Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

Pirmoji buvo Galina iš Šeškinės, 65 metų pensininkė, pagal išsilavinimą chemikė. Gyvena Buivydiškių gatvėj. Atleidom po trijų dienų, nes jau atntrą dieną pradėjo mums skaityt moralus, kad mes ne taip vaiką auginam, kad nešiojam ant rankų, kad ne taip maitinam ir t.t. Pirmą kart išėjus į klauką visą dežutę Hipp sausainiųbalandžiams sumaitino (ar pati suvalgė, nžn. Po to, kai atleidom ,lauke priėjo prie manęs viena močiutė iš kaimyninio namo ir pasiteiravo apie auklę. Pasakė: "Gerai, vaikeli padarei, kad atleidai. Žinai, ji vaiko visai nežiūrėjo, rūko atsisėdus, vaikas pargriuvo, ji sėdi ir nieko nedaro". Beje, Patricija tada tik pradėjus vaikščiot buvo.

Pas sita mes buvom nuvaziave i namus -tai buvo pirmoji musu kandidate... Gyvena 3 min kelio nuo musu, tai labai norejo dirbt pas mus, bet ji norejo mazdaug 650Lt, o mes buvom nusprende 600Lt moket... Nu ir siaip kazkas ten nepatiko vyrui - berods kad ruse ji is prigimties... g.gif Maniskis norejo grynai lietuves (sako, mano mama lenke, tai jau zinau tuos charakterius biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2005 02 17, 11:00)
Nei  jos testuojamos, nei ka. Ateina panele i agentura ir sako noriu dirbt aukle. Jai liepia uzpildyt anketa ir viskas tuo pasibaigia - visas testavimas. Ir tegul aiskina tos agenturos, kad atrinkineja su psichologais ir t.t. Nera taip schmoll.gif

Netikekit agenturom, i tuos testus galima ismokt atsakyt teisingai, o ne tai ka istikro galvoji. Sakau taip todel, kad esu macius kalnus testu

Gero pasirinkimo
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 03 03, 16:33)
O ka reiskia paplaukus? smile.gif
Kiek zinau dar i avarija buvo patekus. Dar uzkliuvo kad pas ja laabai daug planu, bet nieko gero nesigauna. I normalu darba uz maza atlyginima neis, aukles darbas irgi tik is bedos, bet vis tiek ja dirba, nors ziuriu daznai keicia darba. Bet visa laika kas nors jai negerai...

