Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

Doriforė, kaip matau, jau užsikrėtė "Magu" biggrin.gif (o man patiko tas avataras, su rūkančia mergaite, kurį visos taip iškritikavo)
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 20:14)
Ai as kazkaip neutraliai i tokius dalykus ziuriu.. buna stebuklu.. ka gali zinot 4u.gif  biggrin.gif as tik nesuprantu, kdl ten taip inirtingai siulo skolint kitiem knyga, pirkt, dovanot draugam ir .tt registruotis psl ju intiko ir .tt kazkaip man vienu metu i sekta uznese..

Ojej blink.gif Va ko ko, bet sektų bijau ir nemyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 09 23, 18:39)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif visiškai sutinku.kai jau ateis tas laikas kuriam taupoma, gal knyga, kuri buvo taupoma jau bus praradus prasmę tau.arba kitaip, juk žmogus keičiasi, ir skirtingu laiku, skirtingi dalykai patraukia ir žavi.tad jei kažko nori dabar (ne tik apie knygas)čiupk, jei tik įmanoma ax.gif filosofe aš doh.gif  biggrin.gif
o del popiežės joanos ir gėlių kraujo, tai priskirčiau prie vienų iš geriausių, kurias esu skaičius

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 18:42)
Nemanau kad Popieze Joana per tris menesius man prarastu prasme, juk nezadu knygu laikyt tris metus  lotuliukas.gif

O as Popieze Joana skaiciau,pries kokius 4 ar 5 metus,ir manau,kad dar perskaityciau su malonumu karteli,taip,kad prasmes tikrai nepraras mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 18:47)
[ne vienai smile.gif man juk patiko tongue.gif nors aš draugei daviau, jai nepatiko, atidavė neperskaičiusi..

Tai vat,nors cia bendraminciu radau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos plepsės 4u.gif registruojuosi su Isabel Allende "Pigmėjų giria" 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 21:09)
O kdl negalima kiniete sakyt? kaip ir ne visi sako lietuve, o lietuvaite biggrin.gif  4u.gif

Dabar nepamenu taisyklės,bet galų gale taigi Kinija,o ne Kinietija biggrin.gif
Žodžiu,ne kiniečių maistas,o kinų,ir ne kiniečiai,o kinai 4u.gif biggrin.gif
Ai,ir lietuvaitė tai tiesiog žodžio lietuvė mažybinė (deminutyvinė) forma ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 23, 21:20)
Sveikos plepsės 4u.gif  registruojuosi su Isabel Allende "Pigmėjų giria" 4u.gif  tongue.gif

Turiu visas tris šitos trilogijas knygas,ir kažkaip nesiskaito man jos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 23 rugsėjo 2010 - 20:24
QUOTE(reeva @ 2010 09 23, 22:21)

Turiu visas tris šitos trilogijas knygas,ir kažkaip nesiskaito man jos  unsure.gif

o man skaitosi.. taip lengvai .. po paskaitų ..seminarų .. gera... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 23, 21:21)
Dabar nepamenu taisyklės,bet galų gale taigi Kinija,o ne Kinietija  biggrin.gif
Žodžiu,ne kiniečių maistas,o kinų,ir ne kiniečiai,o kinai  4u.gif biggrin.gif
Turiu visas tris šitos trilogijas knygas,ir kažkaip nesiskaito man jos  unsure.gif

Aš irgi niekaip nuo kiniečių neatprantu. blush2.gif
Allende trilogiją skaičiau, bet labai didelio įspūdžio nepaliko.

Gal kam reikia įkvėpimo dėl kačių vardų? Dabar skaitau knygą, kurioje katinai pavadinti Konstitucija ir Parlamentas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 23, 21:15)
Doriforė, kaip matau, jau užsikrėtė "Magu"  biggrin.gif (o man patiko tas avataras, su rūkančia mergaite, kurį visos taip iškritikavo)

Šį avatarą užsidėjau dieną ir tik dabar pradėjo rodyt doh.gif Užsidėjau kitą jau, bet jaučiu parodys ryt. Bet vistiek nesu patenkinta, neišsirenku norimo. Jaučiu grįšiu prie savo rūkalės biggrin.gif

Ingėnai, nu gerai gerai, klydau dėl tavęs biggrin.gif Man labai patiko ta knyga ir džiugu, kad ir tau patiko. Dabar nebepamenu, tu "Mirtis iš miško skaitei"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 20:31)
Ingėnai, nu gerai gerai, klydau dėl tavęs  biggrin.gif  Man labai patiko ta knyga ir džiugu, kad ir tau patiko. Dabar nebepamenu, tu "Mirtis iš miško skaitei"?  g.gif

Neskaičiau, bet labai noriu paskaityti. Kai tik pasitaikys kur nors pakeliui ji man biggrin.gif
Atsakyti
O aš "Apsivalymo ritualą" esu pradėjusi, bet grąžinsiu turbūt, neužkabino..gal, kaip Ingėnas sakė, tik pradžia tokia unsure.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 21:31)
Šį avatarą užsidėjau dieną ir tik dabar pradėjo rodyt  doh.gif  Užsidėjau kitą jau, bet jaučiu parodys ryt. Bet vistiek nesu patenkinta, neišsirenku norimo. Jaučiu grįšiu prie savo rūkalės  biggrin.gif

Ingėnai, nu gerai gerai, klydau dėl tavęs  biggrin.gif  Man labai patiko ta knyga ir džiugu, kad ir tau patiko. Dabar nebepamenu, tu "Mirtis iš miško skaitei"?  g.gif

kad pasikeistų avas, spausk vienu metu CTRL+F5 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 21:31)
Šį avatarą užsidėjau dieną ir tik dabar pradėjo rodyt  doh.gif  Užsidėjau kitą jau, bet jaučiu parodys ryt. Bet vistiek nesu patenkinta, neišsirenku norimo. Jaučiu grįšiu prie savo rūkalės  biggrin.gif

Valio! biggrin.gif

O aš šiandien labai pavargau. Eisu greit į lovą su savo "Trobele". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 20:33)
Neskaičiau, bet labai noriu paskaityti. Kai tik pasitaikys kur nors pakeliui ji man  biggrin.gif

as parduosiu, tik tu turbut pirkt nenori,ane?
Atsakyti