Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE (mamulia @ 2004 08 23, 18:09)
nu tu cia pavarei blink.gif blink.gif blink.gif

Nu jau tikrai pavarei gerai, be skrupulu huh.gif dry.gif Ziurek, kad paciai netektu tokioje situacijoje atsidurti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Editux @ 2004 08 23, 21:32)
Butu galimybes - niekam nepaliktume. Bet kai lieka paskutiniai mokslo metai (prasimokius jau 10), o praleidus siuos metus laukti reiks neaisku kiek sad.gif . Jeigu tau kyla tokie retoriniai klausimai, tai atsiprasau, bet neturiu ka tau pasakyti.

o kur tu taip mokaisi? ir kiek laiko zadi savo lele su aukle palikti?
Atsakyti
QUOTE (Ramunita @ 2004 08 23, 21:42)
o kur tu taip mokaisi? ir kiek laiko zadi savo lele su aukle palikti?

Mokausi KMU, pradziai teks turbut visa diena sad.gif , veliau apie 6 dienas per menesi.
Atsakyti
QUOTE (Editux @ 2004 08 23, 22:53)
Mokausi KMU, pradziai teks turbut visa diena  sad.gif , veliau apie 6 dienas per menesi.

Aš atsimokiau 11 metų ,po to padirbėjau ir vis dėlto sugebėjau paplanuoti.Tai ne pasiteisinimas. Tiesiog rizika mažosios sveikata. Tokia mano nuomonė. Juk buvimas kartu pirmaisiais mėnesiai yra pats svarbiausias mažyliui.
Be to galima pasiimti akademines. Vis tiek gydytojų algos tokios,kad nedirbt net geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondi: 24 rugpjūčio 2004 - 00:04
editux,o gal gali palikt bent kazkiek pazistamam zmogui,gal tavo ar vyro teveliai gali?gal sese turi,tetas? na bet ka tik ne svetimam zmogui.. na jau taip nesinori tokio mazuliuko palikti visiskai nepazistamam,tuo labiau is gatves,o ir pazinti jo tikrai nespesi per trumpa laika....
na nebent gali dar per agenturas aukles ieskoti,nors ir ten garantiju niekas neduoda...
labiausiai tau linkiu,kad kai rasi aukle,kad tau netektu i si skyreli daugiau rasyti....
sekmes heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Blondi @ 2004 08 24, 01:04)
.... Tiesiog rizika mažosios sveikata. ....

.....Juk buvimas kartu pirmaisiais mėnesiai yra pats svarbiausias mažyliui.

Be to galima pasiimti akademines.

del kai ko sutinku,kad tai rizika,ir kad tokiai mazylei geriausia dabar yra tik su mama...
bet ka daryti jei tokiu galimybiu nera?

beje,o tikrai editux,akademiniu irgi negali paimti?
Atsakyti
Na as irgi mokslu nemeciau ir po gimdymo praejus men ejau laikyti sesijos. Laimei man tuo metu aukles nereikejo, padejo ir anyta ir mano mama (nors abi dirbancios, o mano mama net is kedainiu atvaziuodavo kokia 7 val ryto) padejo mano ir mano vyro sesuo, pats vyras, o kartais paskaitas praleisdavau, destytojai supratingi pasitaike thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1093324831[/mergetime]
Manau ir Edituks neuztruks paskaitose nuo ryto iki vakaro, motinystes instinktas daro savo (as kartais anksciau is paskaitu iseidavau, nes nebegaledavau ramiai but be savo maziaus, vis pries akis matydavau jo sypsenele wub.gif )
Atsakyti
Nu Blondi, tu tikra "drauge", galvoji sirdies Editux'ui neskauda?
Editux, patikėk manim, svarbiausia, kad buvimas su vaiku turi būti kokybiškas, o ne kiekybiškas. Pajausk gyvenimo džiaugsmą būti darbinga, veiklia ir energinga jauna gražia motina. Nejausk savyje graužaties, kad dukrytė yra be mamytės, nes ji tuojau tai pajus, nepalik jos namuose su liūdesio gaidele, nes ji taip pat tai pajus. Taigi savyje turi jausti meilę, džiaugsmą ir tai, kad po darbo eisi vėl pas ją. Mūsų vaikai - tai yra gyvenimo prasmė, gyvenimo variklis. Tai yra mūsų džiaugsmas, mūsų gyvenimas. AČIŪ DIEVUI už suteiktą galimybę būti motinomis. Ir visada atsiras pasibaisejusiu, kad toki maza vaika palikai auklei, bet yra kaip yra.
Atsakyti
Editux, o kelintame name Mokyklos gatvėje ta Valė gyvena? Ar ne Mokyklos 26? Įtariu, kad čia mano buvusi kaimynė tongue.gif Turi du mokyklinio amžiaus vaikus, kurį laiką niekur nedirbo, ar ne?
Atsakyti
QUOTE (Editux @ 2004 08 22, 21:19)
QUOTE (vėjav @ 2004 08 19, 05:40)
Sveikos, norėčiau į patarti vengti tokios Marytės (Marijos) iš Jeruzalės. Gyvena Rugių g., 54 metų, neaukšto ūgio.
Ji labai ieško turtingų šeimų. Iš pradžių tokia miela, maloni, paskui pradeda ragelius rodyti. 

blink.gif blink.gif blink.gif O mes su ta Maryte jau buvome sutare nuo rugsejo. unsure.gif Kaip ir ramus buvome, kad radome aukle sad.gif . Gal galite kas rekomenduoti aukle musu mazytei heart.gif

o kokiame mieste gyvenate?smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Deta @ 2004 08 24, 05:35)

Editux, patikėk manim, svarbiausia, kad buvimas su vaiku turi būti kokybiškas, o ne kiekybiškas. Pajausk gyvenimo džiaugsmą būti darbinga, veiklia ir energinga jauna gražia motina.
Ir visada atsiras pasibaisejusiu, kad toki maza vaika palikai auklei, bet yra kaip yra.

Aš tokio amžiaus kūdikio nepalikčiau. Močiutei, vyro mamai - gal ( nors...irgi klausimas g.gif ), bet svetimam žmogui, samdytai auklei - nė už ką. blink.gif Nesmerkiu Editux, karjera, mokslai - labai svarbu, tačiau šiuo atveju, manau, būtų rizikuojama vaiko sveikata ( ne vien fizine, bet ir psichine), jo ateitimi. Mėnesio kūdikiui tikrai reikia ne "kokybės" ir besišypsančios mamos kelias valandėles per parą - tam, kad jis jaustųsi saugus ir mylimas, mamos jam reikia visada, reikia jausti jos kvapą, girdėti balsą...Tai - pirminiai ir būtiniausi kūdikio poreikiai, kurių negalima ignoruoti...

Šiuo atveju nebe mama, o auklė klos tam vaikeliui gyvenimo suvokimo, bendravimo su kitais žmonėmis pagrindus...Svetimas, nepažįstamas žmogus...

Bet kokiu atveju linkiu jums abiems sėkmės, ir kad viskas būtų gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 24 rugpjūčio 2004 - 08:31
QUOTE (mjk @ 2004 08 24, 09:13)

o kokiame mieste gyvenate?smile.gif

Vilniuje wink.gif
Atsakyti