Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 21:02)
Tai niekas neskaito jokių lietuvių autorių ir neturi ką rekomenduoti?

Pakolkas tik Buivydaitės. Klausei metų tai 2006 smile.gif
O murakamio pakolkas pirma mano pažintis "Pernakt" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 22:08)
Zinot dar kas man istrigo skaitant Trobele.. as pagalvojau, kad norima parodyt, kad gal Dievas nera toks, koki mes ji isivaizduojam: pusamzi vyra, su barzda, baltaodi.. gal jis juodaodis ir aplamai ne vyras o moteris smile.gif nu ten taip pavaizduota.. ir dar pagalvojau, kad kazkas surista su rasizmu, nes svenciausia trejybe pavaizduota skirtingu rasiu 3 asmenys 4u.gif

Aš manau, kad toks Dievo pavaizdavimas buvo specialiai sumąstytas, skirtingų rasių ir lyčių. Galbūt todėl daugelį ir papiktino ši knyga arba teigė, kad labai nepatiko. Nes kiek girdėjau atsiliepimų, tai visi tą knygos nepatikimą ir vertė dėl to skyriaus apie Dievą ax.gif Aš asmeniškai jos neskaitysiu, visai nedomina ir net negaila schmoll.gif
Atsakyti
Pardavineja nauja Pamuko knyga pigiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 22:10)
O tau reikia, akd knyga būtų išleista 2009-2010m?  g.gif  Pasidomėk gi Černiauskaite, Barauskaite  ax.gif

O ką Burauskaitė parašius? "Dešimt" skaičius, bet senokai, tai ji ir senesnio leidimo.
Dar lyg romanas yra "O rytoj vėl reikės gyventi", tai čia 2002 metų.
Černiauskaitės domintų nebent "Benedikto slenksčiai", bet ji 2008.
Man reikia kažko visai naujo, 2009-2010, galvojau gal kuri atradus turit netyčia kokį nežinomą perliuką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(miaubraske @ 2010 09 23, 22:12)
Pakolkas tik Buivydaitės. Klausei metų tai 2006  smile.gif
O murakamio pakolkas pirma mano pažintis "Pernakt"  smile.gif

A, netiks smile.gif
Šios Murakamio neskaičius, traukiu į sąrašą, esu pasiryžus po truputį visas jo knygas lietuvių kalba perskaityti.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 22:04)
Is LT ka skaicius, tai D. Jazukeviciute Anarchistes ispazintis.. kaip bebutu keista, bet labai patiko.. visu pirma susidomejau pacia autore, labai idomi asmenybe, maciau laida biggrin.gif dar patinka Buivydaite ir Ivanauskaites skaiciau 4u.gif

Ta Jazukevičiūtės man netiks smile.gif
Ivanauskaitė man irgi patinka, bet, vėlgi, šiuo atveju netinka..
Buivydaitės nieko neskaičius, bet lyg tokių naujų nėra išleidusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 21:02)
Oj, tai skaityk toliau, po 30psl tikrai nemesk, visas gerumas vėliau  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Va pati pradžia manęs irgi nelabai tesudomino.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 22:21)
Man reikia kažko visai naujo, 2009-2010, galvojau gal kuri atradus turit netyčia kokį nežinomą perliuką smile.gif
Papildyta:
A, netiks smile.gif
Šios Murakamio neskaičius, traukiu į sąrašą, esu pasiryžus po truputį visas jo knygas lietuvių kalba perskaityti.

Aš tai nemažai lietuvių rašytojų skaitau, bet visos senesnės knygos. Iš pačių naujausių skaičiau tik Rolando Rastausko "Privati teritorija" (2009). Man labai patiko, bet čia ne romanas, o esė rinkinys, be to, gana stora.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 21:21)
Buivydaitės nieko neskaičius, bet lyg tokių naujų nėra išleidusi  g.gif

O primink kodėl tau reikia tik naujai isleistų? kažką praleidau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 18:34)
Aha, tik tu knygu turi daug daaaaaaaaug, o as ne  blush2.gif As turiu tik 32  4u.gif  net suskaiciavau  smile.gif  Ir dar keturis zodynus, 5 knygas pasaku  ir pora apie vaiku auklejima. Viskas  blink.gif

Aš pavyzdžiui tik dabar pradėjau jas pirkti. O šiaip labai daug gerų radau namuose ir pas sesę... ir vis negana (bet jau čia visoms taip).

Perskaičiau vieną skyrelį Altorių Šešėly, o ten jau rašo, kad likimas bus kitoks ir pan. Žinau aš, apie ką ta istorija visa, bet kokio velnio jau pradžioje romano papasakoti kas bus vėliau?! Na šakės šakutytės kaip nervina. doh.gif
Atsakyti
Kurkit kas nors pagal eile nauja nama 4u.gif kad laukt nereiketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 22:16)
Pardavineja nauja Pamuko knyga pigiai  4u.gif

Jau nupirko kažkuri verysad.gif
Atsakyti
aistuliaa, gali pasidomėti šia knyga ir kitomis toje serijoje, nes čia nauji romanai ir debiutantų rašytojų ax.gif Jeigu patinka S. Parulskis (bent aš jį mėgstu), tai yra jo ši knyga šiemet išleista, girdėjau gerų atsiliepimų. Šita knyga yra apie G. P. Bitę, turėtum žinot tokią rašytoją ax.gif Tai manau būtų įdomu ir paanalizuoti ją. Ta pati Kurklietytės knyga ir čia daugelio buvo išgirta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 23 rugsėjo 2010 - 21:29
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 23, 22:09)
Nežinau kas yra. Jau antrą dieną atsigulu į lovą, pavargus nuo dienos darbų, ir po kelių puslapių užmiegu. Kolkas nedaug pasistūmiau.  ax.gif

Tai jei pavargus tai nieko keisto drinks_cheers.gif as kai dirbau is vis tik savaitgaliais skaitydavau 4u.gif
Atsakyti