Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

QUOTE(Ievukis @ 2010 10 08, 07:37)
WAU kokia nuoroda bigsmile.gif hihihi.gif

biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kai pirma karta perziurejau nuoroda galvoju - niu jezus maria kokia skaudi tiesa biggrin.gif biggrin.gif

pagyvinimui temos

user posted image

bandziau love story fotkint.. tik kazkaip pirmam plane vis jis atsidure biggrin.gif kazi ka galetu reiksti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 10 08, 09:31)
bandziau love story fotkint.. tik kazkaip pirmam plane vis jis atsidure biggrin.gif kazi ka galetu reiksti  g.gif  g.gif

man rodos, love story gavosi tarp fotografes ir modelio biggrin.gif truksta truksta vyru foto...
Atsakyti
Sveikutės,
bandžiau pasiskaityti senesnes temas, bet jų tikrai nemažai ir paieškoj man neišmeta kažko panašaus sad.gif Norėjau pasiklausti kaip patartumėt geriau nusistatyt Metering Mode? ar Evaluate ar Partial ar Spot ? Keik suprantu šie nustatymai „reguliuoja“ šviesiausius ir tamsiausius atspalvius?
Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 08, 07:13)
http://community.liv..._ru/916486.html

labai mielą nuorodą radau, skubiai dalinuosi  smile.gif 4u.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(murkute @ 2010 10 08, 15:03)
Sveikutės,
bandžiau pasiskaityti senesnes temas, bet jų tikrai nemažai ir paieškoj man neišmeta kažko panašaus sad.gif Norėjau pasiklausti kaip patartumėt geriau nusistatyt Metering Mode? ar Evaluate ar Partial ar Spot ? Keik suprantu šie nustatymai „reguliuoja“ šviesiausius ir tamsiausius atspalvius?
Ačiū!

Bent jau pas mane fotiko "manual'e" aprasyta koki metering mode naudoti, tam tikromis apsvietimo salygomis. Bet as vistiek dazniausiai "evaluate" nusistacius, nes niekaip netsimenu koks kokiomis salygomis turi buti naudojamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 10 08, 07:31)
bandziau love story fotkint.. tik kazkaip pirmam plane vis jis atsidure biggrin.gif kazi ka galetu reiksti  g.gif  g.gif

Kazi ka biggrin.gif Reiskia esi labai normali moteris, paciam jegu zydejime..... As irgi matyt tokia, nes va seiles varvinu beziuredama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 10 08, 19:21)
Kazi ka biggrin.gif Reiskia esi labai normali moteris, paciam jegu zydejime..... As irgi matyt tokia, nes va seiles varvinu beziuredama biggrin.gif

Aga...as irgi varvinu, bet nedrisau sakyti... blush2.gif bo griekas tiesiog mano kondicijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 10 08, 20:23)
Aga...as irgi varvinu, bet nedrisau sakyti... blush2.gif bo griekas tiesiog mano kondicijoj biggrin.gif

anoks cia griekas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 08, 20:04)
anoks cia griekas hihihi.gif

tikrai irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Antajo, pastebejau fotose,kad labai jau jis pirmam plane biggrin.gif ale sakau,cia gal as matau,kaip nereiketu matyti dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 10 08, 22:25)
ale sakau,cia gal as matau,kaip nereiketu matyti  dirol.gif

sakyciau labai tesingas matymas brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 10 08, 19:23)

pats gazas biggrin.gif
Atsakyti