Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

Iš tikro vakar taip užsikabliavau nuo tos Džeinės, kad perskaičiau visus 140psl biggrin.gif (dabar galiu savaitę neskaityt pagal planą lotuliukas.gif ) Buvot teisios, antra knygos pusė tikrai įdomesnė ir būčiau iki galo perskaičius, bet jau ėmė miegas ir labai sloga kankino doh.gif Užtat ryte atsikėlus vėl paskaičiau ir manau, kad greit baigsiu. Išsiaiškinau jau, kokį ten padarą laikė uždarytą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 23 rugsėjo 2010 - 11:42
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 22, 17:05)
drinks_cheers.gif o jei ne spygauju, tai vis tiek traukiuosi šalin arba kuo nors jį pritvoju  gun_bandana.gif drinks_cheers.gif

Blogiausiai, kad turiu prietarą, kad jų užmušti negalima, nes laimę neša doh.gif Tai cypiu ir bandau gražiuoju iš kambarių išgyvendint smile.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 22, 17:58)
Aš tik neseniai sužinojau, kad Kondrotas yra magiškojo realizmo atstovas  rolleyes.gif Šios knygos dar nesu skaičiusi, tik du kartus gavau dovanų, todėl ir turiu dvi. Bet žurnaluose, kai aptinku, perskaitau Kondrato straipnius, nes jis gi dbar Amerikoj gyvena.

Kartais, jei kas nors pakiša žurnalą kuriame yra jo straipsnių paskaitau ir aš, tik šiaip neperku jokių žurnalų pati, išskyrus "Žmones" blush2.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 22, 21:52)
Apie Kedį bus, pamatysi, duodu 100 proc. Jau dabar rašoma  doh.gif

Čia net garantijos nereikia, bus ir ne viena knyga man atrodo, jau net jei serialai kuriami doh.gif

Gimtadieninkei sveikinimai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lhasa: 23 rugsėjo 2010 - 11:44
Sianakt iki antros valandos skaiciau sita knyga. Jau tai itrauke wub.gif Autore turbut daugumai gerai pazystama- parasiusi 'Imperatore Orchideja", "Paskutine Impetratore"..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 23, 11:37)
Cia "Imperatore orchideja" is ten pirkai? Nebuvau nei Rote, nei Vagoj. Man Pegasas mieliausias ir arciausias 4u.gif Yra Rote kokiu nuolaidu? ax.gif
Turbut ne tau vienai, bet manes irgi nevilioja ta knyga  blush2.gif

Taip tenai,tai vat uz dvi knygas sumokejau tiek,kiek viena Pegase kainuoja bigsmile.gif Pegasas ir man gal mieliausias,bet jis ir brangiausias,o be to Rote daznai buna dar likusiu tokiu knygu,kuriu Pegase nebera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 23, 12:48)
Sianakt iki antros valandos skaiciau sita knyga. Jau tai itrauke wub.gif Autore turbut daugumai gerai pazystama- parasiusi 'Imperatore Orchideja", "Paskutine Impetratore"..

user posted image

Vakar kaip tik vienam bloge skaičiau šios knygos recenziją, tai taip sužavėjo, kad irgi užsimaniau knygos. Nesistebiu, kad ir tau ji patinka drinks_cheers.gif

QUOTE(AisteZ @ 2010 09 23, 12:50)
Taip tenai,tai vat uz dvi knygas sumokejau tiek,kiek viena Pegase kainuoja bigsmile.gif Pegasas ir man gal mieliausias,bet jis ir brangiausias,o be to Rote daznai buna dar likusiu tokiu knygu,kuriu Pegase nebera mirksiukas.gif

Brangiausia yra Vaga, paskui BLK ir tada Pegasas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 11:55)
Vakar kaip tik vienam bloge skaičiau šios knygos recenziją, tai taip sužavėjo, kad irgi užsimaniau knygos. Nesistebiu, kad ir tau ji patinka  drinks_cheers.gif
Brangiausia yra Vaga, paskui BLK ir tada Pegasas  ax.gif

Nesiginciju mirksiukas.gif Bet pas mus cia Panevezy beveik visi knygynai Pegaso... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 12:55)
Vakar kaip tik vienam bloge skaičiau šios knygos recenziją, tai taip sužavėjo, kad irgi užsimaniau knygos. Nesistebiu, kad ir tau ji patinka  drinks_cheers.gif

Tikrai rekomenduoju 4u.gif Neimanoma atsitraukt, norisi skaityt ir skaityt.

