Labas visoms Atėjau pasigirti mane šiandien aplankė Kalėdų senis, jau gavau savo foto. LABAI AČIŪ RICO, nuotraukytė superinė labai patiko ir man ir mano šeimynai, pirmoji neiškentė dukra, tai paskambinusi paprašė, kad leisčiau atplėšti voką, tai reakcija buvo "maaaaaammaaaaaaa, kokia faaaaaaaaaaiiiiiiiiinaaaaaa, kookiaaaa kokyyybiška, koookiaaa graaaažiiiii" Darkartą AČIŪ įdėk čia merginom parodyti
Labas visoms
Atėjau pasigirti
mane šiandien aplankė Kalėdų senis, jau gavau savo foto. LABAI AČIŪ RICO, nuotraukytė superinė labai patiko ir man ir mano šeimynai, pirmoji neiškentė dukra, tai paskambinusi paprašė, kad leisčiau atplėšti voką, tai reakcija buvo "maaaaaammaaaaaaa, kokia faaaaaaaaaaiiiiiiiiinaaaaaa, kookiaaaa kokyyybiška, koookiaaa graaaažiiiii" Darkartą AČIŪ įdėk čia merginom parodyti
niu va,issiunciau ir as atsiprasau savo gavejos,jei kas ne taip be pasporto,nes cia su jais man sudetingai sekesi,paprasciau butu remas nupirkt ir isardyt
Sveiki, sudužo mano CPL filtras, gal galima būtų dar kažkur panaudot tą plastmasinę dalį, na pvz nunešt pas kokį meistriuką ir vietoj sudužusio įdėtų kokį didinantį stiklą(būtų kaip close up) ar kažką pan.
Tu visiškai teisi , per kompą žiūrėt yra visai kas kita nei ant popieriaus o ant popieriaus tikrai įspūdingai atrodo
ar irgi vis pasižiūriu ir vaikštau išsišiepus, kad net vyras sako, atrodai kaip, kad milijoną būtum laimėjus
Tu visiškai teisi , per kompą žiūrėt yra visai kas kita nei ant popieriaus o ant popieriaus tikrai įspūdingai atrodo
ar irgi vis pasižiūriu ir vaikštau išsišiepus, kad net vyras sako, atrodai kaip, kad milijoną būtum laimėjus