Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškanti moteris - kekšė?

QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 12, 13:46)
O aš žinokit paskaičiau ir nors tu ką, nesuprantu, kaip nei iš šio nei iš to galima vadinti moterį kekše, ar pasileidėle? Ką ant kaktos parašyta? Jeigu moteris žavi ir laisvai mokanti bendrauti, tai juk ne reiškia, kad ji laisvo elgesio. Aš ir gi visą laiką beveik dirbau pagrinde vyriškame kolektyve, nueidavom per pietus ir kavos išgert su daugeliu ir šiaip pasijuokdavom ir paflirtuodavom smile.gif
Aišku neaišku, ką tie vyrai iš tiesų galvoja, į jų galvą neįlysi, bet kad tiesiai šviesiai taip siūlyt ar kalbėt negražiai, na neatsimenu g.gif  Aišku būna kažką juokais, o gal ne juokais užmeta, bet aš kažkaip nekreipiu į tai dėmesio.

na as jau parasiau kas dazniausiai ir del kokiu priezasciu apie mane taip galvoja ir vadina, nesikartosiu. smile.gif Visu neisauklesi, i daugelio nuomone nusispjaut ir man. Tik skaudu kai taip galvoja ir kalba zmones, kurie yra arciau manes ir kaip ir turetu jau neblogai pazinoti mane... Gal tiesiog reikia nebendrauti su tokiais trumparegiais zmonemis. g.gif O siaip dar viena dalyka pastebejau - butent vyrai, kurie turejo be galo daug moteru, mergisiai - butent tokie apie mane nei sneka nei galvoja nieko tokio nesamoningo. Nelaiko manes nei sventuole nei kekse. O butent mato mane tokia, kokia esu is tikruju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 13 lapkričio 2010 - 15:27
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 13, 15:26)
na as jau parasiau kas dazniausiai ir del kokiu priezasciu apie mane taip galvoja ir vadina, nesikartosiu. smile.gif Visu neisauklesi, i daugelio nuomone nusispjaut ir man. Tik skaudu kai taip galvoja ir kalba zmones, kurie yra arciau manes ir kaip ir turetu jau neblogai pazinoti mane... Gal tiesiog reikia nebendrauti su tokiais trumparegiais zmonemis. g.gif O siaip dar viena dalyka pastebejau - butent vyrai, kurie turejo be galo daug moteru, mergisiai - butent tokie apie mane nei sneka nei galvoja nieko tokio nesamoningo. Nelaiko manes nei sventuole nei kekse. O butent mato mane tokia, kokia esu is tikruju.

O gal jie tiesiog Jums pavydi? Nepagalvojot apie tai? g.gif
O aš kaip tik visada galvojau, kad blogai kalba ir galvoja būtent tie vyrai, kurie turėjo daug moterų....Juk koks pats esi, taip ir apie kitus galvoji. Čia vadinasi sprendi pagal save lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 13, 15:49)
O gal jie tiesiog Jums pavydi? Nepagalvojot apie tai?  g.gif
O aš kaip tik visada galvojau, kad blogai kalba ir galvoja būtent tie vyrai, kurie turėjo daug moterų....Juk koks pats esi, taip ir apie kitus galvoji. Čia vadinasi sprendi pagal save lotuliukas.gif

gal ir pavydi. Neklausiu. Nors zvilgsniai daznai buna daug sakantys.smile.gif Ne. Tikrai ne. Butent tie vyrai, kurie mazai patirties turi, ne velnio nepazista moteru, nesugeba atskirti pelu nuo grudu ir sneka nesamones. doh.gif Gerai, kad cia nera daug vyru, jau buciau sukramtyta uz tokias kalbas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 13, 21:22)
gal ir pavydi. Neklausiu. Nors zvilgsniai daznai buna daug sakantys.smile.gif Ne. Tikrai ne. Butent tie vyrai, kurie mazai patirties turi, ne velnio nepazista moteru, nesugeba atskirti pelu nuo grudu ir sneka nesamones.  doh.gif Gerai, kad cia nera daug vyru, jau buciau sukramtyta uz tokias kalbas. biggrin.gif

Pritariu del vyru.Daugelis nieko neismano apie moteru psichologija, net nesidomi, juk ir taip jiems viskas aisku mirksiukas.gif , per savo egoizma NIEKO nemato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 13, 20:27)
Pritariu del vyru.Daugelis nieko neismano apie moteru psichologija, net nesidomi, juk ir taip jiems viskas aisku  mirksiukas.gif , per savo egoizma NIEKO nemato  smile.gif

aga, esu sutikusi tokiu, kuriems viskas aisku... doh.gif lotuliukas.gif Labai greitai man tapo aisku, jog reikia begti nuo ju. Ir greitai. biggrin.gif Jei rimtai - patirtis aisku nieko negarantuoja, bet dauguma patyrusiu vyru zino ka daro. Ir ko moterims reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 13, 23:01)
aga, esu sutikusi tokiu, kuriems viskas aisku... doh.gif  lotuliukas.gif Labai greitai man tapo aisku, jog reikia begti nuo ju. Ir greitai. biggrin.gif Jei rimtai - patirtis aisku nieko negarantuoja, bet dauguma patyrusiu vyru zino ka daro. Ir ko moterims reikia. smile.gif

...ir ko moterims reikia? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 13, 21:13)
...ir ko moterims reikia? rolleyes.gif  biggrin.gif

.... o tai jus vyras, kad klausiat? biggrin.gif

man atrodo kiekvienai reikia skirtingu dalyku, o patyre vyrai visada randa kaip prieit prie kiekvienos moters. Ir gana greitai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 13 lapkričio 2010 - 21:18
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 13, 23:16)
.... o tai jus vyras, kad klausiat? biggrin.gif

man atrodo kiekvienai reikia skirtingu dalyku, o patyre vyrai visada randa kaip prieit prie kiekvienos moters. Ir gana greitai. mirksiukas.gif

aha vyras, gejus biggrin.gif

ar moteriai reikia karsto vyro? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 13, 21:25)
aha vyras, gejus  biggrin.gif

ar moteriai reikia karsto vyro?  mirksiukas.gif

kas per klausimas? Aisku reikia! biggrin.gif
Atsakyti
Sakau, kad nera moteru-keksiu ( dabar apie tema ) yra tik vyrai keksinai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 13 lapkričio 2010 - 21:37
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 13, 21:36)
Sakau, kad nera moteru-keksiu ( dabar apie tema ) yra tik vyrai keksinai. biggrin.gif

Ne. Nesakau nei vieno nei kito. Buna ir keksiu ir vyru visai ne keksinu. biggrin.gif O siaip patirtis niekam nemaiso, tik blogai, kad ne visiems ji kazka duoda... arba pasiimt nemoka kai kurie...
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 13, 23:47)
Ne. Nesakau nei vieno nei kito. Buna ir keksiu ir vyru visai ne keksinu. biggrin.gif O siaip patirtis niekam nemaiso, tik blogai, kad ne visiems ji kazka duoda... arba pasiimt nemoka kai kurie...

Patirtis yra gerai tada, kai turi su kuo ja dalintis. drinks_cheers.gif
Atsakyti