Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(adžani @ 2010 09 23, 18:15)
Nors ir as esu taupi,bet taip nesielgiu. schmoll.gif

nu va, visi gi skirtingi, negalim elgtis visi vienodai, kas tada butu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 18:44)
Girdejau ta istorija, ir tai yra nesamone didziausia  blush2.gif  pagal sia istorija nereiketu nei pinigu taupyt taip iseina- turi- ir leidi, nes nezinai ar rytoj gyvensi ar ne.
Manau netaupyti reikia gero zodzio artimam zmogui, meiles ir graziu jausmu.. Daiktam sitai as nepriskirciau  4u.gif Beje ziemos as zadu sulaukti, tai ir knygom pasirupinau  4u.gif

As apie pinigus nekalbu, kalbu apie daiktus, siuo atveju knygas. Jei jau turi jas sau, tai kam taupyt. Yra begales geru knygu ir as stengiuos atsirinkt ir perskaityt geriausias smile.gif
Atsakyti
Kažkodėl kompas neleidžia man citatų įdėti, tai bandysiu prisiminti, ką norėjau pakomentuoti.

Dėl "Roto" knygyno Panevėžy- daug ten gerų nupigintų knygų esu radusi. Aišku, ne pačių naujausių, kurių ir taip nedaug yra. O vienintelis "Vagos" knygynas man irgi patinka, irgi daug knygų (net ir gana naujų) su nuolaidom. Ir esu radusi tokių, kokių "Pegase" jau nebėra.

Dėl "Jis sako taip"- aš tai už 20Lt pirkau (prieš tai kainavo beveik 40), tai tikrai nesigailiu. Skaitysiu kai kurias vietas dar ne kartą, ypač juokingiausias.

Dorifore- užsidėjus tokį avatarą, reikia kuo greičiau "Magą" skaityti. smile.gif

Nusipirkau šiandien dvi nenaujas knygas:
Ken Kesey "Skrydis virš gegutės lizdo"
A. Kamiu "Svetimas. Krytis".
Rašo, kad "Krytis"- jo sudėtingiausias romanas. Pažiūrėsim.
Atsakyti
Gal kuri skaitot lietuvių autorius? Gal ką parekomenduotumėt iš naujos kūrybos, 2009-2010 metų? Reikia paskaitai skaityti ir anotaciją parašyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(casolin @ 2010 09 23, 10:59)
Na tai tada paskaityk butinai biggrin.gif Bet kaip suprantu, nelabai liudnas išsiskyrimas buvo, arba jau nebetaip širdį skauda 4u.gif

Neliūdnas smile.gif nors ir ilgai buvom kartu (virš 3 metų), skyrybos buvo apsvarstytos, apgalvotos ir gailėtis neturėjau dėl ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 23, 19:23)
As apie pinigus nekalbu, kalbu apie daiktus, siuo atveju knygas. Jei jau turi jas sau, tai kam taupyt. Yra begales geru knygu ir as stengiuos atsirinkt ir perskaityt geriausias smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif visiškai sutinku.kai jau ateis tas laikas kuriam taupoma, gal knyga, kuri buvo taupoma jau bus praradus prasmę tau.arba kitaip, juk žmogus keičiasi, ir skirtingu laiku, skirtingi dalykai patraukia ir žavi.tad jei kažko nori dabar (ne tik apie knygas)čiupk, jei tik įmanoma ax.gif filosofe aš doh.gif biggrin.gif
o del popiežės joanos ir gėlių kraujo, tai priskirčiau prie vienų iš geriausių, kurias esu skaičius
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 23, 18:23)

