Sveiki
gal kas galėtų patarti, kaip elgtis...
Istorija yra tokia: tik susituokę įsigijome kačiuką, labai jį mylėjome, buvo mums kaip vaikas, tačiau man pastojus, jo elegesys su manimi labai pasikeitė, ėmė mane draskyti, kandžioti ir pan., net kartais bijodavau jo.. Matyt, jautė, kad tuoj šeima pasipildys..
Gimus vaikučiams, labai bijojau prileist prie jų katiną, labai jau jis įtariai i juos žiūrėjo, tad nusprendėm nerizikuoti ir nuvežėm savo katiną į kaimą pas vyro tėvus. Iš pradžių galvojom, kad tik laikinai,kol paaugs vaikučiai, bet kadangi katinui ten labai patiko, "paragavo laisvės", vaikščiodavo laisvai po kiemą, gainiodavo kitas kates ir pan.,o mes dar be to persikraustėm į kitą butą, tai nusprendėm, kad gal geriau jo daugiau netampyti, tegu gyvena kaime...
TAČIAU..
Dabar mūsų vaikučiams jau treji. Jie pradėjo prašyti kačiuko, o ir mes su vyru labai pasiilgom katino namie.. Vyras siūlo parsivežti iš kaimo tą mūsų Rainių, juk visgi mūsų katinas.. O aš bijau, nes nesu tikra, kaip jis elgsis su vaikais (vis prisimenu, kaip mane puldavo ir kandžiodavo, kai laukiausi), be to, jis jau tris metus kaime gyvena, laksto lauke.. Kaip jis dabar jausis uždarytas bute (jam dar nematytame), su nuolat triukšmaujančiais vaikais, nuo kurių kaime lekia kuo toliausiai slėptis, vos tik juos pamatęs.....
Aš manau, kad reikia įsigyti naują kačiuką, kuris užaugtų kartu su vaikais..., o vyras laikosi savo, kad reikia parsivežti RAinių...
Kaip jūs darytumėt?