Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškanti moteris - kekšė?

QUOTE(4xmama @ 2010 11 12, 12:56)
O vyras norėtų jaustis , kad jis tas 100. gal drąsesnis ir sustvarkys su tokia našta,

O tai kas uz liezuvio tempia pasakoti savo asmenini gyvenima? I pasimatyma nueini atsipalaiduot,o ne puoli pasakoti apie savo praeiti ir planuoti ateiti iskart.. o pirmas tas vyras ar simtas pirmas vienodai jam svies jei bus tavo zmogus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2010 11 12, 12:56)
Todėl patariu nusistačius kriterijus, atsirinkti su kuo tikrai verta susitikti.

kaip tik ta as ir darau 4u.gif Tikrai buvo laikas, kai idomumo delei ejau kavos gert nesirinkdama su kuo, buvo idomu pazinti zmones, ju gyvenimo istoriju pasiklausyti...po to nusibodo... tie pasimatymai tikrai vienodi, tik istorijos ir zmoniu veidai skiriasi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 12, 13:00)
o pirmas tas vyras ar simtas pirmas vienodai jam svies jei bus tavo zmogus  cool.gif

Vat butent! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Normaliems stipriems vyrams nusispjaut ir su kiek ta moteris miegojo pries ji. Tokiam vyrui svarbiausia, kad ji su juo gerai jaustusi. Visom prasmem. Ir kuo ilgiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 12 lapkričio 2010 - 13:03
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 12, 13:55)
aciu uz nuomone 4u.gif Kazin ar mane galima pavadinti aktyviai ieskancia. Namie  nuotykiu ieskotoju esu sutikusi labai labai nedaug. Taip jau man pasiseke smile.gif

Tai Jūs man paaiškinkite ką jus priskaičiuojate į tuos 25 g.gif Rujijančia kale Jūsų nevadinau, parašiau kokios kyla asociacijos. Ir sprendžiu pagal tai ką parašėte. Na, nemačiau kad būtumėt rašiusi ieškau rimto vyro, atsakingo, nagingo, mylinčio gyvūnus, mėgstančio gamtą ar pan. Jūsų kriterijai čia parašyti: lova ir meilė. tai kokios išvados gali piršti? Jūsų nekaltinu ir neteisiu, rašau kaip man atrodo iš perskaityto,o Jūs priimkite kas tinka. Gal kas bus naudinga, o kita visai pro šalį.
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2010 11 12, 13:03)
Tai Jūs man paaiškinkite ką jus priskaičiuojate į tuos 25  g.gif  Rujijančia kale Jūsų nevadinau, parašiau kokios kyla asociacijos. Ir sprendžiu pagal tai ką parašėte. Na, nemačiau kad būtumėt rašiusi ieškau rimto vyro, atsakingo, nagingo, mylinčio gyvūnus, mėgstančio gamtą ar pan. Jūsų kriterijai čia parašyti: lova ir meilė. tai kokios išvados gali piršti? Jūsų nekaltinu ir  neteisiu, rašau kaip man atrodo iš perskaityto,o Jūs priimkite kas tinka. Gal kas bus naudinga, o kita visai pro šalį.

Visu pirma as isvis nieko neskaiciuoju ir statistikos jokios nevedu. smile.gif Tas skaicius tiesiog reiskia, kad sulaukiu daug ivairiu pasiulymu. Ir daznai. Tik tiek. O kas yra rimtas vyras? Kiekvienam savo. Tasd, kuris man atrodys rimtas, kitai gal net nevertas demesio. Todel nemaciau ir nematau prasmes vardinti kokius tai kriterijus. Jusu isvardinti bruozai gal greiciau tiktu apskritai visiems zmonems, ne vien vyrams. Neieskau jokio idelo. Renkuosi sirdimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 12, 14:00)
O tai kas uz liezuvio tempia pasakoti savo asmenini gyvenima? I pasimatyma nueini atsipalaiduot,o ne puoli pasakoti apie savo praeiti ir planuoti ateiti iskart.. o pirmas tas vyras ar simtas pirmas vienodai jam svies jei bus tavo zmogus  cool.gif

tai kad pati autorė rašė, kad bekalbant šis bei tas jai išsprūsta.

nemoku pacituoti, autore, tai gal tas pavadinimas tarp eilučių likęs iš tų laikų kai eidavote į pasimatymus nesirinkdama?
Netikiu, kad kai dabar sėdite namie, nosies neiškišdama,o kažkas tarp eilučių Jūs apvadina. kažkaip nesiriša...
Papildyta:
Ką reiškia sulaukiu visokių pasiūlymų? na, aš irgi sulaukiu pasiūlymų- ateiti į prezentacijas, klientai kavos kviečia užvažiuoti, užsakovai šokolado atneša... ar ir tokius skaičiuojate? ar skaičiuojate tik tuos kurie siūlo susipažinti? prie visokių galima priskirti ir nepadorius pasiūlymus, arba numatomus- ko vyrai tikisi. jei tokių sulaukiate, keiskite save ir savo elgesį. neliks ir pavadinimo tarp eilučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4xmama: 12 lapkričio 2010 - 13:15
QUOTE(4xmama @ 2010 11 12, 13:08)
tai kad pati autorė rašė, kad bekalbant šis bei tas jei išsprūsta.

nemoku pacituoti, autore, tai gal tas pavadinimas tarp eilučių likęs iš tų laikų kai eidavote į pasimatymus nesirinkdama?
Netikiu, kad kai dabar sėdite namie, nosies neiškišdama,o kažkas tarp eilučių Jūs apvadina. kažkaip nesiriša...