As irgi ja pazistu. Nu bet jus damos pavarot, irasyta dabar mergina i juodaji sarasa, lyg ir nieko blogo nepadare, bet siek tiek keistoka g.gif Siaip mes visi savotiskai paplauke, bet uz tai i juodaji sarasa pakliuti g.gif
As irgi kartais buna "antra" mama, jauciu kad mano keistenybe ta, kad budama su vaiku sneku bele ka, taip pat pampersus keiciu l. daznai , nezinau is kur tatai atejo, kazkaip atrodo, kad vaikui didziulis diskomfortas, papildomas svoris. Bet pazadu keistis..... zodziu, uz tokias keistenybes nesinori pakliuti i bl.aukliu sarasa.
Gaila, man jos.......
Atsakyti
Cia tik taip isejo is kalbos apie ja, nes tokia pat pavarde kita itraukta i juodaji sarasa. Tai kad nieko tokio blogo apie ja taip ir neparase..
Atsakyti
Ir as pasakysiu kol pyktis neisgarawo!!! VIRGINIJA MAZVILIENE IS FABIJONISKIU!! Dedasi super gera, mano mergaitei 10 men. taip atsitiko, kad sena aukle susirgo teko ieskotis naujos. Radau:(. Mergaite prases jau ant puodo, nebesipraso, arbatos nedawinejo, pastebejau, kad ir witaminu nebedawinejo, dedas, kad labai gerai moka priziuret, o istikruju nieko nemoka, pasakiau pastabas,o ji JO JO taip as ir darau nu ka jus tai aisku jo jo duodu witaminus, sodinu ant puodo ir t.t. kiaule vienu zodziu... O dar geriau penktadieni pasake iki pirmadienio, o pirmadieni neatejo skambinu nekelia, o po to atjunge telefona,tai wa mielos moterys netikekite ja ir nepatikekite jai sawo waiku jokiu budu!!!!!
Atsakyti
o kazin jei butu teveliu juodasis sarasas? biskuciuka pabijojau atidaryti atskira tema blush2.gif mano situacija tokia, kad as ieskojau aukles darbelio ir atrode, kad radau smile.gif mane pavede teveliai, nu as bent jau taip manau kad pavede g.gif susitariau del visko, susipazinau su mergaite, pasake, kad po savaites-dvieju reiks pradet dirbt, kai mamyte i darbeli iseis, pasake kad paskambins is vakaro ar pries kelias dienas. paskambino po savaites pasiteiraut ar neapsigalvojau, pasiule susirast dar viena panasaus amziaus vaikiuka priziuret kartu, ju namuose kad ju mergaitei linksmiau butu mirksiukas.gif viska iki galo uztvirtinom, bent as taip galvojau... doh.gif o dabar jau baigia trecia savaite praeit ir nieko nesigirdi verysad.gif banziau skambint - tel isjungtas, tai el. pastu parasiau, irgi neatsako cry.gif jauciuosi pavesta, o jei dar buciau susiradus pagal teveliu pasiulyma dar viena vaikiuka salia priziuret, tai ne tik as buciau pavesta... o as tikejau, laukiau ir atsisakiau beveik 10 darbo siulymu, nes visada tesiu savo zodi ax.gif stai taip praleidau veltui menesi, aisku ne savo noru. tik sia savaite namuose biski reikalingesne pasijutau, savo broliuka serganti priziuriu smile.gif ir nezinau dabar ar jau ieskotis kito darbo, ar dar laukt kol kazkam prabils sazine bent pasakyt, kad as jau nereikalinga sad.gif nu gal as ir neteisi jum pasirodziau, visgi as tik preke, o teveliai pirkejai smile.gif tikiuosi nenusvilpsit manes del tokio issisokimo 4u.gif
Atsakyti
Parasysiu viensa fraze, kuria man pasake aukle Maryte is Rugiu gatves, kai as jos paklausiau kaip ji priima toki dalykai kaip vaiko musimas -auklejimo metodas, tai ji sako :"jei reikes -tai ir gaus". blink.gif doh.gif isivaizduojate tiesiai sviesiai pasake, tai ko is jos galima tiketis?
Atsakyti
Aš irgi ieškojau auklės darbo....Buvau 2 pokalbiuose.Pirmoji mamytė pasakė,kad aš jai patinku,bet nelabai sutapo laikas taigi ji nieko nežadėjo tiesiog pasakė,kad jei nepaskambins tai reiškia aš jai netinku.Su antrąją mamyte pasikalbėjom rodos viskas aišku ir tinka aš jai patinku ir ji mane priima.Beveik paskutinę akimirką ji man sako,kad atsitiko tam tikru kliūčių šeimoje ir kol kas jie turės kam vaikelį prižiūrėti pasakė,kad vėliau suras mane.O neseniai sužinojau,kad pas juos jau yra auklė ir tiesa sakant pasijutau blogai.Kiekviena mamytė savo vaikui nori geriausio,bet jeigu nepatinka žmogus kodėl negalima gražiai pasakyti tai o sakyti kažkokius pažadus...
Tai va tėvelių irgi įvairiusių yra....
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2005 04 06, 13:33)
Aš irgi ieškojau auklės darbo....Buvau 2 pokalbiuose.Pirmoji mamytė pasakė,kad aš jai patinku,bet nelabai sutapo laikas taigi ji nieko nežadėjo tiesiog pasakė,kad jei nepaskambins tai reiškia aš jai netinku.Su antrąją mamyte pasikalbėjom rodos viskas aišku ir tinka aš jai patinku ir ji mane priima.Beveik paskutinę akimirką ji man sako,kad atsitiko tam tikru kliūčių šeimoje ir kol kas jie turės kam vaikelį prižiūrėti pasakė,kad vėliau suras mane.O neseniai sužinojau,kad pas juos jau yra auklė ir tiesa sakant pasijutau blogai.Kiekviena mamytė savo vaikui nori geriausio,bet jeigu nepatinka žmogus kodėl negalima gražiai pasakyti tai o sakyti kažkokius pažadus...
Tai va tėvelių irgi įvairiusių yra....

