Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

galvojau galvojau ir tikriausiai tiesiai į rankas įteiksiu mainų foto..nesiųsiu ax.gif
Atsakyti
nu ot... biggrin.gif vat tik pasierzint.... nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gruodžio 2010 - 19:04
QUOTE(Sea_ @ 2010 12 12, 18:42)
galvojau galvojau ir tikriausiai tiesiai į rankas įteiksiu mainų foto..nesiųsiu ax.gif

ok, vadinasi ir Sea manes neistrauke... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laukiam laukia.. mirstam is smalsumo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
smagu paerzinti biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 12 gruodžio 2010 - 19:22
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 19:09)
ok, vadinasi ir Sea manes neistrauke...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  laukiam laukia.. mirstam is smalsumo  biggrin.gif  biggrin.gif

žnk čia dar jokios tikimybės, kad ji nesiųs biggrin.gif specialiai erzinas biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
na ką, vakar dieną išsiunčiau mainų reikalus, dabar atsipūtusi lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
vat ir aš jau vakar išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
o man atspausdino ..ir nepatenkinta as unsure.gif bandysiu dar viena laboratorija siandien..
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 12 14, 09:57)
o man atspausdino ..ir nepatenkinta as  unsure.gif bandysiu dar viena laboratorija siandien..

spalvos nugrybavo?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 12 14, 11:02)
spalvos nugrybavo?

aha verysad.gif foto jb,bet is kazkur atsirado melyna spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 12 14, 10:57)
o man atspausdino ..ir nepatenkinta as  unsure.gif bandysiu dar viena laboratorija siandien..

o as nunesiau spausdint ir tureciau jau siandien atsiimt ir issiust, bet nebenoriu tos nuotraukos siust doh.gif nebegrazi schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 12 14, 10:03)
aha  verysad.gif foto jb,bet is kazkur atsirado melyna spalva  doh.gif

man kažkada su žaliu atspalviu padarė... nuo to laiko prašau nedaryt korekcijų - gaunu jb... ir suprask kaip nori biggrin.gif
Atsakyti