Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(_Only_ @ 2010 09 23, 21:27)
Jau nupirko kažkuri  verysad.gif

Nu va, ir Pietu karaliene pardavineja pigiau, bet Vilniuj doh.gif siuntimas kainuos brangiai, bet vistiek sumoj pigiau nei as vakar knygyne mokejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 22:21)
Buivydaitės nieko neskaičius, bet lyg tokių naujų nėra išleidusi  g.gif

O tai koks skirtumas ar nauja ar sena skaityt, jei nieko neskaicius.. jos visos knygos geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 09 23, 22:25)
O primink kodėl tau reikia tik naujai isleistų? kažką praleidau  biggrin.gif

Turim dabar dalyką - naujausia lietuvių literatūra. Reikia pasirinkti 2009-2010 metų knygą, perskaityti ir parašyti anotaciją.
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 22:26)
Kurkit kas nors pagal eile nauja nama  4u.gif  kad laukt nereiketu  ax.gif

Aš užsisakius, tai sukursiu šį vakarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 09 23, 21:25)
Perskaičiau vieną skyrelį Altorių Šešėly, o ten jau rašo, kad likimas bus kitoks ir pan. Žinau aš, apie ką ta istorija visa, bet kokio velnio jau pradžioje romano papasakoti kas bus vėliau?! Na šakės šakutytės kaip nervina. doh.gif

Nesikabinėk prie knygos tongue.gif Gera ta knyga mirksiukas.gif

QUOTE(_Only_ @ 2010 09 23, 21:27)
Jau nupirko kažkuri  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 21:32)

Jei pardavinesi - as eilej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 22:27)
aistuliaa, gali pasidomėti šia knyga ir kitomis toje serijoje, nes čia nauji romanai ir debiutantų rašytojų  ax.gif  Jeigu patinka S. Parulskis (bent aš jį mėgstu), tai yra jo ši knyga šiemet išleista, girdėjau gerų atsiliepimų. Šita knyga yra apie G. P. Bitę, turėtum žinot tokią rašytoją  ax.gif  Tai manau būtų įdomu ir paanalizuoti ją. Ta pati Kurklietytės knyga ir čia daugelio buvo išgirta.

be galo dėkinga, kažkurią iš šių ir išsirinksiu matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 22:12)
Aš manau, kad toks Dievo pavaizdavimas buvo specialiai sumąstytas, skirtingų rasių ir lyčių. Galbūt todėl daugelį ir papiktino ši knyga arba teigė, kad labai nepatiko. Nes kiek girdėjau atsiliepimų, tai visi tą knygos nepatikimą ir vertė dėl to skyriaus apie Dievą  ax.gif  Aš asmeniškai jos neskaitysiu, visai nedomina ir net negaila  schmoll.gif

As kazkaip si karta pasidaviau gaujos instinktui, nes labai sudomino, kas ten per knyga, kad tokia garsi biggrin.gif ka as zn.. tikrai nesigailiu, kad skaiciau.. manau jei pirgiai rasiu ateityje ir isigysiu.. bus viena is tokiu keistesniu egzemplioriu biggrin.gif o del Dievo vaizdavimo, tai man asmeniskai nepikta, nes nieks ir nzn 100% kaip tas Dievas atrode ir koks jis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 22:29)
O tai koks skirtumas ar nauja ar sena skaityt, jei nieko neskaicius.. jos visos knygos geros smile.gif

Pasakiau jau 2 kartus temoje koks skirtumas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 rugsėjo 2010 - 21:35
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 22:32)
Turim dabar dalyką - naujausia lietuvių literatūra.

Aa.. tau cia su mokslais susije 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 22:34)
Aa.. tau cia su mokslais susije 4u.gif

Va va, dėl to metai ir svarbūs smile.gif
----------------
Kas parašė "Mergaitė"? Niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 21:33)
Jei pardavinesi - as eilej  4u.gif

Gal ir pardavinėsiu. Tik neaišku, kada ją dar skaitysiu blush2.gif Pamukas juk ne iš tų, kur viens du ir perskaitai.
Pasižymiu, kad tu jos norėtum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 22:32)
Nesikabinėk prie knygos tongue.gif  Gera ta knyga mirksiukas.gif

Nesikabinėju... šiaip kažkokia nuotaiką sugedusi kažkiek... o buvo gera visą dieną.

bet turiu mėnesį laiko šiaip knygai, o jei užkabins, tai tikiu, kad perskaitysiu ir dar greičiau. mirksiukas.gif
Atsakyti