Matyt, kad būna. Kalbėdama su visom pretendentėm konkrečiai nurodžiau dieną iki kurios paskambinsiu ir pasakysiu apie savo pasirinkimą. Žinai, MajaLi, labai nesmagu paskambinti žmogui ir pasakyti ne, vat blogai jaučiuosi. Nežiūrint to visom sąžiningai perskambinau (žmonės turi savo planų ir aš neturiu teisės jų griauti), bet net į galvą nešovė pinti kažkokias nesąmanes - tiesiai šviesiai mandagiai pasakiau, kad mes pasirinkom kitą žmogų. Patikėk, tikrai nemalonu skambinti su tokia žinia.
Atsakyti
Ką tik omni skelbimuose perskaičiau ,kad šiuo metu auklės darbo ieško Genutė Ragušienė( deja, neparašyta nei kokiame rajone gyvena, nei kos jos amžius), bet nuo jos yra nukentėję tėveliai ir mažyliai su kuriais ji žiauriai elgėsi. Sąrašas pasipildo dar viena bloga aukle.

Kaip gerai, kad yra supermama ir juodasis auklių sąrašas! Аš kaip tik šiuo metu ieškau auklės ir jau kalbėjausi su 5 "poniom" iš juodojo sąrašo.

Savo buvusią auklę taip pat norėčiau čia įtraukti, ji -Rita Skripskienė is Marcinkevičiaus gatvės.Pas mus dirbo 7 mėn., iš pradžių buvo labai gera , maloni, tikrai atrodo ir vaikiuką mylėjo ir gražiai su ja sutarėme.Paskui pastebėjome, kad vaikas pradėjo paniškai bijoti vyrų, rėkti naktimis, išsigąsdavo ir pradėdavo rėkti,jei ką nors veikdavo net ir ten kur aš jam leisdavau būti.O vieną vakarą atsinešė diržą ir pradėjo mušti tėvą.Mes su vyru susižvalgėm, iš kur toks vaikas gali žinoti, kad su diržu reikia muši, juk mes jam nė karto nerodėme. Nutarėme įrašyti auklės dieną ir neklydome.jau man išėjus į darbą už kokių 15 min. viskas prasidėjo.Vaikas kažko uzsiožiavo, tai ji jam į subinę ir nustūmė į kambarį ir pradėjo rėkti ant jo."Fui koks tu bjaurus vaikas, ko čia rėki, bjaurybė, bliuvius.."Jis dar labiau rėkt.Tada ji pradėjo už veidelio purtyti ir rėkti: "jei tu rėksi aš tave atiduosiui dėdei, dėde, ateik ir pasiimk tu tą bjaurų vaiką, tuoj atiduosiu tave dėdei, o jis paims diržą ir tave muš, va tada tu žinosi, ar nori pas dėdė?"Mažytis galvytę krato ir verkia"mama mama", o ta boba vistiek rėkia ir dėde gąsdina. Žodžiu, kraupus vaizdas.Ne veltui mums įtarimas kilo, kad vaikas kažkos kitoks pasidarė, ta karvė jį tiek prigąsdinusi, kad jis net gerai pažystamu vyrų, kuriuos mato kasdien pradėjo bijoti.Jau mano vaikiukas traumuotas sad.gif
Tai, va, mamytės, tokia liūdna mūsų istorija su aukle sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *penelope*: 07 balandžio 2005 - 13:34
Dar noriu įtraukti vieną auklę į juodą sąrašą - Aldona M. iš Subačiaus g-ves tel. 8 5 2601030 (nežinau tik ar tiksliai parašiau pavardę, bet kažkaip panašiai). Kiek žinau ji šiuo metu intensyviai ieškosi darbo (jei dar nesusirado). Šiaip atrodo labai nieko, užsiima su vaiku, viską dirba tvarko ir t.t. Bet turi rimtų problemų su alkoholiu - paprastai sakant yra alkoholikė, gali savaitę ar net ir dvi labai gerai dirbti, bet paskui staiga užeina gėrimo banga ..... žodžiu tolesni įvykiai ir pasekmės gali būti baisios...
Atsakyti
Mamytės, neberandu kur skelbimuose įdėjau savo rekomenduojamą auklytę.. DAbar sužinojau tik kokius ji baisiu dalykus išdarinėjo... Jei kas mane atpažinot, parašykit man privat - papasakosiu.. Jule jos vardas, gyvena Kaune Eiguliuose... Su rusišku akcentu kalba, tokia smulkutė, nuolat su odine mėlyna striukyte vaikšto..
Atsakyti