Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pasiskolinate iš vyro piniginės jam nežinant?

pinigai bendri,niekada neskirstem kur kieno.O is vyro pinigines imu tik pasiklausus,nes yra 'naminiai' ir'valdiski',kad nesumaisyciau.
Atsakyti
Pas mus bendri pinigai. Near tokio dalyko, kaip pasiskolinti schmoll.gif
Atsakyti
o pas musu toks dalykas. Visada mokescius ir panasius dalykus tvarkydavau as, ir pinigai buvo bendri. o dabar staiga pasako kad kiekvienas ziuri savo pinigus g.gif likau nesupratus..nu tai pasakiau kad ir mokesciu nebepravedinesiu lai pats viska daro o poto kas nors bus blogai dar liksiu kalta schmoll.gif g.gif svarbiausia as pinigus leidziu ant vaiku,rubu vaistu ir maisto nuperku,o jisai svaistosi kaip jam negaila blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begedia: 23 vasario 2011 - 13:31
O jeigu vyras dirba,moteris ne.Pats vazineja su nauja masina,rengiasi brangiais rubais,o zmona turi maldauti 20lt..Tada ir pasidaro lengviau "pasiskolinti" nei zemintis iki "sliures" ir vos ne maldauti keliu litu ant kavos..
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2011 03 10, 12:24)
O jeigu vyras dirba,moteris ne.Pats vazineja su nauja masina,rengiasi brangiais rubais,o zmona turi maldauti 20lt..Tada ir pasidaro lengviau "pasiskolinti" nei zemintis iki "sliures" ir vos ne maldauti keliu litu ant kavos..

na taip... o gal tada geriau eiti dirbti, o nebūti "šliure" (ir 'vagilka') rolleyes.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allyva: 10 kovo 2011 - 12:40
QUOTE(allyva @ 2011 03 10, 12:33)
na taip... o gal tada geriau eiti dirbti, o nebūti "šliure" (ir 'vagilka')  rolleyes.gif?

Dirbti sakot? O vat nera darbo sitoj vietovej,tiesiog nera.Isnesioti cv po visur kur galima,isiuntineti visur kur imanoma..

Papildyta:
Ir nesakau,kad taip darau,bet tiesiog galvoju kas butu jeigu butu..
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2011 03 10, 13:17)
Dirbti sakot? O vat nera darbo sitoj vietovej,tiesiog nera.Isnesioti cv po visur kur galima,isiuntineti visur kur imanoma..
Papildyta:
Ir nesakau,kad taip darau,bet tiesiog galvoju kas butu jeigu butu..

aš jums ir netaikau 4u.gif irgi svarstau, kas būtų, jei būtų. sunki situacija, kai darbo IŠ TIKRO NĖRA, o antra pusė nesupranta kaip sunku kelių litų kavai ar pėdkelnėms nuolat kaulinti, kai pats prabangos prekes perka. aš išvis susimąstyčiau ar man su tokiu žmogumi pakeliui, kaip sakoma draugą bėdoje pažinsi... unsure.gif
Atsakyti
Nesiskolindavau niekada iš vyro jam nežinant schmoll.gif O kam???? Man būtų nepatikę, jeigu ir Jis taip būtų daręs blink.gif schmoll.gif Kai kažkam reikėdavo, tiesiog susitardavom, kad jei aš dabar tokios sumos neturiu, tai kad Jis nupirks ir pan... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2011 03 10, 13:24)

Jetus kaip ziauriai pasirode, net nukrate...brrrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amelija28: 11 kovo 2011 - 18:47

Niekada "nesiskolinu" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amelija28 @ 2011 03 11, 19:46)
Jetus kaip ziauriai pasirode, net nukrate...brrrr

a ko cia tamista krato? mirksiukas.gif labai normalu, manau tokia moteryte- ko verta, ta ir turi. cool.gif
Atsakyti
Jokiu budu schmoll.gif Jei jau man prireikia pinigeliu, tai pasakau, gaunu leidima smile.gif pati nei po kisenes, nei po pinigines nelandzioju ir netustinu ju slpacia schmoll.gif
Atsakyti