Aš taip pat labai bijau, kaip mūsų katinas reaguos kai atsiras leliukas
Bet labai tikiuosi, kad viskas bus ok, ir nebus didelių pavydų...

Aš irgi pergyvenu dėl savo katinuko ir gimsiančio leliuko bendravimo
Katinėlio tikrai nenoriu atsisakyti, man jis labai brangus - kaip uodegytė, ką bedaryčiau visur iš paskos sekioja
Aišku, jei skriaus lelių, bus griežtai auklėjamas... Svarbiausia, kad mažiaus nealergizuotų... Kol laukiuosi katinėlis man ant pilvo letenytės susikelia ir murkia, atrodo, kad jaučia leliuką, bet bijau, kad soskei gimus nesupavydėtų, kad čia kažkoks mažius jo vietą užima

Pas mus namuose galima sakyti kad 2 vaikai - dukryte ir katulis. Kol laukiausi bijojau kad tik vaikutis nebutu elergiskas, o del viso kito galima susitarti. Ir ka jus manote pas mus viskas
Kai parvaziavau is ligonines (po 7 dienu) katinas skergas nuo manes po vonia ir iki vakaro nelislindo. Kaip graziai ir meiliai as jo nekalbinau bet jis
Mes stengemes ir katino neapleisti, jis kaip ir anksciua miegojo musu lovoje, nakti as keldavausi jam koncervo ideti ir bendravom mes su juo labai labai.Tiesa jis 5 men miegojo mergytes lovyteje, o dukryte vezimelyje
(viena karta jis isoko i lovyte tai as bijojau kad neuzspaustu). Bet kai viena vakara nusprendem kad gana paguldziau dukra i lova , pasiimiau katuli ant ranku ir pasakiau: cia megytes lovyte cia ji miega. Tu didelis katinas o dideli katinai miega dideleje lovoje. Ir viskas daugiau jis i lovyte nelipa. Bet su dukryte musu jis ir iki siol nelabai i kalbas leidziasi. Jinai labai nori su juo draugauti , pamato tai net dreba atrodo galetu tai atsistotu ir pasivytu
O mes su vyru juokaujam, mums tikrai nereikes zaisliuku skatinamciu ropojima turim gyva

Sveikos/sveiki
Pas mane namuose karaliauja didziulis juodas kastruotas katinas, o as laukiuosi lialiaus
Ir ko tik neteko prisiklausyti: ir kad vaikui gali but alergija ir kad katinai buna pavydus ir puola vaikus ir t.t. Jau nekalbant apie toksaplazmozes rizika (mano testas neigiamas, bet kitos nestukes kaciu vengia...).
Kokia Jusu nuomone? Patirtis? Patarimai?
Pas mane namuose karaliauja didziulis juodas kastruotas katinas, o as laukiuosi lialiaus

Ir ko tik neteko prisiklausyti: ir kad vaikui gali but alergija ir kad katinai buna pavydus ir puola vaikus ir t.t. Jau nekalbant apie toksaplazmozes rizika (mano testas neigiamas, bet kitos nestukes kaciu vengia...).
Kokia Jusu nuomone? Patirtis? Patarimai?
na man irgi tas klausimas aktualus, bet perdaug nesijaudinu, juk būdama namie galėsiu stebėti abu ir lelių ir kycių, mano daktarė neprieštaravo dėl katės, vadinasi labai baimintis nėra ko
Yra dvi temos apie tai:
Naminiai gyvūnai ir kūdikiai, ar tai suderinama?
Katė ir kūdikis, reakcija, problemos
Nepatingėkit pasiskaityti
Naminiai gyvūnai ir kūdikiai, ar tai suderinama?
Katė ir kūdikis, reakcija, problemos
Nepatingėkit pasiskaityti

Aciu, net nebuvau pastebejusi siu temeliu !
as taip pat pergyvenu kas bus, kai gims kudikelis...
musu kicius jau bus paauges,ne toks pasiutes (tikiuosi), bet jeigu jam nepatiks musu vaikiukas
tada teks kazkaip grieztai aukleti...

QUOTE(Primadona-A @ 2007 10 01, 20:43)
as taip pat pergyvenu kas bus, kai gims kudikelis...
musu kicius jau bus paauges,ne toks pasiutes (tikiuosi), bet jeigu jam nepatiks musu vaikiukas
tada teks kazkaip grieztai aukleti...

pas mus irgi taip buvo, drebejo visi oi uzsmaugs oi papjaus o as atreminejau visus giminiu ispuolius. gime dukryte ir ka? ogi nieko!

QUOTE(Kristina26 @ 2006 03 31, 16:04)
Pirmiausia mūsų namuose apsigyveno katytė, kuri labai prie manęs prisirišo. Po metų gimė dukrytė. Tad, žinoma, katytei dėmesio pradėjo trūkti. Viena vakarą grįžome namo ir radome apsisiotą lopšį, kėdutę, vystymo stalą. Žiauriai supykau ir išsigandau. Iš pradžių kilo mintis katytę atiduoti, bet paskui pagalvojau, kad esu už ją atsakinga. Jei jau parsinešiau, tai turiu ir auginti. Nusprendėme katyte sterilizuoti. Ir, žinot, visos problemos išsisprendė. Katytė pasidarė dar meilesnė. Nors tas būdas ir nelabai humaniškas, bet ką jau darysi.
Papildyta:
Prašyčiau patarimo.
Dukrytė pradeda ropoti ir bijau, kad neprisiragautų katyės kraiko. Katytės tualetą laikome virtuvėje, durų nėra.
Papildyta:
Prašyčiau patarimo.
Dukrytė pradeda ropoti ir bijau, kad neprisiragautų katyės kraiko. Katytės tualetą laikome virtuvėje, durų nėra.
yrta spec tvorele kori montuojama be jokiu skyliu ir grezimu, paieskok skelbiu.lt tikrai maciau prie vaikisku prekiu