Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pasiskolinate iš vyro piniginės jam nežinant?

QUOTE(milaaa @ 2011 07 06, 09:07)
AR VAGIATE IS VYRO PINIGINES?  blink.gif

taiklus sukonkretinimas lotuliukas.gif
aš nevagiu, nes nėra poreikio (abu dirbam, užsidirbam, biudžetas bendras)
bet pažįstų nemažai moterų, kurios vis tik vagia, vienos vagia iš būtinybės, nes vyrų skūpumas aukščiau visko (priekaištauja, kodėl nėra maisto, nors prisidėti prie šito reikalo nemato prasmės), bet didžioji dauguma vagia savo eilinių silnybių tenkinimui ax.gif gaila man į tokius vyrus žiūrėti, bet niekas nekaltas, kad patys kvaili rolleyes.gif
Atsakyti
jo...
Kaip galima "skolintis" iš svetimos piniginės?
Gerai, kad dar nėra temos, ar pasiskolinate iš greta stovinčių troleibuso keleivių piniginės blink.gif
Atsakyti
niekada, net minties tokios nekyla schmoll.gif jeigu reikia - paprašau, bet ir tai reti atvejai, nebent reikia grynųjų, o turiu tik kortelę...
Atsakyti
Ne
Atsakyti
Ne niekada. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 07, 10:24)
jo...
Gerai, kad dar nėra temos, ar pasiskolinate iš greta stovinčių troleibuso keleivių piniginės  blink.gif

taikliai laugh.gif

Ne, is vyro pinigines nevagiu smile.gif
Atsakyti
Neesu gyvenime to dariusi. biggrin.gif

Vienintelis mano "pasiskolinimas" gyvenime yra buvęs, kai buvau maža dar ir močiutė gavo pensiją, nugvelbiau šiek tiek, nes norėjau ledų ir saldainių biggrin.gif
Atsakyti
ne niekada,kazkaip net mintis tokia nekiltu schmoll.gif
Atsakyti
Neimu nes pas mus pinigai bendri, o be to tikrai zinau kad jo pinigine dazniausiai būna tuščia. Pinigus, visus finansus ir panasiai tvarkau as, taip kad visi pinigai pas mane tai ir nera ko iš jo "skolintis" biggrin.gif šeip greičiau jis iš manęs ima (ne iš pinigines bet is tos krūveles kuria laikome grynais namuose) pas mus yra taip "kas mano tas tavo" Jei reikia kazka nusipirkti papildomai praneši kad paimi ir viskas.
Manau kad šeimoje negali būti vagiliavimo, nes šeima yra vientisa ir nedaloma, visi daiktai yra bendri ir bendro naudojimo tos šeimos narių
Taip kad pinigus galiu imti ir as ir jis. Negaliu suprasti tu kurios sako kad turi atnesti pinigine ir kad jis pats duotu, man idomu tai kaip jos finansus visus tvarko, mokescius uz namus moka per puse? kiekvienas is savo kisenes? O vaikais rupinasi kaip? taip pat per puse? Nesuprantama man kaip pinigai gali būti nebendri smile.gif

Atsakyti
Niekada taip nepasielgciau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Jei reikia pinigu tai visada galiu pervesti is jo i savo saskaita tiek kiek reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 07, 10:24)
jo...
Gerai, kad dar nėra temos, ar pasiskolinate iš greta stovinčių troleibuso keleivių piniginės  blink.gif

g.gif o vyras yra svetimas?
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 08 19, 11:54)
Taip kad pinigus galiu imti ir as ir jis. Negaliu suprasti tu kurios sako kad turi atnesti pinigine ir kad jis pats duotu, man idomu tai kaip jos finansus visus tvarko, mokescius uz namus moka per puse? kiekvienas is savo kisenes? O vaikais rupinasi kaip? taip pat per puse? Nesuprantama man kaip pinigai gali būti nebendri smile.gif

Viskas yra įmanoma, jei toks pasidalijimas tenkina abu ax.gif Tam aišku reikia plius minus panašių atlyginimų, kad kiekvienam užtektų "savo nustatytai" daliai apsimokėti 4u.gif Man tokia sistema netiktų ir nepatiktų, bet tik iš principo, tačiau jau geriau tokia, nei vyro visų pinigų parnešimas žmonai ir po to prašymas, kad duotų vienam ar kitam dalykui rolleyes.gif
Atsakyti