QUOTE(ditax @ 2011 11 24, 00:08)
o kokia prasem naudoti sampuna, jei nepadarytas keratino tiesinimas?
as ji naudoju po keratino tiesinimo ir kaip suprantu jo pagrindine funkcija yra tai, kad jis yra be putojanciu plaunanciu medziagu ir neisplauna keratino is plauku, todel pailgeja proceduros laikas.
o ar galima naudoti keratino krema , jei nedarytas tiesinimas? ka jis duoda?
kazkaip susimasciau, kad jei jis geras dalykas ir plaukams be tiesinimo, tai visai nupirkciau , kaip kaledines dovaneles draugems:) as pati tai ji naudoju, bet mano plaukai po tiesinimo.
as ji naudoju po keratino tiesinimo ir kaip suprantu jo pagrindine funkcija yra tai, kad jis yra be putojanciu plaunanciu medziagu ir neisplauna keratino is plauku, todel pailgeja proceduros laikas.
o ar galima naudoti keratino krema , jei nedarytas tiesinimas? ka jis duoda?
kazkaip susimasciau, kad jei jis geras dalykas ir plaukams be tiesinimo, tai visai nupirkciau , kaip kaledines dovaneles draugems:) as pati tai ji naudoju, bet mano plaukai po tiesinimo.
as manau, jog galima naudoti irnetiesinus plauku, aisku gal po tiesinimo jis ir geriau, nes plalaiko ta prisotinta plauko struktura, bet ir paprastai naudojant duoda naudosplaukui cia kaip bebutu
QUOTE(^^liutuke @ 2011 11 24, 10:06)
parasyk, o tu planuoji viena karta ar daugiau, nes zinok paprastai tokia procedura reikia kartoti ne karta, viena mano drauge dare taisake jai ispudzio nepaliko, po plovimo viskas nusiplauna nu gal ne po pirmo.nu cia tik mano tokios nuogirdos, aisku norisi daugiau variantu, kad sudeti pliusus ir minusus