QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 08 24, 09:29) | ||
Aš tokio amžiaus kūdikio nepalikčiau. Močiutei, vyro mamai - gal ( nors...irgi klausimas ![]() ![]() Šiuo atveju nebe mama, o auklė klos tam vaikeliui gyvenimo suvokimo, bendravimo su kitais žmonėmis pagrindus...Svetimas, nepažįstamas žmogus... Bet kokiu atveju linkiu jums abiems sėkmės, ir kad viskas būtų gerai ![]() |
palauk, kodel taip sneki? juk nepalix mergytes su ta aukle istisai...gal geriau jau tegu vaikas buna su aukle nei su mamyte,kuri grauziasi del moxlu. juk ji rase,kad veliau tik 6 dienas per men nebus namie...
beje,kartais mociute gali buti blogiau nei aukle! tikrai zinau ka sakau!
QUOTE (vėjav @ 2004 09 02, 07:43) |
Editux, jau rugsėjis, ką dėl auklės nusprendėt? |
Situacija truputi pasikeite, nes isvaziavome gyventi i Kauna. Aukle issirinkome 27m. Sofija is Silainiu. Musu akimis patyrusi, patikima ir mylinti vaikus.
Prisiskaičiau cia visko ir norejau prideti pora zodeliu apie tas aukles. Mano drauge pasakojo, kad reikia ne tik ziureti, ar ten spintu nekrausto, bet ir ar skalbimo miltelių nenuberia. Ji taip pat irasinejo aukles veikla, tai pasirode, kad lelius sedi priesais teleka, o ji atsinesusi drabuzius skalbiasi, o po to i maiseli susigruda ir vakare kaip niekus nieko namo issinesa. Dar ten ir cukraus nusikrato ir t. t. Mergytei su akutemis pasidare - vis raudonos vakare, kai pareina is darbo, mirksi daznai, tai jie nuleke pas gydytoja, o ta ir sako - tai nerodykit tiek daug teleko vaikui ir viskas bus gerai...
Mano seses aukle bevo gera, bet man nepatiko - moke vaika sakyti "Jus" tevams, o ja liepdavo vadinti "antra mamyte" - koks kosmaras (sunui buvo 2,5 metu), dar buciuodavo i lupas - begede kokia. As tai taip neleisciau, o sese nekreipdavo demesio. Siaip tai gera buvo.
As sau aukle susiradau per skelbima, nebebuvo iseities, nes kur buvau susiradus, atsisake likus 2 sav. iki darbo. Tikiuosi, gera moteriske, turi 3 savo vaikus, svelni tokia, 44 m., mano pupa 1,3 m. jos daugiau klauso, nei manes, bet kai prisiskaiciau, reiks ir man patikrinti irasinejant.
Aciu Jums visoms uz patarimus.
Mano seses aukle bevo gera, bet man nepatiko - moke vaika sakyti "Jus" tevams, o ja liepdavo vadinti "antra mamyte" - koks kosmaras (sunui buvo 2,5 metu), dar buciuodavo i lupas - begede kokia. As tai taip neleisciau, o sese nekreipdavo demesio. Siaip tai gera buvo.
As sau aukle susiradau per skelbima, nebebuvo iseities, nes kur buvau susiradus, atsisake likus 2 sav. iki darbo. Tikiuosi, gera moteriske, turi 3 savo vaikus, svelni tokia, 44 m., mano pupa 1,3 m. jos daugiau klauso, nei manes, bet kai prisiskaiciau, reiks ir man patikrinti irasinejant.
Aciu Jums visoms uz patarimus.
Na ir as prisijungiu prie jusu tam, kad savo aukle irasyciau:
Saule Ceponyte, gim.1981m... Jei kam idomu, cia musu sviezios istorijos:
http://www.takas.lt/...er=asc&start=30
Saule Ceponyte, gim.1981m... Jei kam idomu, cia musu sviezios istorijos:
http://www.takas.lt/...er=asc&start=30
nelabai supratau,tai jau ja atleidot?
o siaip pedagoginio seminarai antakalny nevyksta
as pati mokiausi pede,na dar tokio negirdejau tikrai
o siaip pedagoginio seminarai antakalny nevyksta

Giedrulka, dar neatleidom
Neturim kam palikt vaiko - kai tik surasim pamaina tada galesim atleist...

