salti gal ir nebutu jei butu istapetuoti ant sauletos sienos
tik ar ne per margi tai cia kitas klausimas
QUOTE(Iriska @ 2010 10 21, 15:13)
o tada kokia spalva dazyti sienas. Tada man zalsva visai ne i tema bus. Man jie labai grazus, bet labai ipareigojantis. Ir gan saltoki. 
Sieną galima dažyti grietinėlės spava, suteikti "šiltą" apšvietimą, pakabinti šviesią, bet šilto atspalvio užuolaidą, pristatyti, prikabinti ant sienų mielų niekučių ir tikrai apie jokį sterilumo ar ligoninės efektą net minčių nebus
QUOTE(Kristaline @ 2010 10 21, 16:34)
Sieną galima dažyti grietinėlės spava, suteikti "šiltą" apšvietimą, pakabinti šviesią, bet šilto atspalvio užuolaidą, pristatyti, prikabinti ant sienų mielų niekučių ir tikrai apie jokį sterilumo ar ligoninės efektą net minčių nebus
Tik nelabai įsivaizduoju kokį plotą ketinat klijuoti tapetais, jei jis santykinai didelis, gal geriau rinktis kitus tapetus
.

ta siena kur parasyta 2.47.rie pat stalo su melynom kedem
Vokisku uzuolaidu salone,kuris yra Svitrigailos g.,yra tokio uzuolaidinio audinio,kaip 3 variantas-galima pasiziureti,kaip atrodo didesnis plotas.Mano manumu nebus grazu,nes per didelis klijuojamas plotas ir bus per nuobodu.
QUOTE(kristina-buziene @ 2010 10 21, 17:31)
Iriska ***jeigu pasirinksit sunkaus (tik sunkaus,nes šie baldai to reikalauja
) audinio užuolaidas panašios spalvos ,tikrai neblogai žiūrėsis pirmi tapetai (kiti man asmeniškai
)
yra tokio pat audinio, kaip tapetai. Bet manau bus per daug. GAlvoju kokias uzuolaidas pasirinkti. Nes langai 2.40m ilgio is 3 daliu. Buna tokiu ilgu mechanizmu romanetem?
Vienas langas prie kriaukles, kito gali buti ir ilgos uzuolaidos.
QUOTE(Iriska @ 2010 10 21, 14:49)
Griztam prie tapetu. Jusu nuomone?
1) mano nuomone patys tinkamiausi, tokie per viduriuka - nebent visas namo interjeras butu labai prabangus, tada reiketu ieskoti rimtu klasikiniu, kaip kad elitarai minejo,
2) labiau tiktu romantiskam, o ne prabangiam stiliui (turint omenyje valg.stala),
3) labai (!) angliskas stilius, kazi ar tu ji islaikysi visumoje, o be to, prie sviesiu sienu stipriai iskris is konteksto (bus kazkas didelio labai margo ir melyno) - tada reikes ir sunkesniu uzuolaidu, ir tamsesniu sienu....
4) velgi romantiski,
5) tikrai ne klasikiniam stiliui tinkantys.
QUOTE(Nerytė @ 2010 10 21, 17:19)
Iriska, ar as maisau, ar tu rinkaisi Ikea virtuve? atleisk, bet man joki ikea virtuve netinka prie tavo valgomojo balu
QUOTE(Cobre @ 2010 10 21, 19:27)
Iriska, ar as maisau, ar tu rinkaisi Ikea virtuve? atleisk, bet man joki ikea virtuve netinka prie tavo valgomojo balu
Sveika,
Aiskinu. Viska lemia kaina. Kol kas galiu sau leisti tik Ikea, todel is jos asortimento pasirinkau labiausiai klasikini Lindigo.
Stalas nukryto labai gera kaina, negalejau nepaimti. Tai dabar ir bandau bent jau spalvomis viska mazdaug suderinti.
Lindigo:
combination of LIDINGO white and TIDAHOLM black brown coupled with NUMERAR countertops (died with India Ink on the perimeter) creates a showcase kitchen in this 19th century farmhouse. Click through to see more pictures, and to find out where to learn more about this kitchen.
Iriska, gal paieskok kokiu dryzuotu tapetu-jie tiktu ir prie tavo Liudvikinio stalo su kedem ir siuolaikiskesniam interjerui tinka, jei kazkoki mixsa bandysi lauzti. Kazkaip is to ka idejai, man nei vieni nera itin tinkami.
Prasau patarimo ir as del uzuolaidu
,pora minciu turiu ir blaskausi kuria pasirinkti
Kadangi plintusai,palanges ,durys baltos galvoju ir karniza balta ,masyvu (stora) ,o va del uzuolaidu metausi
Ar kremines sunkaus audinio ar tokias tamsias bordo tai pat sunkaus ,storo audinio ,panasiai kaip lempos ant stalelio ?