Nu tai tame ir esme, kad tokiu jau geru knygu turiu tik gal 15. Ar as cia gal isranki ir man ne visos toli grazu temos patinka, ar paprasciausiai nerandu tu geru knygu, todel ir pataupau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(amsv @ 2010 09 23, 18:39)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif visiškai sutinku.kai jau ateis tas laikas kuriam taupoma, gal knyga, kuri buvo taupoma jau bus praradus prasmę tau.arba kitaip, juk žmogus keičiasi, ir skirtingu laiku, skirtingi dalykai patraukia ir žavi.tad jei kažko nori dabar (ne tik apie knygas)čiupk, jei tik įmanoma ax.gif filosofe aš doh.gif  biggrin.gif
o del popiežės joanos ir gėlių kraujo, tai priskirčiau prie vienų iš geriausių, kurias esu skaičius

Nemanau kad Popieze Joana per tris menesius man prarastu prasme, juk nezadu knygu laikyt tris metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 09 23, 12:20)
3) Buivydaitės "Geriausios draugės"Na, toooookia šilta knyga.. Paprastas, kasdieniškas, įdomus(vietomis liūdnas, vietomis linksmas) siužetas. Tokia elementari ir iš gyvenimo knyga. Na gal dėl to, kad minimos tau gerai pažįstamos vietos, nes lietuvių autorė. Nusprendžiau šeštadienį važiuot susipirkt ir kitas jos knygas  bigsmile.gif
Šiuo metu skaitau Murakami "Pernakt". Kadangi pradėjau vakar antrą valandą nakties, tai nedaug perskaičiau  doh.gif  Bet iškart matosi , kad skiriasi rašymo stilius nuo kitų knygų, na bent jau tokio neesu aš skaičius.

Buivydaitės knyga kelintų metų? Gal man tiktų? g.gif
Gal esi sakius, bet primink, ką esi skaičiusi Murakamio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 23, 12:27)
Man zinokit istriges toks klausimelis galvoje ax.gif Kai perskaiciau as knygele "Vienos kruties istorija",siuliau ja paskaityti draugem, mamai, bet niekas jos neime...Cia man vienai patinka tokios sunkios istorijos? g.gif

ne vienai smile.gif man juk patiko tongue.gif nors aš draugei daviau, jai nepatiko, atidavė neperskaičiusi..
Papildyta:
QUOTE(amsv @ 2010 09 23, 14:57)
ak mergaites banga jau nusirito biggrin.gif na aš šiek tiek atsilikus.kas dabar ant bangos? rolleyes.gif

Aš ir atsilikus, kol gausiu ją, jau bus visos pamiršusios lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 09 23, 17:32)
Na,o liūdesiui nuginti,užėjau į biblioteką ir pasiėmiau
user posted image

Norėčiau atsiliepimų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 17:45)
zodziu pasiemiau Mirtis is misko nusprendziau galutinai damust save su detektyvais  doh.gif

Įdomu, ar patiks smile.gif
Atsakyti
Pradėjau skaityti Grisham Gatvės advokatas, kažkur penkiasdešimt puslapių įveikiau, kol kas tikrai įtraukia, veiksmas vyksta - tik niekaip nesuprantu, ką likusiuose rašys, jei jau visą veiksmą tuose puslapiuose aprašė smile.gif
iš kitos pusės, gerai, į vatą nevynioja, nėra mane erzinančių aplinkos aprašymų smile.gif kol kas nenusivylusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 17:34)
Aha, tik tu knygu turi daug daaaaaaaaug, o as ne  blush2.gif As turiu tik 32  4u.gif  net suskaiciavau  smile.gif  Ir dar keturis zodynus, 5 knygas pasaku  ir pora apie vaiku auklejima. Viskas  blink.gif

Na aš matyt dvigubai daugiau turiu, apie 60-70 grožinės literatūros knygų gal g.gif Reiktų suskaičiuoti. Bet ne 100 ir ne 200 biggrin.gif Dar turiu negrožinės vieną kitą, ir gan didelę vaikiškų bibliotekėlę savo merginai (kurią irgi su didele meile kaupiu). Bet aš ir kaupti pradėjau savo lobius turbūt anksčiau nei tu biggrin.gif Vis čia forumo įtaka smile.gif

Va pasigirsiu, šiom dienom papildžiau savo mažosios knygynėlį dar viena reta knyga, kurios tiražas jau seniai išparduotas - tai Jurgos Ivanauskaitės "Kaip Marsis žemėje laimės ieškojo" thumbup.gif Suintrigavo, kas gi per knyga, kurią Ivanauskaitė vaikams parašė (kiek žinau, šią vienintelę). Plius girdėjau apie ją gerų atsiliepimų.

QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 17:44)
Girdejau ta istorija, ir tai yra nesamone didziausia  blush2.gif  pagal sia istorija nereiketu nei pinigu taupyt taip iseina- turi- ir leidi, nes nezinai ar rytoj gyvensi ar ne.
Manau netaupyti reikia gero zodzio artimam zmogui, meiles ir graziu jausmu.. Daiktam sitai as nepriskirciau  4u.gif Beje ziemos as zadu sulaukti, tai ir knygom pasirupinau  4u.gif

Aš irgi tą istoriją girdėjau. Buvo siuntinėjama ji e-mailu cool.gif
Dėl to taupymo, reikia taupyti proto ribose, savęs ( ir kitų) pernelyg nenuskriaudžiant. Tikrai nesu Skrudžė Makdakė tongue.gif
"Taupau" knygas juk tikrai ne tam, kad vien jas laikyti neskaitant. Tiesiog mano biblioteka karts nuo karto pasipildo. Jeigu pavyksta, vieną kitą norimą perskaityti knygą pasiskolinu ar paimu iš bibliotekos. Tuomet toms skolintos skaitymo pirmenybė. Mane kartais net apima panika, kada gi aš visas savo sukauptąsias perskaitysiu blush2.gif

Atsakyti
Ceburashka, su gimtadieniuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 15:23)
Panos, parduodu dvi Alvtegen knygas po 5lt. Perskaičius jas maniau, kad nepardavinėsiu, nes noriu surinkti visą seriją, bet pamačiau knygą, kurios noriu ir dar taip pigiai, tai užsimaniau. Jeigu parduosiu, tada perku ją  doh.gif  biggrin.gif
user posted imageuser posted image

aš norėčiau "Dingusios" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 19:18)

"Taupau" knygas juk tikrai ne tam, kad vien jas laikyti neskaitant. Tiesiog mano biblioteka karts nuo karto pasipildo. Jeigu pavyksta, vieną kitą norimą perskaityti knygą pasiskolinu ar paimu iš bibliotekos. Tuomet toms skolintos skaitymo pirmenybė. Mane kartais net apima panika, kada gi aš visas savo sukauptąsias perskaitysiu blush2.gif

As irgi ne skrudze, juk kitu neskriaudziam knygas taupydamos 4u.gif Toli grazu nezadu skaityti visu knygu is eiles, kad atsirinkciau kurios man geros, renkuosi ir skaitau butent pagal jusu atsiliepimus, laiko patikrintas ir geras knygas. Ir tik retais atvejais kaip akla vista duriu knygyne i kokia naujiena pagal savo nuojauta. Todel gal tu knygu tiek nedaug ir turiu, ir tas gerasias laikau kaip desertui.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 23, 20:34)
Ceburashka, su gimtadieniuku  4u.gif  4u.gif  4u.gif
aš norėčiau "Dingusios"  smile.gif

Gerai, galiu parduot ją tau. Parašyk į až vėl adresą, nes jau nebeturiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 20:38)
As irgi ne skrudze, juk kitu neskriaudziam knygas taupydamos  4u.gif Toli grazu nezadu skaityti visu knygu is eiles, kad atsirinkciau kurios man geros, renkuosi ir skaitau butent pagal jusu atsiliepimus, laiko patikrintas ir geras knygas. Ir tik retais atvejais kaip akla vista duriu knygyne i kokia naujiena pagal savo nuojauta. Todel gal tu knygu tiek nedaug ir turiu, ir tas gerasias laikau kaip desertui..  4u.gif

Tu tiesiog nesi godi biggrin.gif Aš tai ir tos noriu, ir anos, ir kitos. Nors žinau, kad net neskaitysiu, bet vistiek noriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti