Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 18:24)
Užkabinot su tais dovanojimais, aš turiu knygą, kurios tikrai niekad neskaitysiu, tada norinčiai galiu padovanoti  ax.gif
user posted image

Knyga padovanota adžani thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 18:49)
Knyga padovanota adžani  thumbup.gif  4u.gif

Aciu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 21, 17:29)

Aij,dar išsiaiškinau,kad univero kiemely yra knygynas,kuriame Versus Aureus/Gimtojo žodžio knygos pardavinėjamos už savikainą,ir dar didžiulis stalas su knygom po šešis litus biggrin.gif Kadangi mannereikiaknygų ir šiaip nusimato daug išlaidų tai susilaikiau.Bet sunkiai biggrin.gif

Gal galima tiksliau, kur tas keimelis, norėčiau apsilankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 21, 18:42)
As tai perku jei pigiau gaunu.. o poto skaitysiu skaitysiu.. ziemai kaupiu biggrin.gif

pas mane jų prikaupta kokiems penkiems metams mažiausiai biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 18:49)
Knyga padovanota adžani  thumbup.gif  4u.gif

Šaunuolė ta mūsų Doriforė thumbup.gif
Atsakyti
Sugalvojau, kad iš šiandien parsineštųjų galbūt pačią pirmą skaitysiu "Apsivalymo ritualas" . Suintrigavo komentaras, kad man kažin ar patiks. Savotiškas iššūkis biggrin.gif
O paskutinę skaitymui pasiliksiu "Andželos pelenai" (jeigu kartais pastrigčiau su skaitymu, mažiausiai gaila būtų nepabaigus nunešti).

Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 21, 17:58)
pas mane jų prikaupta kokiems penkiems metams mažiausiai  biggrin.gif

Tai žiemos tau bus ilgai nebaisios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 21, 19:01)
O paskutinę skaitymui pasiliksiu "Andželos pelenai" (jeigu kartais pastrigčiau su skaitymu, mažiausiai gaila būtų nepabaigus nunešti).

Ir kam as ja pardaviau neskaicius. doh.gif
Atsakyti
Tai žiemos tau bus ilgai nebaisios tongue.gif

tikiuosi biggrin.gif

QUOTE(adžani @ 2010 09 21, 19:02)
Ir kam as ja pardaviau neskaicius.  doh.gif

o tai kodėl pardavei? unsure.gif aš tai ją tikrai skaitysiu smile.gif turiu visas tris - "Tataigį", "Tamsta mokytoją" ir "Pelenus" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 21, 19:03)
o tai kodėl pardavei?  unsure.gif aš tai ją tikrai skaitysiu  smile.gif turiu visas tris - "Tataigį", "Tamsta mokytoją" ir "Pelenus"  smile.gif

Daug pasiule ir susigundziau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 21, 18:58)
Šaunuolė ta mūsų Doriforė  thumbup.gif

KAR KAR lotuliukas.gif biggrin.gif

Sugalvojau, kad iš šiandien parsineštųjų galbūt pačią pirmą skaitysiu "Apsivalymo ritualas" . Suintrigavo komentaras, kad man kažin ar patiks. Savotiškas iššūkis biggrin.gif

Mažiau klausyk tu mano komentarų, aš labiau laukiu atsiliepimo apie šunį ax.gif

QUOTE(adžani @ 2010 09 21, 19:02)
Ir kam as ja pardaviau neskaicius.  doh.gif

Ir aš to nesuprantu, nors gal ir suprantu, pati esu pardavus Dostojevskio "Idiotas" naują, net neskaičius doh.gif

Aš nežinau, ką man toliau skaityt g.gif Guli ta Džeinė vargšė, bet norisi kažko greta pasiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 21, 18:04)
Daug pasiule ir  susigundziau.  doh.gif

Toje bibliotekoje, kur aš lankausi, ji dažnai būna, ne vieną kartą ją mačiau. Gal ir jūsiškėje bibliotekoje rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
tik dabar pamačiau antrą Medeinaa nuotrauką mūsų albume bigsmile.gif doh.gif bigsmile.gif labai graži thumbup.gif
Atsakyti
nespėjau unsure.gif
o jau visą litaniją buvau pasiruošus apie 2metus rankoje neturėtą lietuvišką knygą ir artėjantį gimtadienį unsure.gif
o vakar pirktą knygą pas vaikiną palikau doh.gif
Atsakyti