Uz tai ir bijau pasakyt, kad ja atleisim, kol naujos neradom... Kad Augustui nezalotu... Bet dabar zino, kad ja filmuojam, taibent ramiau - gal del to geriau elgsis... (ji gi nezino, kad musu juosteles uztenka 1,5val filmavimo ryte)
QUOTE (saulute01 @ 2004 09 16, 11:27) |
Uz tai ir bijau pasakyt, kad ja atleisim, kol naujos neradom... Kad Augustui nezalotu... Bet dabar zino, kad ja filmuojam, taibent ramiau - gal del to geriau elgsis... (ji gi nezino, kad musu juosteles uztenka 1,5val filmavimo ryte) |
sekmes ieskant,jusu maziukas dar visai mazulelis......

Saulute, būk gera, parašyk kaip įrengėt tą kamerą, kur pirkot, kiek kainavo ir pan. , patys įrengėt ar kokia firma...
GIEDRULA, taip, visai maziukas - ir as darbe dar tik 2tra savaite... Nei vel grizti namo, nei ka...
VEJAV, mes neirenginejom - tiesiog skaitmenine kamera (jos gi nedideles, o jei tos vadinamos kisenines - isvis kaip fotikai) pastatem po foteliu - vienas kambario kampas ir kambario vidurys matosi. Isjungem visus garsus, lempute, kuri isijungia kai filmuojam, ijungem pakroveja (nes visai kasetei neuztenka baterijos) ir palikom. Kai zinai kur ieskot - matosi. Augustas beropodamas kelis kartus pamate, tai tiese rankutes i kamera
Bet aukle turbut nesuprato.
Gerai, kad nepasieke
Kiekviena vakara ziurim seriala - jau atsibodo, bet kad baisu nefilmuot... Musu kasete 1,5 val trukmes. Kasdien i ja filmuojam, nieko neperrasinejam. Zinau, kad buna ir 4 val kasetes, bet kiek ziuret reiktu!!!
VEJAV, mes neirenginejom - tiesiog skaitmenine kamera (jos gi nedideles, o jei tos vadinamos kisenines - isvis kaip fotikai) pastatem po foteliu - vienas kambario kampas ir kambario vidurys matosi. Isjungem visus garsus, lempute, kuri isijungia kai filmuojam, ijungem pakroveja (nes visai kasetei neuztenka baterijos) ir palikom. Kai zinai kur ieskot - matosi. Augustas beropodamas kelis kartus pamate, tai tiese rankutes i kamera

Na net nezinau ka jai padaryciau, as isejau dirbti kai Augustui dar nebuvo ir 5 menesiuku, bet aukle kol kas normalia tik dabar radom, beje irgi jaunute. Tatjana, kuria iskarto atleidom, kai pamatem, kad vaikui kazkas negerai darosi, kai gavo pirma guza jos deka, kai pamatem akivaizdziai meluojant. Tavo vietoj nerizikuociau ir iskarto pasakyciau ate. Man vaiko sveikata ir psichologine busena NR. 1.
Pabandyk issikviesti ekstrine aukle, kol rasi sau tinkama, "Auklei" 30 Lt uzsakymas + 4-5 Lt uz valanda auklei.
Siulau nedelsiant mesti ta mazvaike
, ui kokia as pikta siandie
Pabandyk issikviesti ekstrine aukle, kol rasi sau tinkama, "Auklei" 30 Lt uzsakymas + 4-5 Lt uz valanda auklei.
Siulau nedelsiant mesti ta mazvaike