sedziu namie, nes jau metai esu be darbo. Beveik be darbo. Kovoju su miesto valdzia teismuose, nes buvau neteisetai atleista, dabar priimta atgal, bet.... Nesiplesiu sita tema. smile.gif O pasimatymas pasimatymui nelygu. Nesirinkdavau TIK su kuo kavos gerti. Apvadina tie, kurie buvo atstumti ir tos, kurios negavo vieno ar kito vyro, nors labai stengesi, o as atejau ir man pavyko be jokiu pastangu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 20, 15:32)
Visu smulkmenu niekam nepasakoju. Istekejusioms moterims nera ko man pavydeti. As joms tu geru pastoviu santykiu nepavydziu. Visa beda, kad labai jau retai ten buna geri santykiai... Gal del to ir atsiranda pavydas ieskancioms? Nes pacioms kolkas rankos suristos...

Na as taip nekonkretizuoju koks kurio buvo ir kas del ko antro karto nenusipelne... biggrin.gif

Kaip suzino? Ivairiai. Kartais nebutu dalyku apie mane prisneka isizeide palikti vyrai, kartais su kazkuo mane pamate iskart suguldo i lova... tiesa sakant guldo su kiekvienu, net jei tai buna ir pvz. pusbrolis... lotuliukas.gif

Reikia būti atsargesniai savo bažnytkaimyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2010 11 12, 13:13)

iskisi nosi-kekse,neiskisi-zanuda.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2010 11 12, 13:13)
Ką reiškia sulaukiu visokių pasiūlymų? na, aš irgi sulaukiu pasiūlymų- ateiti į prezentacijas, klientai kavos kviečia užvažiuoti, užsakovai šokolado atneša... ar ir tokius skaičiuojate? ar skaičiuojate tik tuos kurie siūlo susipažinti? prie visokių galima priskirti ir nepadorius pasiūlymus, arba numatomus- ko vyrai tikisi. jei tokių sulaukiate, keiskite save ir savo elgesį. neliks ir pavadinimo tarp eilučių.

tokiu pasiulymu, kurios isvardinote nesulaukiu. Arba sulaukiu, bet su potekste. O jums ka, vien is draugiskumo ir mandagumo siulo? Tada visai nepazistate vyru. Arba jus ju nedominate. Keisti save ir elgesi? Ar tureciau vaikscioti isvis be makiazo(nors ir taip beveik nenaudoju jo), rengtis taip, kad gink Die nepasimatytu per daug krutines ar koju doh.gif Niekam nesisypsoti, atsirinkt su kuo ir kaip kalbeti... Tai gal iskart i vienuolyna man? Arba i negyvenama sala? biggrin.gif
Atsakyti
kaip kažkas jau patarė, keiskite medžioklės plotus, nes Jūs visi vienam katile sėdite ir bandote kažką rasti. Toliau ieškant ir pavadinimas gal nebus atėjęs.
Kaip suprantu autorės zanuda niekas nevadina, tai vat ir keista- juk besėdinčia namie, kojas sukryžiavusią- būtent taip vadinti būtų labiau suprantama, o ne kitu pavadinimu, tarp eilučių, kaip dabar... kas čia ne taip?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 11 12, 13:15)
Reikia būti atsargesniai savo bažnytkaimyje  tongue.gif

tai jau tikrai, Kaunas - baznytkaimis. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 12, 13:15)
iskisi nosi-kekse,neiskisi-zanuda..  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(4xmama @ 2010 11 12, 13:20)
kaip kažkas jau patarė, keiskite medžioklės plotus, nes Jūs visi vienam katile sėdite ir bandote kažką rasti. Toliau ieškant ir pavadinimas gal nebus atėjęs.
Kaip suprantu autorės zanuda niekas nevadina, tai vat ir keista- juk besėdinčia namie, kojas sukryžiavusią- būtent taip  vadinti būtų labiau suprantama, o ne kitu pavadinimu, tarp eilučių, kaip dabar... kas čia ne taip?

tai kad nesedziu viename katile, visur plaukioju... biggrin.gif O del sedejimo namie - taip yra dabar, kai nedirbu. O anksciau beje vienintelis arba beveik vienintelis isejimas budavo tik i darba. Gerai, kad jis pas mane toks, kad tikrai kazkokiu papildomu pramogu ieskotis dazniausiai nera nei noro nei laiko ar galimybiu. Megstamas darbas - tai ir darbas, ir pramoga ir visas gyvenimas...
Atsakyti
O aš žinokit paskaičiau ir nors tu ką, nesuprantu, kaip nei iš šio nei iš to galima vadinti moterį kekše, ar pasileidėle? Ką ant kaktos parašyta? Jeigu moteris žavi ir laisvai mokanti bendrauti, tai juk ne reiškia, kad ji laisvo elgesio. Aš ir gi visą laiką beveik dirbau pagrinde vyriškame kolektyve, nueidavom per pietus ir kavos išgert su daugeliu ir šiaip pasijuokdavom ir paflirtuodavom smile.gif
Aišku neaišku, ką tie vyrai iš tiesų galvoja, į jų galvą neįlysi, bet kad tiesiai šviesiai taip siūlyt ar kalbėt negražiai, na neatsimenu g.gif Aišku būna kažką juokais, o gal ne juokais užmeta, bet aš kažkaip nekreipiu į tai dėmesio.
Atsakyti