Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 13:32)
Tai paieškok bibliotekoj geriau mirksiukas.gif  Nemenau, kad čia iš tų knygų, kur norisi pasilikti savo bibliotekoj  ax.gif

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 13:27)
Manau, kad svers virš 500g, nes storoka knyga., kiek teko vartyt knygyne. Man žinok atrodo, kad mačiau ją Vagoj prie nupigintų knygų  g.gif Bent jau Klaipėdoj, tik nepamenu, kiek kainavo. Man būtų per daug 15lt, nebent jau su siuntimu  g.gif

Aš irgi vakar mačiau Vagoj prie nupigintų, man rodos, 20 Lt su trupučiu kainavo...
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2010 09 23, 13:51)
Aš irgi vakar mačiau Vagoj prie nupigintų, man rodos, 20 Lt su trupučiu kainavo...

Kurioj Vagoj? Noreciau ja pavartyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 23, 13:57)

Man atrodo bet kurioj surasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 13:58)
Man atrodo bet kurioj surasi  ax.gif

Kuri Vaga man arciausiai, nera jos smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Pabaigiau vakar „Aš, Mata Hari“. Tikrai patiko, tik ta atomazga manęs labai jau neįtikino. Labai sužavėjo aprašymai (gamtos, aplinkos). Vietomis man pasirodė per daug vulgaru, tačiau bendras įspūdis geras.
Dar viską kažkiek sugadino tai, kad paskutinio gal ketvirčio pabaigoje pasakė, kaip baigsis visa istorija, tai sunervino. Aišku gerai bent tiek, kad atskleidė ne viską. Sužavėjo mamos santykiai su vaikais; sunervino tėvas-despotas žmonai... Na nežinau, moters apsukrumas buvo begalinis, tačiau tačiau...
Esmė ta, kad negaliu labai kažko pasakoti, nes suprasit kas ten ir kaip buvo, jei žadat skaityti. O knyga visai neprasta.

„Būčiau galėjusi pasilikti lauke, vėsų vakarą stebėdama, kaip pajuosta rausva padangė, nes tada įžengia žvaigždės, ir jaučiau, kad taip sakyti teisinga, nes žvaigždės įžengia, o ne įsižiebia. Tarsi svečiai, įžengiantys pro duris, iš pradžių jos įžengia lėtai, viena po kitos, o tada staiga pasirodo visos sykiu, tarytum jau lauktų, užpildžiusios kambarį, kadaise tebuvusį tuščiu dangumi.“
wub.gif

Čeburaškiuką su gimtadieniu. 4u.gif O aš bandysiu pradėti skaityti V.M. Putino „Altorių šešėly“.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 23 rugsėjo 2010 - 13:43
QUOTE(Papugele @ 2010 09 23, 13:57)

PC SAVAS mirksiukas.gif
Atsakyti
ak mergaites banga jau nusirito biggrin.gif na aš šiek tiek atsilikus.kas dabar ant bangos? rolleyes.gif
paskutiniu metu mažai čia belandžioju, kažkaip gerų knygų vis prigaunu(ir sava bibliotekėlė sparčiai didėja, reikia dar vienos lentynos!!!! biggrin.gif ), tai laiko nebeliko, nors patinka man čia pasiskaitinėt, kad ir nevisada nuomonės sutampa. ax.gif
savo išsvajotąją mergina su perlo auskaru pagaliau radau, nors nuvylė šiek tiek.vienaragis man susiskaitė skaniau.
na dabar kibsiu į mccarthy kelią.kažkaip po labai patikusios knygos, sunku įsivažiuot i naują blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 09 23, 14:57)
ak mergaites banga jau nusirito biggrin.gif na aš šiek tiek atsilikus.kas dabar ant bangos? rolleyes.gif

Nenusirito dar banga, tik kelios ją skaitė, o laukiančių ir norinčių žymiai daugiau ax.gif Aš va, laukiu, kol SS perskaitys ir man paskolins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 09 23, 14:57)
paskutiniu metu mažai čia belandžioju, kažkaip gerų knygų vis prigaunu(ir sava bibliotekėlė sparčiai didėja, reikia dar vienos lentynos!!!! biggrin.gif ), tai laiko nebeliko, nors patinka man čia pasiskaitinėt, kad ir nevisada nuomonės sutampa. ax.gif
savo išsvajotąją mergina su perlo auskaru pagaliau radau, nors nuvylė šiek tiek.vienaragis man susiskaitė skaniau.
na dabar kibsiu į mccarthy kelią.kažkaip po labai patikusios knygos, sunku įsivažiuot i naują blush2.gif

Nenusirito, nemazai cia yra dar jos neskaiciusiu, tarp ju ir as biggrin.gif Ant bangos manyciau "Geisos gyvenimas" g.gif visos norim jos baisingai wub.gif o skaite ja tik viena Daite jei gerai pamenu smile.gif
Va, kaip su Dorifore panasiai parasem drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovituteee: 23 rugsėjo 2010 - 14:20
Panos, parduodu dvi Alvtegen knygas po 5lt. Perskaičius jas maniau, kad nepardavinėsiu, nes noriu surinkti visą seriją, bet pamačiau knygą, kurios noriu ir dar taip pigiai, tai užsimaniau. Jeigu parduosiu, tada perku ją doh.gif biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsakyti