Sveikos, pirmą kartą įlindau į šį skyrelį, nes niekad neturėjau didelių problemų su aukle. O šiandien ryte taip ji mane įskaudino, kad net bliaudama į darbą važiavau. Mes su ja elgėmės kaip su savu žmogumi, aš visą laiką jos net netikrinau nes pasitikiu ir viskas. O konfliktas kilo del pinigu. Mokame jai uz valandas, keiciasi musu grafikai. Stengiames viska rasti, kiek išdirbo. Vis paklausiu ar teisingai suskaičiuojame, mokame kaip papuola, nes dažnai paprašo po kokių 4 kartų susimokėt, ir taip patiems atrodo netokios didelės sumos kaip kad už mėnesį mokant. Ir šyrit ji pareiškė, kad ją senutę mes mulkinam, kad ji juodai nuoskaudas laiko, kad ją apgaudinėja, nes esam kažkada praleidę valandas. Išsiaiškinome, tikrai praleidę. Bet ji visą laiką šypsojosi o tokią nuoskaudą laikė ant mūssų pati pamačiau. Ir kaip ji nesugėbėjo to žmoniškai pasakyt, tipo pamiršot, sumokėkit. Nu ir viskas. Nu aišku palygintti čia juokas kai paskaičiau kokios būna jos O kaip nešiojamam kompe pajungti kamerą
Pas mane situacija buvo tokia, kad gryztu namo ir randu aukle girtut girtutele su vaiku. Pavardes jau nepamenu, bet vardas Laima(pagal pasa Limute), radau ja per agentura Kaune, Mama ir aukle, ji gyvena Silainiuose.Duomenu nedaug, bet jeibus itarimu, kaluskit
Stai ir as galiu kai ka ta tema pasakyti.. Maniau, kad niekad neteks cia parasyti, bet klydau... Turejau (aciu dievui neilgai) ir as tokia viena... Gal kai kurios mamytes supras neteisingai, bet, papasakosiu. Visu pirma, man be proto skaudejo sirdi, kai savo mazaja palikau naujajai auklei... Paskui mano mergytei atsirado daug melyniu ant kojyciu (ji dar nelabai gerai vaikciojo), o per kamera matydavau, kaip aukle iseina is kambario ir Silvija lieka viena Kodel as jos pagailejau - nezinau... Paskui prasidejo maisto dingimai is namu. Nu juk nenormalu, kad sveikas zmogus per tris dienas suvalgytu visa vista, makaronu pakeli, ir 10 kiausiniu... daugiau nesugebejau suskaiciuoti... Tai va, mergaites, jeigu darbinsis pas jumis tokia Tatjana Kuzminskiene, neimkit - nebent turit perteklinio maisto (isnes ir ne tik sita ) arba galvojat, kad as paranojike...
O kuriam mikrorajone gyvena ta auklė? Nesijaudink tu ne paranojikė - tau svarbiausia tavo vaikas ir kievienas skriaudžiantis jį tampa priešu. Ir tu jau į jį žiūri stebėdamas tik blogąsias savybes. Sėkmės naujos auklės paieškose.
O kuriam mikrorajone gyvena ta auklė? Nesijaudink tu ne paranojikė - tau svarbiausia tavo vaikas ir kievienas skriaudžiantis jį tampa priešu. Ir tu jau į jį žiūri stebėdamas tik blogąsias savybes. Sėkmės naujos auklės paieškose.
Marytė Korsakienė, gyvena Pašilaičiuose. Kai atsipeikėsiu - papasakosiu plačiau. O trumpai - prisigėrė ryte iki sąmonės netekimo tikrąja to žodžio prasme. Gulėjo smigusi mano lovoje, o pas mane butas su laiptais... Dukra su vyru vos išsitempė.
Marytė Korsakienė, gyvena Pašilaičiuose. Kai atsipeikėsiu - papasakosiu plačiau. O trumpai - prisigėrė ryte iki sąmonės netekimo tikrąja to žodžio prasme. Gulėjo smigusi mano lovoje, o pas mane butas su laiptais... Dukra su vyru vos išsitempė.
Laimingo atsitiktinumo dėka mano vyresnis vaikas buvo namie, nes šiuo metu serga. Jinai zaraza galvojo, kad jis ligoninėje (vakar parsivežiau namo) ir išsitaisė balių. Tai va, didysis prabudo ir apžiūrėjo kad auklė smirdi. Paskambino man, o aš tuo metu važiavau į darbą. Didysis pasiėmė mažių į apačią, o ji tuo metu jau smigo. Viskas vyko akimirksniu.
Tiesa pasakius nezinau, nes kai jos paklausiau, gal galetu kokia nors kita seima ja parekomenduoti, tai purte galva, ir dievagojosi, kad neima seimu telefonu ir nepraso, kad ja rekomenduotu (turbut nera uz ka). Gal del to ji man pirma karta ir uzkliuvo...Kazkaip nelabai tiketina man tokia istorija - 15 metu dirba seimose, o nei vienos rekomendacijos.
Bet kazkada minejo toki berniuka (vardo nesake), kuris buvi visiskas nevalgiukas, - ,,tiesiog persveciamas" - sake ji. Net nezinau, kodel nepasitikejau ja - tiesiog nuojauta nepaliko manes ramybeje, kai palikau ja viena su Silvija. O is isvaizdos tai tokia nestambi, su akiniais, rudi plaukai iki peciu, turi savo abituriente dukra, o vyras, pasask jos - filologas, bet kasa griovius.
Lazdynų mamytės, dėmesio! Šiandien buvom su sūnum lauke ir užsukom prie "medinukų" prie UAB "Lazdynų būsto". Dėmesį patraukė viena moteriškė (apie 30- 35 metų ) su maždaug 2 ar 2,5 metų šviesiaplaukiu berniuku. Berniukas pradėjo karstytis ant medinukų, jinai jį nori nutempt nuo jų - sekasi sunkiai, nes vaikas matosi judrus. Berniukas jai sako "tu mamos tapkes apsimovei", o jinai pamačiusi, kad aš juos stebiu, sako "o tavo mama mano batus apsimovė" ir nutempė vaiką nuo medinukų link RIMI. Aš kaip tik jau ruošiausi eit namo, tai galvoju, paseksiu, pastebėsiu, kaip, galbūt auklė, elgiasi su vaiku, nes man dabar tai yra labai aktualu. Ir štai ką teko pamatyt. Stovėjo jie abu prie RIMI, vaikas verkė. Jinai jam su ranka ašaras ir snargliuką grubiai šluosto ir nieko nesako. Paskui pradėjo jį tempt link Architektų stotelės. Vaikas jau isteriškai verkia, ji tyli. Paskui kad užriks "teta tavęs neims, tu supranti, asile, ar ne!". Priėjau aš ir klausiu to berniuko "kas atsitiko?" Jis tik dar labiau į ašaras. Moteriškė vėl jį tempia už rankos link namų kažkur link Architektų 36, 38, 40. Vaikas išsinėrė iš jos rankos ir bėgte link RIMI šaukdamas "teta". O jinai stovi rankas įrėmusi į šonus ir žiūri tokią šypsenėlę piktdžiugišką nutaisiusi. Gatvė gi šalia. Paskui matau ateina vadinamoji teta, ji paėmė berniuką už rankos, jis aprimo. Tetos maišiuke ryškiai švietėsi pilni alaus buteliai. Ta moteriškė pradėjo tetai skųstis, koks "tas bernas" nenormalus, kaip jis nemoka normaliai supynėse suptis, rėkia kaip asilas...Ir nuėjo visi trys į kažkurį namą, jau nebespėjau pamatyt, nes mano vaikiukas pradėjo verkt. Ir matyt ten ne vandenį gurkšnos. Gal kuri mamytė samdo šitą moteriškę. Šatenė, plaukai iki pečių, tiesūs. Apsirengusi buvo sportinius marškinėlius, rūžavas kelnes ir tas ne jos tapkes - vasarinės šlepetės, viršus iš permatomo materialo. Veidas pilkas, galiu drąsiai teigti - mėgsta gerti. O "geroji teta" - 100 % alkoholikė.
Prisistato kaip Genutė (Genovaitė Butkienė, gim. Radviliškio raj., 1955 02 05), 2005 m. gyvena L. Giros g., Fabijoniškėse, Vilnius, 8 680 10297 (gali buti pasikeites)