O as dar skaitau naujutele knyga, vakar nuejau i biblioteka ir kaip tik jai klijavo isdavimo lapeli. Esu pirma skaitytoja smile.gif
Bet knygyne buvau ja nusiziurejus kai tik isleido rolleyes.gif
Atsakyti
Dorifore, įdomu, o kodėl tu galvojai, kad "Apsivalymo ritualas" man kažin ar patiks?

Beje, matėt, jau pasirodė Elizabeth Gilbert "Valgyk. Melskis. Mylėk" knygos tęsinys - "Pasižadėję":
Elizabeth Gilbert savo bestselerio autobiografinio romano „Valgyk, melskis, mylėk“ pabaigoje pasakojo apie tai, kaip pamilo brazilų kilmės australietį Filipę. Santykiai su šiuo žmogumi tampa ir pagrindine tęsinio, romano „Pasižadėję“ ašimi. Prisiekę vienas kitam niekada jokiomis aplinkybėmis nesituokti, Amerikoje jie susiduria su teisinėmis kliūtimis, kurias panaikinti galima tik vienu būdu – įregistravus santuoką.
Bandydama suvokti savo baimę iš naujo įsipareigoti ir kuo geriau suvokti santuokos instituciją, autorė neria gilyn į santuokos tyrinėjimus istoriniame kontekste, smagiai, inteligentiškai, taip, kaip jai būdinga, mąsto apie motinystę, porų suderinamumą, atsakomybę, ištikimybę, šeimos tradicijas, visuomenės lūkesčius, skyrybų riziką.
Antroji E. Gilbert memuarų knyga „Pasižadėję“ – tai reveransas meilei su visais sudėtingais jos vingiais ir atspalviais bei įrodymas, kad tikra meilė realiame pasaulyje tikrai egzistuoja.

Šiaip tai aš laikausi nuomonės, kad tęsiniai labai retai prilygsta pirmąjai knygai... Įdomu, ar šitą bus verta skaityti.

Diskutavot apie knygą "Motinos rankos. Almos Jonaitienės nusikaltimo istorija". Brr, net nupurtė pagalvojus apie šią knygą blink.gif doh.gif Man atrodo, kad dėl reitingų, dėl pinigų peržengtos visos etikos ribos ją rašant. Tikrai nesiruošiu jos skaityti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 rugsėjo 2010 - 12:22
Gal kuri namuose turit knyga "Jis sako Taip"? Kiek ji svertu? g.gif Ar verta pirkti uz 15lt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 23, 13:23)
Gal kuri namuose turit knyga "Jis sako Taip"? Kiek ji svertu? g.gif  Ar verta pirkti uz 15lt? ax.gif

Manau, kad svers virš 500g, nes storoka knyga., kiek teko vartyt knygyne. Man žinok atrodo, kad mačiau ją Vagoj prie nupigintų knygų g.gif Bent jau Klaipėdoj, tik nepamenu, kiek kainavo. Man būtų per daug 15lt, nebent jau su siuntimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 13:27)
Manau, kad svers virš 500g, nes storoka knyga., kiek teko vartyt knygyne. Man žinok atrodo, kad mačiau ją Vagoj prie nupigintų knygų  g.gif Bent jau Klaipėdoj, tik nepamenu, kiek kainavo. Man būtų per daug 15lt, nebent jau su siuntimu  g.gif

Tai va, be siuntimo tiek nori g.gif
Siaip tai noreciau ja perskaityt, taip giria visos, kad smagi knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 23, 13:29)
Tai va, be siuntimo tiek nori g.gif
Siaip tai noreciau ja perskaityt, taip giria visos, kad smagi knyga smile.gif

Tai paieškok bibliotekoj geriau mirksiukas.gif Nemenau, kad čia iš tų knygų, kur norisi pasilikti savo bibliotekoj ax.gif
Atsakyti