Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2010 12 14, 11:45)
man kažkada su žaliu atspalviu padarė... nuo to laiko prašau nedaryt korekcijų  - gaunu jb... ir suprask kaip nori biggrin.gif

nu matai,pakeliui i teatra,uzvaziuosiu i viena pro pro lab'a ,gal ten supras geriau? biggrin.gif plius su sitais pasportais,ar kaip jie ten vad.,tai problemos cia biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Atėjau pasigirti clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif
mane šiandien aplankė Kalėdų senis, jau gavau savo foto. LABAI AČIŪ RICO, nuotraukytė superinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai patiko ir man ir mano šeimynai, pirmoji neiškentė dukra, tai paskambinusi paprašė, kad leisčiau atplėšti voką, tai reakcija buvo "maaaaaammaaaaaaa, kokia faaaaaaaaaaiiiiiiiiinaaaaaa, kookiaaaa kokyyybiška, koookiaaa graaaažiiiii" Darkartą AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif įdėk čia merginom parodyti ax.gif
Atsakyti
smagu jums thumbup.gif

..bet su kiekvienu tokiu džiugesiu mane vis labiau sąžinė graužia:geda2: biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2010 12 14, 19:09)
Labas visoms  4u.gif
Atėjau pasigirti  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
mane šiandien aplankė Kalėdų senis, jau gavau savo foto. LABAI AČIŪ RICO, nuotraukytė superinė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai patiko ir man ir mano šeimynai, pirmoji neiškentė dukra, tai paskambinusi paprašė, kad leisčiau atplėšti voką, tai reakcija buvo "maaaaaammaaaaaaa, kokia faaaaaaaaaaiiiiiiiiinaaaaaa, kookiaaaa kokyyybiška, koookiaaa graaaažiiiii" Darkartą AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif įdėk čia merginom parodyti ax.gif

blush2.gif

Dziaugiuosi, kad patiko ax.gif bigsmile.gif

Nuotrauka sita ax.gif

user posted image

Nemoku pakeistu flikr naudotis blush2.gif cia didele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 14 gruodžio 2010 - 22:20
Kazkaip per kompa man ta nuotrauka nesiziuri kaip atspausdinta blush2.gif ir sau atsispausdinsiu blush2.gif
Viktorija09, nuotaika pakelei bigsmile.gif vis dar dziaugiuosi, kad patiko blush2.gif

As irgi vis ziuriu kas gavo, nuo ko, vadinasi ne man tongue.gif
Atsakyti
niu va,issiunciau ir as cool.gif atsiprasau savo gavejos,jei kas ne taip 4u.gif be pasporto,nes cia su jais man sudetingai sekesi,paprasciau butu remas nupirkt ir isardyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, sudužo mano CPL filtras, gal galima būtų dar kažkur panaudot tą plastmasinę dalį, na pvz nunešt pas kokį meistriuką ir vietoj sudužusio įdėtų kokį didinantį stiklą(būtų kaip close up) ar kažką pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 12 15, 10:14)
Kazkaip per kompa man ta nuotrauka nesiziuri kaip atspausdinta  blush2.gif ir sau atsispausdinsiu  blush2.gif
Viktorija09, nuotaika pakelei  bigsmile.gif vis dar dziaugiuosi, kad patiko  blush2.gif

As irgi vis ziuriu kas gavo, nuo ko, vadinasi ne man tongue.gif

Tu visiškai teisi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , per kompą žiūrėt yra visai kas kita nei ant popieriaus wink.gif o ant popieriaus tikrai įspūdingai atrodo smile.gif thumbup.gif
ar irgi vis pasižiūriu ir vaikštau išsišiepus, kad net vyras sako, atrodai kaip, kad milijoną būtum laimėjus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2010 12 15, 23:24)
Tu visiškai teisi  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , per kompą žiūrėt yra visai kas kita nei ant popieriaus wink.gif o ant popieriaus tikrai įspūdingai atrodo smile.gif  thumbup.gif
ar irgi vis pasižiūriu ir vaikštau išsišiepus, kad net vyras sako, atrodai kaip, kad milijoną būtum laimėjus  blush2.gif

Kaip faina fotografui, kai foto tokias emocijas sukelia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 16 gruodžio 2010 - 08:25
QUOTE(Tiny @ 2010 12 16, 07:25)
Kaip faina fotografui, kai foto tokias emocijas sukelia  smile.gif

rolleyes.gif Aha, visa apsipatenkinus sedziu bigsmile.gif blush2.gif geriau uz milijona rolleyes.gif tongue.gif

Dar vienas postumis stengtis fotografuoti geriau ax.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

o aš.. o man.. o aš irgi foto gavau šiandien thumbup.gif
Ačiū, Saulės Pūga biggrin.gif 4u.gif labai graži foto..smile.gif
Tauras apžiūrėjo, sako, kur kabinsim? bigsmile.gif
Atsakyti
Koks siurprizas tavęs laukė... Taip knietėjo sužinoti, kas Tave ištraukė biggrin.gif
Atsakyti