Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(kristina-buziene @ 2010 10 21, 18:57)
Prasau patarimo ir as del uzuolaidu  biggrin.gif  blush2.gif  ,pora minciu turiu ir blaskausi kuria pasirinkti  g.gif  Kadangi plintusai,palanges ,durys baltos galvoju ir karniza balta ,masyvu (stora) ,o va del uzuolaidu metausi  biggrin.gif Ar kremines sunkaus audinio ar tokias tamsias bordo tai pat sunkaus ,storo audinio ,panasiai kaip lempos ant stalelio ?  g.gif 

tamsios atrodys prabangiau, o suristi galesi sviesiais kutais ar juosta (subjektyvi nuomone).
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 10 21, 20:01)
tamsios atrodys prabangiau, o suristi galesi sviesiais kutais ar juosta (subjektyvi nuomone).

as taip paciai galvoju,kad tamsios labiau isryskins kambari,bet biski prisibijau ,kad nepradetu veliau man akies erzinti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš tai rinkčiaus kaip tik šviesias, lengvumo miegamajame norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 10 21, 18:01)

drinks_cheers.gif ,israiskingiau atrodys,nes sviesios ysilies y sienas ir nebus tokio efekto,kaip tamsios.
kristina buziene,miegamasis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 10 21, 20:16)

mano vyras tai pat uz sviesias smile.gif ir dabar kambarys labai sviesus,baldai tik paryskina,o i pavakare pro langus patenka saule,svelniai nusviecia,jauku ...
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 21, 20:44)
Sveika,

Aiskinu. Viska lemia kaina. Kol kas galiu sau leisti tik Ikea, todel is jos asortimento pasirinkau labiausiai klasikini Lindigo.
Stalas nukryto labai gera kaina, negalejau nepaimti. Tai dabar ir bandau bent jau spalvomis viska mazdaug suderinti.

Man Ikea virtuves patinka, sita labai grazi. Ir jei reiktu rinktis stala ar virtuve, tai rinkciausi virtuve ax.gif stalas tau viska gadina ir manau griauna visu tavo namuciu vizija. Atsikratyciau stalo ir toliau jau ramiai deliociausi viska. Zinau, kad sprendimas gali buti sunkus tau, bet jie nesiderina ir niekaip nesiderins, pagaliau tegu nesiderina, sakau, megstu bandyti derinti nederinamus dalykus, bet cia tiesiog skaudziai pjaunasi jie tarpusavyje. Siaip stalas nera vertingas, jei vien del to bandai islaikyti blush2.gif O virtuve puiki ir tapetai man tie tavo pirmi isrinkti jau kai kazkada seniau juos issirinkai, jie man labai patiko wub.gif stalas nea, labai jau pigena blush2.gif Nesupyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2010 10 21, 19:15)
as taip paciai galvoju,kad tamsios labiau isryskins kambari,bet biski prisibijau ,kad nepradetu veliau man akies erzinti doh.gif  biggrin.gif

jei saulute dar pasviecia, tada nera ko bijoti tamsesniu. Dar labai priklauso ne vien tik nuo spalvos, bet ir nuo to, kokio sunkumo bus audinys, ar labai pritraukta/priraukta. Juk karnizas bus sviesus, o ir dienines uzuolaidos turbut bus ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 10 21, 21:04)
jei saulute dar pasviecia, tada nera ko bijoti tamsesniu. Dar labai priklauso ne vien tik nuo spalvos, bet ir nuo to, kokio sunkumo bus audinys, ar labai pritraukta/priraukta. Juk karnizas bus sviesus, o ir dienines uzuolaidos turbut bus ?

dieniniu nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2010 10 21, 14:40)
sveikos  4u.gif

turiu klausimą zyliukui, su kokias dažais dažėt savo miegamojo spintos dureles? lyg buvai rašius, kad su akriliniais, ar ne? o paskui lakavot?

taip akriliniais viena karta dazem ir nelekavom. ai pagalvojau kad jei apsipurvins bus paprasciauant nelakuoto pavirsiau perdazyt.

del tapetu Iriska man siaip tie su zmogiukais irgi buvokrite i aki. Bet kaip vida777 labai taikliai pasake viska. Jietokio anglisko stiliuko. o ziurisi jie labai graziai kai yra padaryta sienute kokia , kaip pas mane, ir tada jie virs sienutes. man kazkaip toks variantas labiausiai tiktu, jei nuo zemes iki apacios nezinau ar bus ne per marga.
del geletu tapetu as nieko gero nepasakysiu. geles velgi reikalauja kad kazkas i ta tema butu. pagalvok kokios bus detales kambary, kad paskui nepersipintu geliu motyvai, tada dar kokiu kitokiu geliu motyvai.
as rinkciausi koki tais rasta prie tavo stalo.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 21, 18:44)
Sveika,

Aiskinu. Viska lemia kaina. Kol kas galiu sau leisti tik Ikea, todel is jos asortimento pasirinkau labiausiai klasikini Lindigo.
Stalas nukryto labai gera kaina, negalejau nepaimti. Tai dabar ir bandau bent jau spalvomis viska mazdaug suderinti.

Na aš ir passisakysiu db jei galima blush2.gif Kai pamčiau virtuvę, man iš kart tas stalas ne ne ne. Tada aš gal visai nieko nesuprantu, bet blogiausiu atveju tai tada pertraukčiau tas kėdes kitu gobelenu, šviesiu kokiu su raštu kokiu pvz., ir perdažyčiau išvis tą stalą ir tas kėdes biggrin.gif jei jis nebrangiai atsiėjo. Ir suprantu neantikvarinis jis. Tas stilius ir blizgesys visiškai netinka prie šito interjero, kokį aš matau per tavo pasirinkemus baldus, tapetus , spalvas. nžn. Arba kaip cobre sako, išvis atsikratyt to stalo blush2.gif biggrin.gif
Tiesa man tos gėlės tapetuose irgi kažkaip iškrenta iš konteksto, ypač jei derinsi daug motyvų su balta ir mėlyna. T.y su smulkiais piešinukais bus indai ir kiti aksesuarai blush2.gif

QUOTE(Aga @ 2010 10 21, 19:16)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
va jei savininkė nesupyks, čia parodysiu.
user posted image

Baldų skelbimuose pardainėja šias kėdes.

Iriska, va kažką pan. aš įsivaizduoju prie tokios virtuvės. Ta prasme, spalvas ir raštus ir modelį. Nu gali būt šiek tiek kitos operos ir laikmečio, bet nors spalviškai būtų panašu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 21 spalio 2010 - 23:42
Stalas kainavo apie ~1000lt. todel dazyti jo tikrai nedazysiu -MB nusaus biggrin.gif

Jeigu jo nepavyks parduoti, tai liks pas mus ir bus kaip bus. unsure.gif

Aciu visoms uz kritika. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 22, 09:40)
Stalas kainavo apie ~1000lt. todel dazyti jo tikrai nedazysiu -MB nusaus  biggrin.gif

Jeigu jo nepavyks parduoti, tai liks pas mus ir bus kaip bus. unsure.gif

Aciu visoms uz kritika. 4u.gif

tai gal tada neverta labai prie jo derinti visko, ka gali zinoti, gal ateityje pavyks ji pakeisti, o keisti viska: plyteles, tapetus, uzuolaidas jau butu sunku.
Atsakyti