Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 16:13)

Beje, aš pastebėjau, kad tu, meškutė, dar kažkas mėgstat pardavinėti knygos, dar net nebaigusios jos skaityt  biggrin.gif  kaip man keista tas, aš visada pirma iki pat galo perskaitau ir tik tada pardavinėju. Na nebent būna toks atvejas, kai knyga nuobodi ir žinau, kad nebaigsiu, tada iškart dedu į skelbimus.
Ir dar, gal kas kartais turit Dostojevskio knygų mainams?  blush2.gif  ax.gif

As tai puse perskaitau- matau kad nebus ta knyga, kuria skaitysiu antra karta- ir dedu skelbima. Pradzioj dedu keliais litais brangiau, kai perskaitau - kaina pamazinu. Vistiek perka ilgiau. O kita puse knygos tada greiciau persiskaito, kai jau skelbimas idetas. 4u.gif nezinau kas cia per iprotis..
Atsakyti
Laabas 4u.gif
Kažkokios aršios šiandieną unsure.gif

Aij,dar išsiaiškinau,kad univero kiemely yra knygynas,kuriame Versus Aureus/Gimtojo žodžio knygos pardavinėjamos už savikainą,ir dar didžiulis stalas su knygom po šešis litus biggrin.gif Kadangi mannereikiaknygų ir šiaip nusimato daug išlaidų tai susilaikiau.Bet sunkiai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius 4u.gif
Perskaityta knyga "Dedes Tomo Trobele" cray.gif Siurpuliukai bego per kuna kai skaiciau,sunku patiketi,kad zmones su zmonemis taip galiejo elgtis. verysad.gif Kad zmogu galima nupirkti,parduoti,atskirti motina nuo vaiku,vyra nuo seimos,ji taip zeminti!Jog skaitydama net vienu momentu pamirsti,kad cia kalba eina apie zmogu,atrodo,kad skaitai apie arkli,kuri isplauna,nublizgina,kuriam tikrina dantys,ciupineja,liepia sokineti... doh.gif poto siuncia sunkiems darbams.Zodziu gyliai istrigo man sis kurynis...Labai gaila buvo mergaites Evos,o jos motina,sunku isivaizduoti,kad tokiu savanaudziu yra,patys mylieti nemoka,nenori,ir kitiems neduoda.
Painiojasi mano mintys blush2.gif Ju daug bet sunku isreiksti

Dabar pradejau skaityti "Dinos Knyga"pora puslapiu,tai kolkas nieko negaliu pasakyti.Cia is bibliotekos,dar pasiemiau "Laimes sunus"
Atsakyti
Meškute, o kokią tu knygą SS dovanojai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 20, 20:23)
Gal kas skaitot prancūziškai? Atiduočiau Guy de Maupassant "Toine".

doh.gif nespėjau.

QUOTE(Piglet @ 2010 09 20, 20:52)

4u.gif

QUOTE(ewe1ina @ 2010 09 20, 22:23)
Sveikutės dar kartą  4u.gif  jau net gėda, bet aš dar skaitau tą pačia "Telefoninis romanas"..

aš jau labai seniai su Dostojevskiu sėdžiu, tai ir man gėda doh.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 21, 07:47)
29 aš, 30 laTulipe lyg  smile.gif

teisingai biggrin.gif

QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 21, 12:08)
Turiu blogą įprotį. Prisiperku knygų ir stovi jos lentynoje neskaitomos ilgą laiką.

drinks_cheers.gif todėl šimtą kartų geriau iš bibliotekos imti.

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 13:45)
user posted image
"Po ratu"

įsinorėjau bigsmile.gif

QUOTE(1cesna1 @ 2010 09 21, 14:22)
Oi, merginos, kaip čia aršiai  lotuliukas.gif. Gyvenkime draugiškai ir su geromis emocijomis skaitykime knygas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 09 21, 14:35)
pas mus pajungė šildymą fear.gif

blink.gif ne per anksti?

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 21, 15:28)
Taigi šiandien apsilankiau bibliotekoje ir išėjau su krūvele knygų bigsmile.gif

Mark. T. Sullivan "Apsivalymo ritualas" (SM įtaka smile.gif )

nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 09 21, 15:41)
Oj nesijaundink, su Ingėnu mes kol susitiksim dar biggrin.gif mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Šovė į galvą tai ir pasiūliau iš anksto tongue.gif
Atsakyti
Užkabinot su tais dovanojimais, aš turiu knygą, kurios tikrai niekad neskaitysiu, tada norinčiai galiu padovanoti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labukas 4u.gif

kiek prirašėt unsure.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 09 21, 00:06)
Na idomu bus pilnesnis atsiliepimas,as irgi ja turiu,ar kazkas cia panasaus kaip maniakes serija?  mirksiukas.gif

nepanašu (man bent jau) į maniakės seriją unsure.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 09 21, 00:24)
Only,paziurejau tavo foto FC,ten vienoje tu man i Karin Alvtegen panasi  biggrin.gif
user posted image
tik aisku tu zymiai jaunesne,bet aki staigiai uzmetus yra panasumu kazkokiu  biggrin.gif

unsure.gif oj negąsdink taip lotuliukas.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 09 21, 17:21)
Ipusejau Trobele.. nu ka as zinau, pradzia iki 80psl is vis jokios filosofijos.. eilinis romanas, su idomia istorija unsure.gif  4u.gif o poto prasidejo..  doh.gif  lotuliukas.gif dialogai su dievu.. bet seip tikrai idomi bigsmile.gif ir jei ne siandien tai ryt tikrai pabaigsiu wub.gif idomus siuzetas labai bent man

Aš vis dar nežinau, norėčiau tos trobelės, ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 21, 18:24)
unsure.gif oj negąsdink taip  lotuliukas.gif
Aš vis dar nežinau, norėčiau tos trobelės, ar ne  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
as va ir taip nezinojau, tai pasiskolinau.. nes jei turiu nors kiek abejoniu niekad neperku.. 4u.gif bet seip idomi tokia.. bigsmile.gif neiprastas siuzetas
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 21, 18:32)
lotuliukas.gif
as va ir taip nezinojau, tai pasiskolinau.. nes jei turiu nors kiek abejoniu niekad neperku..  4u.gif bet seip idomi tokia..  bigsmile.gif neiprastas siuzetas

Ne, pirkti tai nepirksiu, na nebent jau pigiai būtų, o šiaip dabar stengiuosi nebepirkti knygų, skaityti, ką turiu namie blush2.gif o turiu labai daug unsure.gif

o dar ir iš Papūgėlės laukiu knygų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 21, 18:35)
Ne, pirkti tai nepirksiu, na nebent jau pigiai būtų, o šiaip dabar stengiuosi nebepirkti knygų, skaityti, ką turiu namie  blush2.gif o turiu labai daug  unsure.gif

As tai perku jei pigiau gaunu.. o poto skaitysiu skaitysiu.. ziemai kaupiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 21, 17:29)
Laabas  4u.gif
Kažkokios aršios šiandieną  unsure.gif

Aij,dar išsiaiškinau,kad univero kiemely yra knygynas,kuriame Versus Aureus/Gimtojo žodžio knygos pardavinėjamos už savikainą,ir dar didžiulis stalas su knygom po šešis litus biggrin.gif Kadangi mannereikiaknygų ir šiaip nusimato daug išlaidų tai susilaikiau.Bet sunkiai biggrin.gif

Pilnatis,man irgi labai nekokia diena buvo. doh.gif
Atsakyti