas tai tikrai. Toks jausmas, kad uzpildo visa plauka, pamatina, suteikia gyvybes, zvilgesio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emile. @ 2011 11 23, 14:09)
Stai sis naudoju kaip iprasta balzama po kiekvieno plovimo, nu man jis labai  wub.gif keratino sampunas zavesio nesukele, o kremas tai tikrai. Toks jausmas, kad uzpildo visa plauka, pamatina, suteikia gyvybes, zvilgesio  wub.gif

ir net naudojant kartu jokio efekto neduoda sampunas?ar jis nesenai atsirado, kad nepastebejau anksciau as jo.istikruju senokai belindau i dikson tinklapiuka, bendrauju emailu su vadybininke tai ir nematau nauju produktu smile.gif o kiek sitas malonumas kainuoja?noretusi ir ji isbandyti.tom procedurom "gydymas keratinu" ir pinigeliu gaila, nes daug proceduru reikia ir laiko tai gal sitas variantas visai nieko smile.gif

paziurejaukainytes, visai normaliai sakyciau, bet dabar nezinau kapirma bandyti, ar naujai atsiradusias Argabeta linijos priemones, nes anksciau tik aliejukas tebuvo o dabar atsirado viskas, aliejukas kaip minejau super, ar sita keratina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaktinija: 23 lapkričio 2011 - 22:42
QUOTE(Emile. @ 2011 11 23, 15:09)
Stai sis naudoju kaip iprasta balzama po kiekvieno plovimo, nu man jis labai  wub.gif keratino sampunas zavesio nesukele, o kremas tai tikrai. Toks jausmas, kad uzpildo visa plauka, pamatina, suteikia gyvybes, zvilgesio  wub.gif

o kokia prasem naudoti sampuna, jei nepadarytas keratino tiesinimas?
as ji naudoju po keratino tiesinimo ir kaip suprantu jo pagrindine funkcija yra tai, kad jis yra be putojanciu plaunanciu medziagu ir neisplauna keratino is plauku, todel pailgeja proceduros laikas.
o ar galima naudoti keratino krema , jei nedarytas tiesinimas? ka jis duoda?
kazkaip susimasciau, kad jei jis geras dalykas ir plaukams be tiesinimo, tai visai nupirkciau , kaip kaledines dovaneles draugems:) as pati tai ji naudoju, bet mano plaukai po tiesinimo.
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2011 11 24, 00:08)
as pati tai ji naudoju, bet mano plaukai po tiesinimo.

esi naudojus kitas priemones po tiesinimo? idomu pasilyginti, as naudoju marcia, idomu, kaip dikson poveikis
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2011 11 24, 00:08)
o kokia prasem naudoti sampuna, jei nepadarytas keratino tiesinimas?
as ji naudoju po keratino tiesinimo ir kaip suprantu jo pagrindine funkcija yra tai, kad jis yra be putojanciu plaunanciu medziagu ir neisplauna keratino is plauku, todel pailgeja proceduros laikas.
o ar galima naudoti keratino krema , jei nedarytas tiesinimas? ka jis duoda?
kazkaip susimasciau, kad jei jis geras dalykas ir plaukams be tiesinimo, tai visai nupirkciau , kaip kaledines dovaneles draugems:) as pati tai ji naudoju, bet mano plaukai po tiesinimo.

Nemanau, kad butinai jis skirtas tik po tiesinimo, man ir taip jis patiesina, suglotnina plauka. O parabenai ir sulfitai is ekologines puses labiau smile.gif
O ka jis daro jau rasiau, as naudoju vietoj balzamo. Jau gera pusmeti su juo smile.gif

"...Naudojant šią priemonę reguliariai maitinami giluminiai plauko sluoksniai, suteikiant plaukui gyvybingumo ir sveiko spindesio..."
Atsakyti
Sveikutes, as planuoju darytis plauku atstatyma keratinu, man pradziai taip rekomendavo, nes labiausiai norisi paglotnint plauka, o veliau, jei dar noresis, tai ir tiesinima, bet kaip supratau, man gali uztekti vien atstatymo, nes plaukas prisipildys keratino, bus sunkesnis ir graziau kris, nesipus smile.gif Kiek man paaiskino, tai net po tiesinimo plaukai nebutu idealiai tiesus, nes Dikson nera formaldehido smile.gif Planuoju greitu metu apsilankyt salone, tai parasysiu ispudzius smile.gif
Atsakyti